نمایش یک مطلب خاص بعد از پرداخت

kootlas

کاربر عضو
در حالت عادی مشتری بعد از پرداخت، اگر محصول فیزیکی باشه که براش ارسال میشه و اگر مجازی باشه یک فایل برای دانلود بهش داده میشه حالا من میخوام بدونم چطور میشه در ووکامرس محصولی مجازی رو طوری تعریف کرد که مشتری پس از پرداخت پول، براش یک مطلب خاص نمایش داده بشه یا اینکه به یک صفحه اختصاصی منتقل بشه(منظورم صفحه ای هست که فقط برای خود مشتری قابل نمایش هست و اگر لینکش رو به صورت دستی وارد کنیم عمل نکنه)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
این پست یا مطلب برای هر محصول جدا هست یا یکی هست برای همه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینطوری خیلی سخت میشه. بهتر نیست اون نوشته ، رو به صورت pdf در بیاریم و محصول رو قابل دانلود کنیم؟

kootlas

کاربر عضو
اینطوری خیلی سخت میشه. بهتر نیست اون نوشته ، رو به صورت pdf در بیاریم و محصول رو قابل دانلود کنیم؟
والا چیزی که من میخوام خیلی پیچیده تر از این حرفا هست، نه تنها باید برای هر محصول یک صفحه بلکه برای هر مشتری که اون محصول رو میخره باید یک صفحه خاص نمایش داده بشه البته محصول که چه عرض کنم یک کد رندوم برای هر مشتری ساخته میشه، همونطور که قبلاً هم گفتم من دارم با ووکامرس یک سایت تخفیف گروهی راه اندازی میکنم و برای طراحی این قسمت از سایت قبلاً تو همین سایت درخواست طراحی افزونه اختصاصی کردم که البته جوابی نگرفتم. codecanyon قبلاً یک افزونه مخصوص این کار ساخته که به قول شما یک pdf برای هر مشتری شامل توضیحات لازم به همراه کد اختصاصی اون مشتری تولید میکنه و طبق توضیحاتی که تو سایتش نوشته به نظر میاد افزونه کاملی برای این کار باشه اما مشکل اینجاست که 32 دلار قیمتشه و درسته که 32 دلار پول زیادی شاید نباشه اما آدم میترسه افزونه رو بخره و اون چیزی که میخواد نباشه. حداقل مشکلاتی که این افزونه ممکنه داشته باشه اینه چون میخواد متن فارسی ما رو به pdf تبدیل کنه احتمال بالای 90 درصد فارسی و utf-8 ساپورت نمیکنه و به جای جملاتمون یک سری مربع میگذاره و مشکل بعدی که احتمالاً با این افزونه خواهیم داشت اینه که تاریخش میلادی هست قطعاً که البته اون زیاد مهم نیست و میشه قسمت تاریخشو غیر فعال کرد و تو توضیحات به صورت دستی تاریخ رو وارد کرد. اما خب مسلماً راهی هست که توی افزونه دست برد و کاری کرد که فارسی ساپورت کنه. اگر از دوستان کسی اینجا هست که بتونه به من کمک کنه تا این افزونه رو به صورت اختصاصی تغییر بده واسه من که فارسی بخونه از خجالتش در میام همینطور اگر کسی بتونه کلاً خودش یک چنین افزونه ای برای من طراحی کنه هم خوبه.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لینک افزونه رو بدید شاید رایگانش پیدا شد

و کار سختی نیست تبدیل کردنش

kootlas

کاربر عضو
لینک افزونه رو بدید شاید رایگانش پیدا شدو کار سختی نیست تبدیل کردنش
این لینک افزونه:

اما اینجاست که شاعر میگه گشتم نبود، نگرد که نیست

تقریباً یک هفته شبانه روز دنبال رایگانش گشتم ولی نبود

من امروز یه پیغام به سازندش دادم و در مورد فارسی ازش پرسیدم که ازم یک نمونه جمله فارسی گرفت و بعد هم چک کرد و گفت فارسی ساپورت نمیکنه متاسفانه

اگر من این افزونه رو بخرم، شما میتونید برای من با فارسی سازگارش کنید؟ به صورت اختصاصی البته...

hannanstd.ir

اینم همونه؟ :

kootlas

کاربر عضو
اینم همونه؟ :
نه این یه چیز دیگست؛ نصف اونم امکانات نداره

اون که من میگم ساخت codecanyon هست اما این یکی ساخت woothemes

kootlas

کاربر عضو
البته یه extension دیگه هم هست که برای افزونه wp social deals engine که تو همین سایت هم موجوده ساخته شده و اونم ظاهراً همین کار رو میکنه اما چه کنیم که این یکی هم 37 دلار قیمتشه و تا حالا رایگانشو نتونستم پیدا کنم:

hannanstd.ir

البته یه extension دیگه هم هست که برای افزونه wp social deals engine که تو همین سایت هم موجوده ساخته شده و اونم ظاهراً همین کار رو میکنه اما چه کنیم که این یکی هم 37 دلار قیمتشه و تا حالا رایگانشو نتونستم پیدا کنم:
این به نظر نمیاد برای ووکامرس باشه ها . این رو اگه بگیری احتمالا درگاه ایرانی نداره

بالا