نمایش لینک برای اعضا

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
چه اروری. کد ارور رو بزارید اینجا

اصلا فایل single.php قالبتون رو بزارید اینجا خودمون ردیف کنیم بهتون بدیم... از این بهتر؟

harbiline

Edris
بچه ها نیازی به این همه کد ها و فراخوانی نبودش...

دوست عزیز که تاپیک زده بودی ...اگه سیستم شما وردپرس هستش بهترین راه حل شما استفاده از افزونه hidepost هستش.

فقط با چند تا شماره میتونی کاری کنی که کاربرانت برای دیدن مطالبت نیازبه عضویت داشته باشند..منم همین رو دارم و سال هاست که دارم استفاده میکنم

موفق و پیروز باشید

amin704

کاربر عضو
چه اروری. کد ارور رو بزارید اینجااصلا فایل single.php قالبتون رو بزارید اینجا خودمون ردیف کنیم بهتون بدیم... از این بهتر؟
اینم فایل single ......اگه میشه اون افزونه هم طرز کارشو توضیح بدید......ممنون :D

پیوست‌ها

• single.rar
    872 بایت · بازدیدها: 0

harbiline

Edris
نگاه کن...

شما بعداز نصب و فعالسازی به قسمت مطالب سایتت میری ینی نوشته ها..اظافه کردن نوشته

بعدش که متن رو گذاشتی

فرض کن میخوای یه آهنگ بذاری واس کاربرای عضو

این روشش رو انجام میدی

کد:
[hidepost=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10]
Download 
[/hidepost]
لینکت رو جای دانلود بذار و تموم...

سوال: شماره های 1.2 و..... برای چی هست؟

پاسخ: باید گفت که این شماره برای این هستش که ادمین کل، (مدیر سایت)کاربر غیر عضو، مهمان و.... نتونند لینک رو ببین

پس در نتیجه باید ثبت نام کردش و بعد از اینکه وارد پیشخوان خودشون شدن و در سایت میتونن لینک رو دانلود کنن...

تذکر: افزونه در قسمت تنظیمات به انگلیسی هستش قابلیت فارسی نوشتن دارد،

تذکر 2: پیشنهاد میشه که به جای نوشتن کلمه لطفا برای دیدن لینک عضو شوید از عکس استفاده کنید برای داشتن کلاس بیشتر :71:

amin704

کاربر عضو
ممنون.....البته به نظرم این روش هم زیاد فرقی با روشی که دوستان گفتن نداره فقط به جای کد نویسی از افزونه استفاده میشه........

در کل میشه اون یکی روش رو هم برام بگید...... یعنی فایل single رو در پست قبلی گذاشتم اگه میشه رو اون انجام بدید...البته محض اطلاع میخوام بدونم و اون روش رو هم یاد بگیرم...در کل ممنون که کمک کردین

harbiline

Edris
ممنون.....البته به نظرم این روش هم زیاد فرقی با روشی که دوستان گفتن نداره فقط به جای کد نویسی از افزونه استفاده میشه........در کل میشه اون یکی روش رو هم برام بگید...... یعنی فایل single رو در پست قبلی گذاشتم اگه میشه رو اون انجام بدید...البته محض اطلاع میخوام بدونم و اون روش رو هم یاد بگیرم...در کل ممنون که کمک کردین
پاسخ ها داده شدش عزیز

شما نیازی به single نداری...

توی همون فانکشن توی پست های قبلی دوست عزیزی ک کلمه login رو گفته انجام بده

پیروز باشید

Black_Sky

کاربر عضو
ببينيد افزونه اصلا يعني

يك رلبط كاربري بين شما و سيستم مديريت محتوا زماني كه شما آشنايي با كدنويسي نداريد براي سيستم افزونه اي نوشته ميشود كه داخل آن همان كدهايي كه گفتم تعريف شده و گفته شده كه آن كدهارا در محل قرار گيري ادامه مطلب قرار بده و كد افزونه به صورت اتوماتيك انجام ميدهد و شما هيچ وقت با كد ها آشنا نمي شويد

الان هم توضيحات كامل در بالا داده شده است اگر مشكلي هست بگيد برطرف كنيم

amin704

کاربر عضو
دوستان باور کنید متوجه نشدم........ البته منظورم این نیست که شما بد توضیح دادید من کم تجربم

اول اینکه ممنون ولی میدونم افزونه چیه

دوم اینکه من از این کدی که شما دادی میخوام استفاده کنم و بنا به دلایلی نمیخوام از اون افزونه ها و گزینه ی login این حرفا استفاده کنم

خب الان مشکل من فقط اینه که وقتی یه پست میزارم و انتهاش لینک های دانلود رو قرار میدم ، الان دقیقا باید این افزونرو کجای فایل single بزارم و کدوم کدهارو بینش قرار بدم تا فقط برای دیدن اون لینک ها لازم باشه کار بر ثبت نام کنه؟؟

منون و ببخشید اذیت کردیم دیگه ولی همونطور که میدونید ندونستن عیب نیست، نپرسیدن عیب هست.

کد:
<?php if ( $user_ID ) : // if logged in ?> قسمتی که میخواهید فقط برای اعضا نمایش داده شود <?php else : // if not logged in go to login page       echo("متنی که میخواهید برای مهمان ها نمایان شود");  endif; // end if logged in?>

Black_Sky

کاربر عضو
خوب دوست من توضيحاتي كه دادم دقت كنيد

شما توي فايل single.php كد زير بگرديد

کد:
<?php the_content(); ?>
و بعد از آن كد زير قرار دهيد

کد:
<?php else : // if not logged in go to login page       echo("این قسمت فقط برای اعضای سایت است");  endif; // end if logged in?>
شرمنده زمان تست ندارم

amin704

کاربر عضو
اقا من این دقیقا همین کارو میکنم ولی کلا قالب به مشکل میخوره یعنی میگه که در خط 64 که ادرس این

کد:
php else : // if not logged in go to login page       echo("این قسمت فقط برای اعضای سایت است");  endif; // end if logged in?>
ضمنا فکر کنم شما این کد رو جا اینداختی که من خودم قبل از

کد:
<?php the_content(); ?>
اضافه کردم

کد:
<?php if ( $user_ID ) : // if logged in ?>

amin704

کاربر عضو
اقا ممنون درستش کردم مثله اینکه این کدا مکل داشت یا من بد جا گذاشته بودم..... در کل فهمیدم این کد به درد من نمیخوره چون کل مطلب رو برای کسانی که عضو نیستن قابل دیدن نمیکنه

بالا