نکات و سوالاتی در مورد ووکامرس و ... !!!

dlcadmin

تازه وارد
به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام دوستان . من یه کاربر تازه وارد توی دنیای ورد پرس و البته ووکامرس هستم . میخواستم سوالاتی رو از دوستان عزیز در انجمن بپرسم . مدیران عزیز در انجمن هم اگر مشکلی بود ، حتما بهم پیام بدن یا از طریق ایمیل اطلاعی رسانی کنند . این پست رو هم در صورتی که خواستند حذف کنند ، خواهش میکنم خبر بدن قبلش ، با تشکر از تمامی شما عزیزان ...

خب میرم سراغ سوالاتم و اطلاعاتی که نیاز دارم :

1 ) آیا آخرین نسخه ووکامرس فارسی سازی شده هست ؟ 

2 ) ِآیا تمامی پوسته ها و افزونه های ووکامرس با آخرین نسخه فارسی آن همسازی دارند و مشکلی به وجود نمیاد ؟

3 ) ممنون میشم یه منبع اطلاعاتی و آموزشی خوب اگر سراغ دارید راجع به ووکامرس بهم معرفی کنید . که همه بخش ها رو خوب توضیح داده باشن و همینطور نحوه استفاده از ووکامرس ...

4 ) آیا میشه به وسیله ووکامرس فروشگاهی با امکانات دیجی کالا راه اندازی کرد ؟ حداقل امکاناتی که میخوام اینا هستن و برام هم مهم هست که تک تکشون انجام شدنی باشن : امکان تعریف کردن مرحله های مختلف سفارش به سیستم ( مثلا 5 مرحله ) و امکان نمایش آن برای مشتری و پیگیری اون توسط مشتری ، امکان تعریف کردن بخش های مختلف فروشگاه ، مثل بخش حسابداری ، انبار داری ، بخش مرسولات و ... ، و امکان تعیین مدیریت برای هر بخش ، امکان صدور فاکتور به زبان فارسی با نام و لوگو شرکت و فروشگاه ...

5 ) خوب میدونم که همه دوستان استاد هستن ، اما از دوستان اگر کسی هست که حرفه ای هست و به تمامی موارد ووکامرس و وردپرس مسلط هست و در ضمن وقت کافی هم داره ، ممنون میشم بهم پیام بده ...

6 ) از دوستان اگر کسی هست که سفارش طراحی کامل یک فروشگاه رو قبول میکنند ، ممنون میشم به من پیام بدن ...

با تشکر از همه دوستان عزیز ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

dlcadmin

تازه وارد
با سلام مجدد ...

یعنی دوستان ، هیچکس نبود که جواب سوالات ما رو بده ؟ 

Qalekhani

قلعه‌خانی
آیا آخرین نسخه ووکامرس فارسی سازی شده هست ؟ 
بله. ووکامرس تا آخرین نسخه فارسی سازی شده و میتونید از این آدرس دانلود کنید:

آیا تمامی پوسته ها و افزونه های ووکامرس با آخرین نسخه فارسی آن همسازی دارند و مشکلی به وجود نمیاد ؟
فارسی ساز، هسته ووکامرس رو فارسی میکنه. اما افزونه ها و پوسته های وردپرس یا ووکامرس باید مستقل فارسی سازی شن.

ممنون میشم یه منبع اطلاعاتی و آموزشی خوب اگر سراغ دارید راجع به ووکامرس بهم معرفی کنید
آموزش جامع در خصوص ووکامرس زیاد هست. شما میتونید از تاپیک های آموزشی همین انجمن و یا مطالب مفید سایت همیار وردپرس در خصوص ووکامرس استفاده کنید.

آیا میشه به وسیله ووکامرس فروشگاهی با امکانات دیجی کالا راه اندازی کرد
دیجی کالا یک پلتفرم مستقل و اختصاصی هست. طبیعتا نباید انتظار داشته باشید با یک اسکریپت رایگان، اون امکانات رو تعبیه کنید اما بسیاری از خواسته های شما توسط ووکامرس و افزونه های مربوطه اش شدنی هستند.

از دوستان اگر کسی هست که سفارش طراحی کامل یک فروشگاه رو قبول میکنند ، ممنون میشم به من پیام بدن
با بنده در تماس باشید. در صورت تمایل، پروژه به صورت شرکتی / شخصی و با / بی قرارداد رسمی قابل انجام هست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا