نوع سایت؟

  • شروع کننده موضوع SANBOR
  • تاریخ شروع

SANBOR

تازه وارد
17/12/10
94
0
6
28
سلام

به نظر شما سایت panex.ir چه نوع سایتی است ؟ منظورم وردپرس جوملا و ... است .

و ایا میشه این قالب را روی وردپرس پیاده سازی کرد

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

man-O-to

کاربر عضو
1/11/13
117
0
16
TEHRAN
ببخشید مگه این سایت چه قابلیت خاصی داشت///

که نشه رو وردپرس پیاده کرد؟

 

man-O-to

کاربر عضو
1/11/13
117
0
16
TEHRAN
ولی سیستمشون اوپن سروس نیست

زبان برنامه نویسیش aspx

هست

 

erfan

طراح وب
26/10/12
674
0
16
به راحتی قابل اجرا بر روی وردپرس هست...

 

IAMIR

کاربر عضو
23/12/12
1,443
2
36
سیستم مدیریت محتوا اصلا مهم نیست اصل کار طراحی رابط کاربری و html5 و jquery کار هست .

وگرنه روی هر سیستمی از جوملا گرفته تا e107 و دروپال اجرا می شود .

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
قالبش به نظر اماده هم میرسه. چون سوتی هایی داره در قالب

 

miladjef

کاربر عضو
8/9/14
724
0
16
بابلسر
اون جوری که من دیدم با asp4 نوشته شد و همین طور یا jQuery UI و کتابخانه ی

ولی در کل این سیسستم به راحتی میشه تو وردپرس پیاده سازی کرد همونطوری که دوستان گفتن.

 

erfkmd

کاربر عضو
17/10/14
259
0
16
22
qom
اصن مگه میشه چیزی رو تو وردپرس پیاده نکرد؟؟ :67:

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

SANBOR

تازه وارد
17/12/10
94
0
6
28
میشه اموزشی رو بهم معرفی کنید که تک برگ هایی مثل این رو اموزش داده باشند ؟

 

SANBOR

تازه وارد
17/12/10
94
0
6
28
میتونید کمک کنید ؟

راستی میشه ب گید لوگین این سایته چگونه است ؟ و من چطور میتونم بسازم ؟

richmondprolab.com

 

miladjef

کاربر عضو
8/9/14
724
0
16
بابلسر
میتونید کمک کنید ؟

راستی میشه ب گید لوگین این سایته چگونه است ؟ و من چطور میتونم بسازم ؟

richmondprolab.com
بله به راحتی می تونید این نوع لوگین ها را با استفاده از وردپرس بسازید

نمونه اش هم یک کار ایرانیه



یا می تونید تو سایت wordpress.org دنبال login ajax بگردید