وردپرس یا جوملا یا نیوک ؟؟؟؟؟

با سلام

بنده میخواهم سایت " هواداران سریال شوق پرواز " راه اندازی کنم .

به نظر شما چه سیستمی از بین سیستم های زیر مناسب تره ؟

جوملا - وردپرس - نیوک - e107

ممنون

sagebnegad

کاربر عضو
برادرم درمورد این سیستم ها برسی زیاد شده .اما بنده به ترتیب الویت میگم:

1:وردپرس-2:جوملا-3:نیوک-4:e107

موفق باشی

cniran

کاربر عضو
وردپرس و فقط ورپرس چون کار همه رو انجام میده

اما در مورد موضوع خودتون رو محدود نکنید. فوقش 1 سال این سریال پخش میشه . بعدش چی؟ بیاید سایت هواداران سریال های تلویزیونی راه بندازید که همیشه موضوع داشته باشه سایتتون. 2 سال دیگه همه یادشون میره شوق پرواز چی بود کی بود؟

mohamad70

کاربر عضو
درود

دوست عزیز من با چهار تا مدیریت های که ذکر کردی کار کردم البته بشتر با جوملا و e107

ولی هیچ کدومشون به وردپرس نمیرسه الان دیگه فقط با وردپرس کار می کنم واقعا خیلی از بقیه بهتره

نیوک هم که زیاد تعریفی نیست

به نظر من وردپرس کار کن خیلی خیلی بهتره

cedar

کاربر عضو
سلام

به نظر من اگر میخوای سایت هواداری بزنید و ... میتونید از وردپرس و جوملا استفاده کنید

وردپرس و جوملا هر دو بسیار قدرتمند هستند اما وردپرس آسانی مدیریت و داشتن افزونه های وسیع و داشتن قالب های فراوان و متنوع باعث میشه از جوملا گزینه ی بهتری باشه

اما در کل با دوست عزیز موافق هستم که برای یک سریال سایت زدن کاره موقتی هست و ...

موفق باشید

mahdiali35

کاربر عضو
درود.......

من از این مدل تاپیک ها هزار مدل تو هزار سایت دیدم........!!!!به نظر من شما اول باید ببینی موضوع سایتت چیه و درباره ی چه چیزی میخای سایت بزنی و دوم این که در کدوم سیستم مهارت بیشتری داری و بیشتر با کدوم یکیشون حال میکنی......

در مورد اون دسته از دوستان که میگن جوملا گیج کننده است من اصلا این حرف رو قبول ندارم چون در مقابل وردپرس خیلی هم آسان و زیباست من دفعه ی اول که وردپرس رو نصب کردم و رفتم تو مدیریتش اصلا نمیدونستم چکار باید بکنم مثلا میخاستم یه دسته ی جدید اضافه کنم رفتم تو بخش دسته ها دیدم فقط یه دسته نوشته دسته بندی نشده دیگه هیچی نداره نه اضافه کردن و نه حذف کردن و ......

در مورد قالب هم که جوملا حرفی برای زدن باقی نذاشته قالب های قشنگ و زیبا با انواع و اقسام موضوعات و بخش ها....( و البته پولی)

در مورد کامپوننت ها و پلاگین ها هم همچنین...!!!!!

در کل دنبال چیزی برو که باهاش راحت تری و فک میکنی بیشتر بلدی......!!!!!

kasraa

کاربر عضو
من از این مدل تاپیک ها هزار مدل تو هزار سایت دیدم........!!!!به نظر من شما اول باید ببینی موضوع سایتت چیه و درباره ی چه چیزی میخای سایت بزنی و دوم این که در کدوم سیستم مهارت بیشتری داری و بیشتر با کدوم یکیشون حال میکنی......
با این جملت کاملاً موافقم

در مورد اون دسته از دوستان که میگن جوملا گیج کننده است من اصلا این حرف رو قبول ندارم چون در مقابل وردپرس خیلی هم آسان و زیباست من دفعه ی اول که وردپرس رو نصب کردم و رفتم تو مدیریتش اصلا نمیدونستم چکار باید بکنم مثلا میخاستم یه دسته ی جدید اضافه کنم رفتم تو بخش دسته ها دیدم فقط یه دسته نوشته دسته بندی نشده دیگه هیچی نداره نه اضافه کردن و نه حذف کردن و ......
شما خودت داری میگی دفه اول !!!!!

ببینم تو دفه اول خودت راه مدرستو پیدا کردی ؟

یا دفه اول همون جوملارو خودت نصب کردی ؟ ( منظورم بدون راهنما و ..... )

یا دفه اول خودت غذا خوردی ؟

و هزاران دفه اول دیگه که میشه گفت .....

همیشه همینطوریه و دفعات اول آدم نمیدونه چیکار کنه

اما اینکه میگی رفتم تو منوی وردپرس توی دسته ها و نتونستم کار کنم رو شدیداً رد میکنم

تو رفتی توی قسمت دسته ها که برای مشاهده و عملیات روی دسته هایی هست که ساختی

برای اظافه کردن دسته میری به قسمت افزودن دسته

حالا از این ها بگذریم

من هم جوملارو قبول دارم هم وردپرس ( بیشتر وردپرس ) رو و نمیخوام اینجا از روی تعصب حرف بزنم

ولی خدائیش شما که این همه از جوملا میگی بیا و انصافاً بی طرف جواب این سوال منو بده :

راحتی کار توی وردپرس بیشتره یا جوملا ؟

در مورد قالب هم که جوملا حرفی برای زدن باقی نذاشته قالب های قشنگ و زیبا با انواع و اقسام موضوعات و بخش ها....( و البته پولی)

در مورد کامپوننت ها و پلاگین ها هم همچنین...!!!!!
درسته زیاد داره اما بهتره یه نگاه هم به قالب ها و افزونه های وردپرس بندازی که بیشتر از جوملاست ( و البته رایگان ) :D

در کل دنبال چیزی برو که باهاش راحت تری و فک میکنی بیشتر بلدی......!!!!!
با این حرفتم کاملا موافقم :x

mahdiali35

کاربر عضو
درود....با تشکر.....

وردپرس اساسا برای وبلاگ نویسی ساخته شده و طبعا سبک تره و باید هم کار باهاش آسون تر باشه.....و به خاطر این که سئو خوبی داره برای سایت های بزرگ هم استفاده میشه

من مهم ترین عاملی که جوملا رو انتخاب کردم کامپوننت های بی شمار و عالی اون بوده شاید شما بگی وردپرس پلاگین بیشتری داره اما از لحاظ کارایی و انعطاف به اندازه ی جوملا هست....!!!!؟؟؟؟؟.....شما برای هر کار که فکرش رو بکنید برای جوملا افزونه پیدا میشه نه یک افزونه ی ساده بلکه یک افزونه ی همه کاره و حرفه ای.....

شما خودت داری میگی دفه اول !!!!!ببینم تو دفه اول خودت راه مدرستو پیدا کردی ؟

یا دفه اول همون جوملارو خودت نصب کردی ؟ ( منظورم بدون راهنما و ..... )

یا دفه اول خودت غذا خوردی ؟

و هزاران دفه اول دیگه که میشه گفت .....

همیشه همینطوریه و دفعات اول آدم نمیدونه چیکار کنه

اما اینکه میگی رفتم تو منوی وردپرس توی دسته ها و نتونستم کار کنم رو شدیداً رد میکنم

تو رفتی توی قسمت دسته ها که برای مشاهده و عملیات روی دسته هایی هست که ساختی

برای اظافه کردن دسته میری به قسمت افزودن دسته
اما من دفعه ی اول راحت تو جوملا دسته بندی و مجموعه و بخش ها رو پیدا کردم.....

اما به نظر من تنها بدی که جوملا داره اینه که داره به سمت پولی شدن میره هر چند چیزای خوبش رو رایگان میشه به دست آورد البته این رو هم نمیشه اسمش رو بدی گذاشت چون طرف برنامه نویسیشو میکنه و حقشه و پولشو میگره دیگه...!!!!!

