نیاز اضافه کردن یک فروشگاه آنلاین کوچک در وردپرس

Arioman

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید

من شدیدا نیاز دارم بتونم یکسری مطلب و پست برای معرفی و فروش آنلاین یکسری محصول در سایتم قرار بدم

به این صورت که عکسی از محصول باشه و در کنارش یک سبد خرید و قیمت و همچنین بشه تعداد سفارش رو هم کم و زیاد و تعیین کرد و در نهایت با کلیک روی سبد خرید بره برای ثبت سفارش نهایی و لینک به بانک

آیا همچین افزونه ای هست ؟

از وجود فروشگاه هایی پکیجی مثل مطلع هستم ولی دنبال یه چیزه سبک و ابزارک مانند هستم که بتونم در داخل سایت و قالب خودم اضافه کنم این امکانات رو

یه چیزی میخوام تو مایه های این سایت که البته اینگار کامپوننت جولاست :

alifiresoft

کاربر عضو
فک کنم یه سبد خرید روی وردپرس خودتون نصب کنید کارتونو راه میندازه :

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوستان لطفا به کسایی که در مکان اشتباه تاپیک میزنن راهنمایی نکنید...!

تاپیک انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ. در صورت تکرار کاربر ارسال کننده تاپیک اخراج می شود

Arioman

تازه وارد
دوستان لطفا به کسایی که در مکان اشتباه تاپیک میزنن راهنمایی نکنید...!تاپیک انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ. در صورت تکرار کاربر ارسال کننده تاپیک اخراج می شود
محمد جان خیلی ممنون از برخورد زیبا و دوستانتون با یک تازه وارد

والا من این فکر میکردم مطرح کردن این سوال در بخش وردپرس / افزونه های وردپرس کاره درستی باشه از اونجایی که تعداد زیادی پست با مضامین سوال درباره افزونه ها توش وجود داشت !!* مثل این پست ها :

[h=3] [/h]

[h=3] [/h]

ولی مثل اینکه اینگار من سیاه پوستی چیزیم و فقط در مورد من صدق میکنه این مسئله !!

من اینقدر اطلاع دارم و انجمن بودم که بدونم اگه بخش افزونه وردپرس صرفا جهت معرفی و دانلود اون هاست توش سوال نذارم !!

بهرحال ممنون از خوش آمد گویی زیباتون

امیدوارم به جای تهدید یوزها وقت بذارین و یک پست مرجع و تو چشم در بالای اینجور تاپیک ها قرار بدین که سوال پرسیدن در این بخش ممنوعه یا سوالتون رو در فلان جا مطرح کنید

از طرفی به عنوان پیشنهاد فکر میکنم بهتر بود برای هر سیستم مدیریت محتوا یک بخش پرسش و پاسخ جدا تعریف میشد چرا که تعداد زیادی از کاربران در یک سیستم مدیریتی خاص تبهر و قدرت پاسخگویی دارن و اینجوری بقیه بهتر و سریع تر به پاسخ هاشون میرسیدن

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست گرامی.

در هنگام عضویت یک پیغام بازدیدکنندگان از طرف روبات ارسال میشه و شما رو دعوت میکنه قوانین رو مطالعه کنید

در بالای سایت نوشتیم که "... عزیز.اگر سوالی در رابطه با اسکریپت ها,قالب ها,سیستم های مدیریت و... دارید فقط در انجمن "پرسش و پاسخ" تاپیک ارسال کنید"

فقط مونده در هنگام عضویت شما ، براتون یک مرسوله پستی ارسال کنیم و از شما دعوت کنیم قوانین رو ببینید. یک تماس تلفنی هم باهاتون بگیریم مطمئن بشیم خوندید...

کاش همین قدر که وقت گذاشتید سوالات کاربران دیگه که در مکان اشتباه ارسال کردن رو برای ما بزارید و کلی از وجود اشکال در ما بگید. همین وقت رو روی خوندن قوانین میزاشتید. بهتر نبود؟

اگر کاربرانی مثل شما قوانین رو رعایت می کردن قطعا ما تمام وقتمون رو روی انتقال مطالب نمیزاشتیم و پاسخ شما رو در کمترین زمان میدادیم...

ضمن تشکر از پیشنهاد شما . قبلا همین کار رو کرده بودیم ولی طی لطف دوستان که قوانین رو رعایت می کردن مجبور به انجام انتقال ها شدیم به یک بخش...

بهتر هست تاپیک از مسیر خودش خارج نشه... موفق باشید

بالا