هک شدن میهن اسکریپت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

homayon574

کاربر عضو
پس استاد من هستی و دست ما هم بگیر استاد
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>
من کسیو هک نکردم دیگران منو هک کردن ، من مورد ظلم قرار گرفتم :دی

هک چیز خوبی نیست بار اول که هک شد یکی از سایت هام بخاطر ناامن بودن هاست سایتم اون موقع هیچی حالیم نبود سر کل کل هک شد البته من کل کل نکردم یوزرام کل کل کردن دودش رفت تو چشم من ، این مایاهاست ما رو اسفالت کرده بود اون قدیما با امنیتش

یه بارم که عرب های ... سرور یکی سایتامو زدن سایتم نزدیک ده گیگی حجم داشت دکمپلت پرید :دی بازم چوب نا امنی سرورو خوردم بعد از اون یه مدت پی هک رفتم هرچی جلوتر رفتم بیشتر از هک بدم اومد

در کل کلمه HaCkeD رو که میبینم نیک یادی از پدر مادر هکرا میکنم :دی بلانسبت بروبکس پرشین اسکریپت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
آخی فدات بشم همایون جون چقد بدبختی داشتیا :((

میگم مواظب باش خودت هک نشی :D

آخ یادش بخیر مایا هاست آشغال :))

ولی از یه جای خوب سرور بگیری امنیتش خوب باشه دیگه به این مشکلا نمیخوری :x

homayon574

کاربر عضو
آخی فدات بشم همایون جون چقد بدبختی داشتیا :(( میگم مواظب باش خودت هک نشی :D

آخ یادش بخیر مایا هاست آشغال :))

ولی از یه جای خوب سرور بگیری امنیتش خوب باشه دیگه به این مشکلا نمیخوری :x
با بند یکت موافقم فدایی داری

خودمم دو سه باری هک شدم :دی ای نام کاربری پرشین اسکریپتم ایدی قدیمیمه هک شده :دی

یادش خوش انقدر تبلیغات کرد رفتیم ازش خریدیم به شکر خوردن افتادیم :دی هنوزم ایمیلهای خبرنامش میاد میره تو اسپمام :دی

اره من از پشتیبان و ایران سرور خرید داشتم واقعا از پشتیبانیشون و کیفیت سرویس هاشون لذت بردم در کنارش یه ده بیست تا هاستینگ دیگم خرید داشتم که بخوام نام ببرم مجبورم پسوند پیشوند به اسم شرکتاشون ببندم که نگم بهتره :بازم دی

pendar09

تازه وارد
من کسیو هک نکردم دیگران منو هک کردن ، من مورد ظلم قرار گرفتم :دیهک چیز خوبی نیست بار اول که هک شد یکی از سایت هام بخاطر ناامن بودن هاست سایتم اون موقع هیچی حالیم نبود سر کل کل هک شد البته من کل کل نکردم یوزرام کل کل کردن دودش رفت تو چشم من ، این مایاهاست ما رو اسفالت کرده بود اون قدیما با امنیتش

یه بارم که عرب های ... سرور یکی سایتامو زدن سایتم نزدیک ده گیگی حجم داشت دکمپلت پرید :دی بازم چوب نا امنی سرورو خوردم بعد از اون یه مدت پی هک رفتم هرچی جلوتر رفتم بیشتر از هک بدم اومد

در کل کلمه HaCkeD رو که میبینم نیک یادی از پدر مادر هکرا میکنم :دی بلانسبت بروبکس پرشین اسکریپت
خب چون تو بدت نیاد ایشالا در پروژه اول می نویسم Hack :)) به جای Hacked

pendar09

تازه وارد
با بند یکت موافقم فدایی داریخودمم دو سه باری هک شدم :دی ای نام کاربری پرشین اسکریپتم ایدی قدیمیمه هک شده :دی

یادش خوش انقدر تبلیغات کرد رفتیم ازش خریدیم به شکر خوردن افتادیم :دی هنوزم ایمیلهای خبرنامش میاد میره تو اسپمام :دی

اره من از پشتیبان و ایران سرور خرید داشتم واقعا از پشتیبانیشون و کیفیت سرویس هاشون لذت بردم در کنارش یه ده بیست تا هاستینگ دیگم خرید داشتم که بخوام نام ببرم مجبورم پسوند پیشوند به اسم شرکتاشون ببندم که نگم بهتره :بازم دی
منو بکشن از ایران هاست نمی خرم :) مگه اینکه بخوام برای یکی سایت راه بندازم ایرانی می زنم تا سایتش از اول کار مثل چرم دباغی بشه :)