در کل بخوام بگم آدم باید دنبال همون چیزی بره که باهاش بیشتر راحته....!!!!!!

kasraa

کاربر عضو
وردپرس اساسا برای وبلاگ نویسی ساخته شده و طبعا سبک تره و باید هم کار باهاش آسون تر باشه.....
پس قبول داری که سبک تر و آسونتره :D

و به خاطر این که سئو خوبی داره برای سایت های بزرگ هم استفاده میشه
اصلاً اینو قبول ندارم که سایت های بزرگ فقط برای سئوی خوبش اونو استفاده میکنن

چون علاوه بر سئوی فوق العادش کارائی و همچنین انعطاف پذیریش که میتونه به هرچیزی تبدیل بشه رو داره از یه وبلاگ ساده بگیر تا یه سایت شرکتی و بزرگ

من مهم ترین عاملی که جوملا رو انتخاب کردم کامپوننت های بی شمار و عالی اون بوده شاید شما بگی وردپرس پلاگین بیشتری داره اما از لحاظ کارایی و انعطاف به اندازه ی جوملا هست....!!!!؟؟؟؟؟.....شما برای هر کار که فکرش رو بکنید برای جوملا افزونه پیدا میشه نه یک افزونه ی ساده بلکه یک افزونه ی همه کاره و حرفه ای.....
آره برای هرچی بخوای هم افزونه داره هم انعطاف پذیره ( ولی اینو قبول دارم که بعضی از افزونه هاش ساده ان که میتونی پیشرفتش رو هم پیدا کنی )

اما من دفعه ی اول راحت تو جوملا دسته بندی و مجموعه و بخش ها رو پیدا کردم.....
من هم بعد از اینکه از وبلاگ نویسی تو میهن بلاگ دست کشیدم ( همون موقع که وبلاگا همشون پریدن ) اومدم سراغ وردپرس و اولین بار همه کار کردم باهاش :D

اما به نظر من تنها بدی که جوملا داره اینه که داره به سمت پولی شدن میره هر چند چیزای خوبش رو رایگان میشه به دست آورد البته این رو هم نمیشه اسمش رو بدی گذاشت چون طرف برنامه نویسیشو میکنه و حقشه و پولشو میگره دیگه...!!!!!
واقعاً اگه اینطوره که متاسفم چون اگه به سمت پولی شدن بره فک کنم به سمت نابودی بره ( نظر شخصی )

چون الآن همه دارن به سمت کدباز میرن و رایگان

در کل بخوام بگم آدم باید دنبال همون چیزی بره که باهاش بیشتر راحته....!!!!!!
با این جملتم که از همون اول موافقم :D

mahdiali35

کاربر عضو
درود........

پس قبول داری که سبک تر و آسونتره :D
مثلا سیستم وبلاگه دیگه بایدم ساده باشه......این مشکل جوملا نیست جوملا اونقدر را هم که دوستان میگن گنگ و سخت نیست کلا 2 ساعت پاش بشینی خیلی از چیز هاش رو یاد میگیری...!!!!!

آره برای هرچی بخوای هم افزونه داره هم انعطاف پذیره ( ولی اینو قبول دارم که بعضی از افزونه هاش ساده ان که میتونی پیشرفتش رو هم پیدا کنی )
در مورد کامپوننت ها که دیگه جوملا خیلی از وردپزس بهتر عمل کرده......دیگه جای انتقاد باقی نذاشته......

واقعاً اگه اینطوره که متاسفم چون اگه به سمت پولی شدن بره فک کنم به سمت نابودی بره ( نظر شخصی )چون الآن همه دارن به سمت کدباز میرن و رایگان
من منظورم این بود که بعضی سایت های بزرگ دارن رو جوملا کار میکنن و محصولات خوبی در مورد جوملا ارائه دادند...منظور من کل هسته و....جوملا نبود بلکه منظورم این بود که مثلا قالب های خیلی خیلی عالی جوملا پولی هستند به طوری که قالب های عالی و رایگان اون به چشم نمیاد........

در مورد نابودی هم بگم که حالا حالا حالا ها زوده....در حال حاضر جوملایی ها یک روز از سال رو به نام روز جوملا گذاشتن و همه ساله دور هم جمع میشن به تبادل اطلاعات و....می پردازن و شرکت های سازنده ی قالب و کامپوننت هم در این جشنواره شرکت میکنند.......

با این جملتم که از همون اول موافقم
ممنون.....و باز هم همین......

پیروز باشید.....

kasraa

کاربر عضو
درود........مثلا سیستم وبلاگه دیگه بایدم ساده باشه......این مشکل جوملا نیست جوملا اونقدر را هم که دوستان میگن گنگ و سخت نیست کلا 2 ساعت پاش بشینی خیلی از چیز هاش رو یاد میگیری...!!!!!

