نیاز به تبدیل یا طراحی قالب

• نویسنده موضوع Ossen
  • تاریخ شروع

Ossen

تازه وارد
سلام

*من برای راه اندازیه چند تا سایت از قالبهای جوملا خوشم اومده ولی میخواستم بدونم میشه اونهارو واسه وردپرس تبدیل کرد یا باید از اول نوشته و طراحی بشن؟ هزینه چقدر میشه؟

این 2 نمونه برای شروع:

البته این نمونه ها راست چین شدن ولی برای وردپرس میخوام استفاده کنم.

*اگه قالب وردپرس خارجی داشته باشم فارسی سازی و تبدیل قالب از چپ به راست انجام میدین؟ هزینه چقدر میشه؟

در ضمن قالبها به صورت اختصاصی باشه نه اینکه بعد از تحویل به من فردا همه جا در دسترس باشه :-"

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

wallfa

کاربر عضو
کار نشد نداره ! بعضی قسمت هاش ممکنه نشه طراحی کرد . بعضی امکانات وردپرس نداره ! قیمت بستگی به کار داره بعضی موارد میبینی کار خیلی پیچیده میشه ! گرون در میاد ! ولی برای هر کدوم از اینها چیزی حدود 70 هزار تومان ! فارسی سازی + دو هفته ضمانت حسن انجام کار

Ossen

تازه وارد
کار نشد نداره ! بعضی قسمت هاش ممکنه نشه طراحی کرد . بعضی امکانات وردپرس نداره ! قیمت بستگی به کار داره بعضی موارد میبینی کار خیلی پیچیده میشه ! گرون در میاد ! ولی برای هر کدوم از اینها چیزی حدود 70 هزار تومان ! فارسی سازی + دو هفته ضمانت حسن انجام کار
ممنون از اینکه جواب دادین.

مشکل من تو استفاده از این قالبها در جوملا اینه که:

1- منوها جوری تنظیم شده که توی تمام صفحات نشون داده نمیشه، یعنی روی یک منو کلیک میکنی و وارد یک بخش میشی الباقی منوها ناپدید میشن و فقط در صفحه اول همه با هم وجود دارن.

2- تو کنترل پنل جوملا وقتی میخوام با منوها و قسمتهای این قالبها کار کنم همه چیز به انگلیسیه، با اینکه قالب فارسی شده ولی مدیریت قالب سخته.

بالا