سلام اخیرا اسکریپت جدیدی مثل میهن روبوت منتشر شده. کسی اونو اره؟
kasraa کاربر عضو 1/1/12 #3 سلام کجا منتشر شده ؟ میشه لینک بدین ؟ همه ی اون اسکریپت ها روی یه اساس کار میکنن و گوگل میفهمه و میبنده مگه اینکه ........
سلام کجا منتشر شده ؟ میشه لینک بدین ؟ همه ی اون اسکریپت ها روی یه اساس کار میکنن و گوگل میفهمه و میبنده مگه اینکه ........
freeupweb کاربر عضو 3/1/12 #4 داداش الان تو 20:30 گفتن جرمه و 1 تا 3 سال حبس داره و.... حالا با خودته من میتونم بنویسم برات موفق باشی
داداش الان تو 20:30 گفتن جرمه و 1 تا 3 سال حبس داره و.... حالا با خودته من میتونم بنویسم برات موفق باشی
kasraa کاربر عضو 4/1/12 #5 داداش الان تو 20:30 گفتن جرمهو 1 تا 3 سال حبس داره و.... حالا با خودته من میتونم بنویسم برات موفق باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو 20:30 گفت جرمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ی مردمو نترسون حیف نمیشه تو انجمن بحث س ی ا س ی کرد وگرنه ......... اینا که کلا خودشون جرمن بعد بیان به اسکریپت های نت هم گیر بدن ؟؟؟؟ هههه جالبه به قرآن )
داداش الان تو 20:30 گفتن جرمهو 1 تا 3 سال حبس داره و.... حالا با خودته من میتونم بنویسم برات موفق باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... تو 20:30 گفت جرمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه ی مردمو نترسون حیف نمیشه تو انجمن بحث س ی ا س ی کرد وگرنه ......... اینا که کلا خودشون جرمن بعد بیان به اسکریپت های نت هم گیر بدن ؟؟؟؟ هههه جالبه به قرآن )