ولی جدا هاستی به سرعت و قدرت فرانسوی من که ندیدم 1 ثانیه هم قطعی ندارن :79:

homayon574

کاربر عضو
منو بکشن از ایران هاست نمی خرم :) مگه اینکه بخوام برای یکی سایت راه بندازم ایرانی می زنم تا سایتش از اول کار مثل چرم دباغی بشه :) ولی جدا هاستی به سرعت و قدرت فرانسوی من که ندیدم 1 ثانیه هم قطعی ندارن :79:
جان خودم جوک گفتیا پنداز جان :دی
h7h701dcfs8y8oel59md.png

هاستینگای ایران خودشون میرن از هاستینگای های خارج میخرن میفروشن هیچ کدومم عملا خودشون که سرور ندارن مگر گنده هاشون مثلا پارس آنلاین که تو ایران سرور داشته باشن و...
eqoixzjf9wbqmmcimsfr.png

وگرنه همشون یه سرویس رفتن از المان ، فرانسه ، هلند ، آمریکا ، کانادا یا روسیه خریدن میفروشن
tft6mfiz05st0agw6x.png

برعکس شما من از کیفیت هاست های فرانسوی خوشم نمیاد ، هاست فقط هاست های روسی اونم چون فقط نتونستم تست کنم
muqtd8lbec22z84n28w.png

jafar1374

کاربر عضو
بله دیگه اونا کلی فضا دارن برای بک اپ کامل . از احساس ت می گفتی بهتر بود چه حالی پیدا کردی وقتی سایتت ترکیده بود :))
حالا نمی دونم چه حسیه

ولی خودم بک آپ داشتم زیاد به رو ودم نیاوردم :D

حتی الان هم طرف پرواز کرده و رفته و اون سایت رو ندارم بک آپشو دارم :D

pendar09

تازه وارد
جان خودم جوک گفتیا پنداز جان :دیهاستینگای ایران خودشون میرن از هاستینگای های خارج میخرن میفروشن هیچ کدومم عملا خودشون که سرور ندارن مگر گنده هاشون مثلا پارس آنلاین که تو ایران سرور داشته باشن و...
eqoixzjf9wbqmmcimsfr.png

وگرنه همشون یه سرویس رفتن از المان ، فرانسه ، هلند ، آمریکا ، کانادا یا روسیه خریدن میفروشن
tft6mfiz05st0agw6x.png

برعکس شما من از کیفیت هاست های فرانسوی خوشم نمیاد ، هاست فقط هاست های روسی اونم چون فقط نتونستم تست کنم
muqtd8lbec22z84n28w.png
تو هم غیب گفتی رفیق :)
h7h701dcfs8y8oel59md.png
منظورم شرکت معتبر خارجی !!!!!!!!!!!! همون طور که تو ایران عین چی ریخته هاستینگ باز کردن خارج هم همین طوره . هر کی از خانواده قهر می کنه یه وی پی اس می گیره و سی پنل می گه هاستینگ فلان و فلان و فلان !

منظورم اونایی بود که مطرح اند که به 50 تا هم نمی رسن که اگر مطلع باشی هزینه هاش n برابر اونای دیگه است یعنی $$$$$ که خوشبختانه من از اینا استفاده می کنم نه از هر شرکت مزخرفی که میاد برای خودش هاست می زنه :-"

homayon574

کاربر عضو
تو هم غیب گفتی رفیق :)
h7h701dcfs8y8oel59md.png
منظورم شرکت معتبر خارجی !!!!!!!!!!!! همون طور که تو ایران عین چی ریخته هاستینگ باز کردن خارج هم همین طوره . هر کی از خانواده قهر می کنه یه وی پی اس می گیره و سی پنل می گه هاستینگ فلان و فلان و فلان !منظورم اونایی بود که مطرح اند که به 50 تا هم نمی رسن که اگر مطلع باشی هزینه هاش n برابر اونای دیگه است یعنی $$$$$ که خوشبختانه من از اینا استفاده می کنم نه از هر شرکت مزخرفی که میاد برای خودش هاست می زنه :-"
تایید میشود
c6115f07f6828659ba01e9e3ca4c11aa.gif
مخصوصا بخش قهر از خانواده
4.gif
ولی این تو ایران بیشتره از کشورهای خارجی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا