هشدار ووکامرس

pinaswood1

تازه وارد
با سلام

دلیل این هشدارها چی هست و طریقه رفع آن چطوره؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکل از سمت قالب شماست کافیست با نسخه هماهنگ با وردپرس و ووکامرس فعلیتان بروزرسانی کنید . این جدی بودن مشکل گاها باعث ایجاد صفحه سفید خواهد شد. {مثل مشکل فعلی شما اگر برورزرسانی قالب رو ندارید موقتا از قالب پیش فرض اسنفورنت یا 2016 یا 2015 استفاده کنید}

ضمنا یک نکته مهم هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی آدرس ورود پنلتون رو اینجا یا هر جای دیگر قرار ندید و در صورتی که اشخاص مطمئن از شما درخواست کردن به صورت خصوصی براشون ارسال کنید . کافیست برای نشان دادن مشکل از صفحه مرورگر خود یک اسکرین شات با کمک PrtScrn کیبرد رایانه بگیرید و در Paint پیست کنید و با صورت jpg ذخیره و اینجا ارسال کنید . اسکرین شات از طریقه گوشی نیز قابل ارسال است.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

pinaswood1

تازه وارد
با سلام و سپاس از راهنمائیتون

اول اینکه چطور میتونم آدرسی رو که توی سوال قبلیم گذاشتم حذف کنم که دیگران ازش سواستفاده نکنن

دوم اینکه وقتی وبسایت رو روی فروشگاه تنطیم کنم آیا باید علاوه ب وارد کردن محصول و انشار آن در قسمت افزودن نوشته ها هم وارد کنم تا در وبسیت نشون داده بشه؟

ممنون از کمک و راهنمائیتون

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

روی مطلبتون برید و ویرایش رو بزنید سپس یا بنویسید چرا ویرایش کردید یا فقط روش کلیک کنید سپس فایلتون رو حذف کنید.

در مورد فروشگاه اگر شما فقط قصدتون فروش محصول هست کافیه از افزودن محصول اقدام به درج اسم محصول توضیحات . برچسب و عکس شاخص تعیین نوع جنس ساده یا متغیر و قیمت ویک کد SKU به عنوان کد محصول وارد کنید و انتشار رو بزنید .

افزودن نوشته ها برای حالت وبلاگ هستش که برای فروشگاه داران لازم نیست {البته تا زمانی که دائما در حال قرار دادن اجناس پر فروش و بازدید مناسبی باشید .}

برای تنظیم فروشگاه هم باید اول ووکامرس نصب باشه سپس از قسمت تنظیمات وردپرس - خواندن- برگه فروشگاه رو به عنوان برگه ثابت انتخاب کنید تا سایت شما فروشگاهی بشه.

موفق باشید

بالا