هزینه راه اندازی یک سایت جدید برای مشتریان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

enterpc.ir

کاربر عضو
سلام . دوستان یک سوال دارم .معمولا تو مغازه مشتریانی میاند و میپرسند ازم که هزینه راه اندازی یک سایت چه قدر است .

خب مایه کار مثل هاست دامنه قالب که مشخص است . برای راه اندازی و نصب چه قدر ازشون دریافت کنم ؟ نرخ خاصی داره یا توافقی است ؟

Goback

کاربر عضو
علیکم السلام

متاسفانه این بازار نرخ بندی یکسانی برای همه نداره

الان شاید خیلیا بیان به این نرخ بندی ایراد بگیرن،ولی نظر بنده اینه

و اینکه این ها قیمت وحی منزل نیست،چون شرایط و مشتری ها فرق میکنه،یکی مشتریه،یکی مشتری نما و...

هزینه تقریبی منصفانه:

• نصب وردپرس : 15 هزار تومان (FTP+DB+INSTALL)
  • نصب قالب اختصاصی با تنظیمات :از 10 هزارتومان تا هزار50 تومان(INSTALL+CONFIG)
  • طراحی از پایه شامل PSD+HTML+WP : پایه از 700هزار تومان و بسته به نیاز مشتری اضافه میشه
  • آموزش استفاده : بسته به مواردی که آموزش میدی میتونه متفاوت باشه
  • تنظیمات پلاگین های اختصاصی مثل wp-seo : از 10 تا 30
  • عیب یابی :  بسته به مشکل یوزر متفاوته
چیزی دیگه هم هست تا ویرایش کنم؟

لازم به ذکره طرحهای اختصاصی بدون وردپرس اول باید تحلیل بشه و نیاز مشتری مشخص شه تا بشه قیمت+زمان داد

این مورد درباره نوشتن پلاگین و ماژول CMS ها هم صدق میکنه

MohammadQ

کاربر عضو
من به تازگی طراحی نکردم اما برای یک دانشجو یک وردپرس نصب کردم و افزونه های مورد نیاز + یک قالب تقریبا vip مبلغ 70 تومن گرفتم ، راضی ام

Qalekhani

قلعه‌خانی
دوستان عزیز یه سوال فنی :

شما وقتی قالب رو به عنوان کار شرکتی و با یه قرارداد رسمی میزنید، هزینه ها رو چطور به دارایی گزارش میدید ؟ یعنی چقدر رو هزینه و چقدر رو سود معرفی میکنید !

MohammadQ

کاربر عضو
دوستان عزیز یه سوال فنی :

شما وقتی قالب رو به عنوان کار شرکتی و با یه قرارداد رسمی میزنید، هزینه ها رو چطور به دارایی گزارش میدید ؟ یعنی چقدر رو هزینه و چقدر رو سود معرفی میکنید !
والا من که یه زمان تو یه فروشگاه کار میکردم ، گزارشی در کار نبود

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما دفتر داری ، دفتر ثبت نمیدونم چی چی که باید از اداره مالیات بگیری ... که هزینه هایی که کردی رو یادداشت می کنی ، پول هایی که گرفتی رو یادداشت می کنی... سودت رو محاسبه میکنی... در نهایت باید 25% از سودت رو بدی به مالیات

اگر این دفتر رو نداشته باشی خودش برات یه مالیاتی میزنه و جریمه داره...

Qalekhani

قلعه‌خانی
شما دفتر داری ، دفتر ثبت نمیدونم چی چی که باید از اداره مالیات بگیری ... که هزینه هایی که کردی رو یادداشت می کنی ، پول هایی که گرفتی رو یادداشت می کنی... سودت رو محاسبه میکنی... در نهایت باید 25% از سودت رو بدی به مالیات

اگر این دفتر رو نداشته باشی خودش برات یه مالیاتی میزنه و جریمه داره...
بله محمد جان. منظورم اینه وقتی شما یه سایت طراحی میکنی، هزینه ات چیه ؟ خب عملا واسه طراحی، هزینه سایت اجرت دست طراحه. اینو باید توی اون دفتر وارد کنیم یعنی ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اگر قانونی میخوای کار بکنی میتونی وارد کنی

اما عموما اگر فاکتور به اداره مالیات نره ، یعنی شما کاری نکردی ، پس در آمدی نداشتی...

برای همین ، عموما قراردادهای طراحی رو شخصی حقیقی مینویسن نه شرکت...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا