نیوک و دیتالایف

• نویسنده موضوع ltf
  • تاریخ شروع

ltf

کاربر عضو
سلام راستش سایت رسمی فارسی و غیر فارسی نیوک رو میخوام

همچنین سایت رسمی فارسی و غیر فارسی دیتالایف رو هم بگید ممنون

راستش من توی گوگل سرچ کردم ولی سایت هایی میاره که نمیدونم کدوماشون سایت های رسمی این دوتا هستند

gigfa

تازه وارد

gigfa

تازه وارد

Acrobat

کاربر عضو
دوست خوبم سلام.

تا جایی که خبر دارم شرکت های فارسی یا همون پشتیبان ها ویرایش های مختلفی از نیوک رو ارائه دادن.

مثلا نیوک مشهد تیم با آدرس:

یا نیوک لرن با آدرس:

یا پارس نیوک با آدرس:

اینا همشون بر پایه سیستم نیوک هستن ولی با ویرایش هایی که خودشون انجام میدن. البته خودم دقیق نمیدونم تفاوت هر کدوم در چیه. ولی اینا پرتال هایی هستن که به صورت رسمی و حرفه ای نیوک رو پشتیبانی میکنن! :)

توی سرچ های من دات نت نیوک هم بر خوردم/ که برای خودمم تازگی داشت. مدیران لطف کنن توضیح بدن در موردش...

و اما دیتالایف؛

از پشتیبانی سیستم دیتالایف انجین، فقط همین یه نمونه رو سراغ دارم.

دوست عزیز معمولا قضاوت در مورد سیستم های مدیریت محتوا و از این قبیل مسائل، معمولا شخصیه! یعنی سلیقه شخص خودم فقط وردپرس هستش. ولی فرضاً آقای ایکس میان و میگن فقط جوملا!! میبینید که تصمیم گیری ها توی این زمینه ها شخصی و بر پایه سلیقه و پسند هر فرده. پیشنهاده من اینه که خودتون سیستم مورد علاقه خودتون، و پشتیبان مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید :)

موفق باشید

HamedR

کاربر عضو
دوست خوبم سلام.تا جایی که خبر دارم شرکت های فارسی یا همون پشتیبان ها ویرایش های مختلفی از نیوک رو ارائه دادن.

مثلا نیوک مشهد تیم با آدرس:

یا نیوک لرن با آدرس:

یا پارس نیوک با آدرس:

اینا همشون بر پایه سیستم نیوک هستن ولی با ویرایش هایی که خودشون انجام میدن. البته خودم دقیق نمیدونم تفاوت هر کدوم در چیه. ولی اینا پرتال هایی هستن که به صورت رسمی و حرفه ای نیوک رو پشتیبانی میکنن! :)

توی سرچ های من دات نت نیوک هم بر خوردم/ که برای خودمم تازگی داشت. مدیران لطف کنن توضیح بدن در موردش...

و اما دیتالایف؛

از پشتیبانی سیستم دیتالایف انجین، فقط همین یه نمونه رو سراغ دارم.

دوست عزیز معمولا قضاوت در مورد سیستم های مدیریت محتوا و از این قبیل مسائل، معمولا شخصیه! یعنی سلیقه شخص خودم فقط وردپرس هستش. ولی فرضاً آقای ایکس میان و میگن فقط جوملا!! میبینید که تصمیم گیری ها توی این زمینه ها شخصی و بر پایه سلیقه و پسند هر فرده. پیشنهاده من اینه که خودتون سیستم مورد علاقه خودتون، و پشتیبان مورد علاقه خودتون رو پیدا کنید :)

موفق باشید
acrobat عزیز

به گفته خود سایت پارس نیوک این برنامه کاملا بومی هست و از پایه توسط خودشون نوشته شده و هیچ ربطی به نیوک نداره. پس نمیتونه پشتیان نیوک باشه . (البته این گفته پارس نیوک رو منم نمیتونم قبول کنم. :D )

تا اونجایی که من میدونم پشتیبان پی اچ پی نیوک ، هست. که از همه سایتها معتبرتر هست.

دیتالایف تا اونجایی که من خبر دارم ، نال هستش. پس نمیتونه پشتیبان رسمی توی ایران داشته باشه.

اما سایت پشتیبان خوبی برای این سیستم هستم.

بالا