وجود نداشتن گزینه ی افزودن محصول

hossein91

تازه وارد
با سلام خدمت دوستان عزیز​

من از قالب آکادمی استفاده می کنم و الان افزونه ووکامرس رو نصب کردم ولی متاسفانه گزینه ی افزودن محصول وجود نداره . چه طوری این گزینه رو به گزینه های بخش محصولات اضافه کنم؟؟​

​

لطفا راهنمایی کنید .خدا خیرتون بده...​

با تشکر​

.امیر

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان عزیز​

من از قالب آکادمی استفاده می کنم و الان افزونه ووکامرس رو نصب کردم ولی متاسفانه گزینه ی افزودن محصول وجود نداره . چه طوری این گزینه رو به گزینه های بخش محصولات اضافه کنم؟؟​

​

لطفا راهنمایی کنید .خدا خیرتون بده...​

با تشکر​
سلام

یعنی گزینه محصولات وجود داره اما افزودن محصول نیس؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

برخی قالبها از ووکامرس پشتیبانی نمی کنند و ساختار برگه ها اون رو ندارند شما باید قبل از انتخاب به این فکر کنید .

البته اگر منظور شما پنل مدیریت باشه و فارسی ساز ووکامرس رو نصب کرده باشید و در حین نصب ووکامرس برگه ها نیز نصب شده باشند به طور قطع دیدن افزودن برگه به راحتی خواهد بود کافیه اگر فارسی ساز رو نصب نکردید نصب کنید و ووکامرس شما فعال هست در منو کناری مدیریت دنبال عکس یک میخ پایین آیکون WOO بگردید روش کلیک کنید و گزینه دوم افزودن محصولات هستش

موفق باشید

hossein91

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

برخی قالبها از ووکامرس پشتیبانی نمی کنند و ساختار برگه ها اون رو ندارند شما باید قبل از انتخاب به این فکر کنید .

البته اگر منظور شما پنل مدیریت باشه و فارسی ساز ووکامرس رو نصب کرده باشید و در حین نصب ووکامرس برگه ها نیز نصب شده باشند به طور قطع دیدن افزودن برگه به راحتی خواهد بود کافیه اگر فارسی ساز رو نصب نکردید نصب کنید و ووکامرس شما فعال هست در منو کناری مدیریت دنبال عکس یک میخ پایین آیکون WOO بگردید روش کلیک کنید و گزینه دوم افزودن محصولات هستش

موفق باشید
مرسی از وقتی که گذاشتید.
این مطلب رو که فرمودید می دونم .قالبی که نصب کردیم ووکامرس رو پشتیبانی میکنه ولی مشکل اینجاست که این قالب برای فروش محصول نیست و نسخه ی اصلی اون فقط برای فروش یه سری دوره ی آموزشیه ولی خب ما می خواهیم که بتونیم محصول هم بفروشیم.
در حال حاضر گزینه ی محصولات در داشبورد هست ولی در زیر منوها گزینه ی افزودن محصول وجود نداره.

با تشکر

.امیر

کاربر عضو
به این شکل من چیزی به ذهنم نمیرسه...

اگه براتون ممکنه یک بک اپ بگیرید بعدش دسترسی پ خ کنید...

بالا