ولی خب الآن میبینی که خیلی فراتر از یه وبلاگه که بزرگترین سایت ها هم دارن ازش استفاده میکنن و خیلی جاها به عنوان برترین سیستم مدیریت محتوا شناخته شده

در مورد کامپوننت ها که دیگه جوملا خیلی از وردپزس بهتر عمل کرده......دیگه جای انتقاد باقی نذاشته......
نمیدونم والا اما تا حالا نشنیدم این حرفای شمارو چون کسی خیلی کم از جوملا حمایت میکنه و همیشه این وردپرسه که داره حمایت میشه

من منظورم این بود که بعضی سایت های بزرگ دارن رو جوملا کار میکنن و محصولات خوبی در مورد جوملا ارائه دادند...منظور من کل هسته و....جوملا نبود بلکه منظورم این بود که مثلا قالب های خیلی خیلی عالی جوملا پولی هستند به طوری که قالب های عالی و رایگان اون به چشم نمیاد........
بالاخره این هم میتونه یک ضعف باشه چون هر کسی دنبال چیز رایگانه و وقتی جوملایی که الآن داره با وردپرس رقابت میکنه ( همیشه هرجا بحث افتاده بازنده بوده شاید به خاطر حمایت های کم بوده چون من زیاد از قدرتش خبر ندارم)

در مورد نابودی هم بگم که حالا حالا حالا ها زوده....در حال حاضر جوملایی ها یک روز از سال رو به نام روز جوملا گذاشتن و همه ساله دور هم جمع میشن به تبادل اطلاعات و....می پردازن و شرکت های سازنده ی قالب و کامپوننت هم در این جشنواره شرکت میکنند.......
با این همه چیزاش نمیدونم چرا نمیتونه رقابتشو جدی تر کنه با وردپرس

همونطور که میبینی الآن همه یعنی 90% کاربرا دارن میان طرف wp و سایتاشونو انتقال میدن

در هر صورت این بحث رو تموم کنیم بهتره چون خداییش انقدر از این بحث ها دیدم دیگه خسته شدم

هردوی سیستم ها خوبن حالا میگن وردپرس یا جولا به نظر من 99% فقط از روی تعصبه ( بازم بگما نظر شخصیمه )

موفق باشید ...

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

ولی خب الآن میبینی که خیلی فراتر از یه وبلاگه که بزرگترین سایت ها هم دارن ازش استفاده میکنن و خیلی جاها به عنوان برترین سیستم مدیریت محتوا شناخته شده....نمیدونم والا اما تا حالا نشنیدم این حرفای شمارو چون کسی خیلی کم از جوملا حمایت میکنه و همیشه این وردپرسه که داره حمایت میشه....

بالاخره این هم میتونه یک ضعف باشه چون هر کسی دنبال چیز رایگانه و وقتی جوملایی که الآن داره با وردپرس رقابت میکنه ( همیشه هرجا بحث افتاده بازنده بوده شاید به خاطر حمایت های کم بوده چون من زیاد از قدرتش خبر ندارم) ....

با این همه چیزاش نمیدونم چرا نمیتونه رقابتشو جدی تر کنه با وردپرس

همونطور که میبینی الآن همه یعنی 90% کاربرا دارن میان طرف wp و سایتاشونو انتقال میدن....
دوست من طوری نوشتی انگار وردپرس 100 ساله از جوملا برتر شناخته شده و joomla.org منتظره تا 1 نفر بیاد اونو دانلود کنه...... :)

خلاصه برای کارای بزرگ و حرفه ای وردپرس اصلا به درد نمی خوره...!!!!!

از لحاظ پشتیبانی هم بخای حساب کنی دیگه جوملا خیلی خوب کار کرده مخصوصا پشتیبانی فارسی زبان.....

در هر صورت این بحث رو تموم کنیم بهتره چون خداییش انقدر از این بحث ها دیدم دیگه خسته شدمهردوی سیستم ها خوبن حالا میگن وردپرس یا جولا به نظر من 99% فقط از روی تعصبه ( بازم بگما نظر شخصیمه )
درسته....این تاپیک هم مثله این که اون هزار تا سایت دیگه شده......

شما هم پیروز و موفق باشید....

بالا