ولی خب الآن میبینی که خیلی فراتر از یه وبلاگه که بزرگترین سایت ها هم دارن ازش استفاده میکنن و خیلی جاها به عنوان برترین سیستم مدیریت محتوا شناخته شده
در مورد کامپوننت ها که دیگه جوملا خیلی از وردپزس بهتر عمل کرده......دیگه جای انتقاد باقی نذاشته......
نمیدونم والا اما تا حالا نشنیدم این حرفای شمارو چون کسی خیلی کم از جوملا حمایت میکنه و همیشه این وردپرسه که داره حمایت میشه
من منظورم این بود که بعضی سایت های بزرگ دارن رو جوملا کار میکنن و محصولات خوبی در مورد جوملا ارائه دادند...منظور من کل هسته و....جوملا نبود بلکه منظورم این بود که مثلا قالب های خیلی خیلی عالی جوملا پولی هستند به طوری که قالب های عالی و رایگان اون به چشم نمیاد........
بالاخره این هم میتونه یک ضعف باشه چون هر کسی دنبال چیز رایگانه و وقتی جوملایی که الآن داره با وردپرس رقابت میکنه ( همیشه هرجا بحث افتاده بازنده بوده شاید به خاطر حمایت های کم بوده چون من زیاد از قدرتش خبر ندارم)
در مورد نابودی هم بگم که حالا حالا حالا ها زوده....در حال حاضر جوملایی ها یک روز از سال رو به نام روز جوملا گذاشتن و همه ساله دور هم جمع میشن به تبادل اطلاعات و....می پردازن و شرکت های سازنده ی قالب و کامپوننت هم در این جشنواره شرکت میکنند.......
با این همه چیزاش نمیدونم چرا نمیتونه رقابتشو جدی تر کنه با وردپرس
همونطور که میبینی الآن همه یعنی 90% کاربرا دارن میان طرف wp و سایتاشونو انتقال میدن
در هر صورت این بحث رو تموم کنیم بهتره چون خداییش انقدر از این بحث ها دیدم دیگه خسته شدم
هردوی سیستم ها خوبن حالا میگن وردپرس یا جولا به نظر من 99% فقط از روی تعصبه ( بازم بگما نظر شخصیمه )
موفق باشید ...