نیازمند یک فرد مسلط به اسکریپت جهت کامل کردن اسکریپت امیر مارکت+پول

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

man-O-to

کاربر عضو
باسلام

دوستان من نیازمند یک فردی هستم این اسکریپت امیرمارکت که آخرین نسخه اسکریپت تم فارست رو برام کامل کنه:همینی که ذر اینجا هست

ویکسری آپشن هایی که مد نظرم هست اضافه کنه:

یعنی بشه مثله این دوسایت:

میدونم این اسکریپت تقریباً فول هست

و نیازمند یکسری تغییرات جزئی و اضافه کردن برخی آپشن هاست،پس قیمت نجومی نفرمایید

لطفاً هزینه رو بفرمایید

IAMIR

کاربر عضو
برای اسکرپیت مارکت وردپرس نسخه اصلی با شرکت فراداده در ارتباط باشید .

man-O-to

کاربر عضو
آپ

• ACwAAAAAGAASAEAGpsCfcEgsGo8GxYGwaDYLBgPgSC0GBIGBYDCgEiIDBuEriBAa06owtcoMAvA4gxFX2%20%20CvICgYAwiEw9odgUFCCASEgQIhQaDaiQwD29yDDdaWZh3m5ydeQMaCAgaWggeaWoTeREHCAcKExwLj1VQDrcOLw4GG1CoVCYZEgcjIxIgBTkPH79HFS0dWVvTb9NwRwAAKBYYGBbMNFohWtacflcMP35bAUEAOw==

• ACwEAAUACwAIAEAGI8CfcLh4kCDDpBIh%20HwEymj0gkAoED%20e4noRfjxS4SCsVCiDADs=

• ACwLAAcABAADAEAGDMDTL3AYKhgRQoARBAA7

• 78.gif.pagespeed.ce.6RCf4r9WZC.gif

• amh0Il6CI3kiIWmCWyYxNnx8dQAUFXYIfwICen8fbGdzeGaCclYqEBAiIyprEG5Yf1kPVywoHR0oKBYDIX%20BADs=

tavousi

کاربر عضو
سلام من دوباره امیر مارکت خودم رو در ادرس marketplace.tavousi.name نصب کردم و دارم تغییرات ظاهری زیادی بهش میدم و اینکه کدینگ سیستم دیگه واقعا قدیمی شده ازش استفاده ندارد من هم کم و بیش وقت می کنم میشینم کلاس هاشو بازنویسی می کنم .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سلام من دوباره امیر مارکت خودم رو در ادرس marketplace.tavousi.name نصب کردم و دارم تغییرات ظاهری زیادی بهش میدم و اینکه کدینگ سیستم دیگه واقعا قدیمی شده ازش استفاده ندارد من هم کم و بیش وقت می کنم میشینم کلاس هاشو بازنویسی می کنم .
توسلی جان ، اینو تکمیل کن مشکلات کاربران رفع بشه. اسمت تو تاریخ ماندگار میشه :D

man-O-to

کاربر عضو
.فدات این کار تا کی تموم میشه؟ :)

واگر تموم بشه به کاربران عادی هم محبت میکنید بدید :53:

ولی آخرش من نفهمیدم چی شد :((

darkshatoot

تازه وارد
سلام

دوستان

کسی بلده چطوری میشه تو قسمت گزارش گرفتن باید تاریخ را چطوری وارد کرد. من هر جوری که امتحان کردم هیچ نتیجه ای بالا نیامد.

بعد این عبارت "مقیم استرالیا من بعنوان یک کار جانبی نویسنده نیستم و این منبع اصلی درآمد من است. " چه طوری میشه برداشت

لطفا راهنمایی کنید.

tavousi

کاربر عضو
درود
طرز وارد کردن تاریخ با datapicker فایل jquery تو ادمین ست شده اما چون در فراخوانی فایلش مشکلی هست با کلیک چیزی ظاهر نمیشه اون گزینه تیک استرالیا هم تو نسخه جدید حذف شد برای دنبال کردن اخرین اخبار این سیستم به این تایپک مراجعه کنید ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا