هدایت شدن به سایت یاهو بعد از خرید فایل و زدن دانلود!

M

mojtaba_farrohki

Guest
با سلام

من سوالات متعدد رو پایین انجمن دیدم اما مشکلی که من هم دارم حل نشد!

مشکل من هم اینه که من در سایت فروشگاهی که راه انداختم بعد از تست خریدی که میزنم و میخوام فایلی که برای دانلود گذاشتم رو بعد از خرید مشتری دانلود کنه, اما بعد از طی شدن خرید و زدن دانلود فایل صفحه به سایت یاهو هدایت میشه و خیلی برام عجیب بود و همچنان مشکل هستش

من پیگیری کردم اما کسی جواب نداد یا گفت نمیدونم!

کسانی که میدونن جواب بدن مشکل ما حل بشه

ممنون

Qalekhani

قلعه‌خانی
هنوز کسی علت این قضیه رو متوجه نشده. در فرومهای مختلف هم در موردش بحث شده. مشکل با آیپی ایران و ایمیل یاهو هست.

M

mojtaba_farrohki

Guest
پس یعنی کاربرا با جیمیل وارد بشن خرید کنن مشکلی پیش نمیاد؟

M

mojtaba_farrohki

Guest
خوب من تست کردم به جای ایمیل یاهو از جیمیل استفاده کردم که دانلود و کاملا مشکل حل میشه اما دانلودی که میده فایل زیپ من نیست و به شکل عکس هایی هستش که در پایین براتون گذاشتم!

بالا سمت چپ دقت کنید! فایل زیپ من هستش که به شکل دیگه ای نشون میده

tRCWs.jpg

اینم بعد از دانلود که فایل rar رو اینگونه دانلود کرده!

n5evP.jpg

امیدوارم راه حل با پیگیری حل بشه

ممنون

omidrastegar

کاربر عضو
با سلام

من سوالات متعدد رو پایین انجمن دیدم اما مشکلی که من هم دارم حل نشد!

مشکل من هم اینه که من در سایت فروشگاهی که راه انداختم بعد از تست خریدی که میزنم و میخوام فایلی که برای دانلود گذاشتم رو بعد از خرید مشتری دانلود کنه, اما بعد از طی شدن خرید و زدن دانلود فایل صفحه به سایت یاهو هدایت میشه و خیلی برام عجیب بود و همچنان مشکل هستش

من پیگیری کردم اما کسی جواب نداد یا گفت نمیدونم!

کسانی که میدونن جواب بدن مشکل ما حل بشه

ممنون
دوستان این مشکل فقط به خاطر اینترنت ایران هست و با اعمال تغییر آپی توسط خود سایت مشکل حل مییشه

M

mojtaba_farrohki

Guest
دوستان این مشکل فقط به خاطر اینترنت ایران هست و با اعمال تغییر آپی توسط خود سایت مشکل حل مییشه
من تستی زدم, فایلی در خود سایتم ایجاد میکنم و خرید انجام میدم کاملا درست عمل میکنه! پس موردی تو این قضه نیست مشکل جای دیگست

بالا