وردپرس 3.9.1

• نویسنده موضوع box
  • تاریخ شروع

box

تازه وارد
سلام

میخواستم بدونم با این میشه فروشگاه راه انداخت وردپرس 3.9.1

فایل page.php

کد:
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?php/** * The template for displaying all pages * * This is the template that displays all pages by default. * Please note that this is the WordPress construct of pages and that * other 'pages' on your WordPress site will use a different template. * * @package WordPress * @subpackage Twenty_Fourteen * @since Twenty Fourteen 1.0 */[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]get_header(); ?>[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<div id="main-content" class="main-content">[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?php    if ( is_front_page() && twentyfourteen_has_featured_posts() ) {        // Include the featured content template.        get_template_part( 'featured-content' );    }?>    <div id="primary" class="content-area">        <div id="content" class="site-content" role="main">[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]            <?php                // Start the Loop.                while ( have_posts() ) : the_post();[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]                    // Include the page content template.                    get_template_part( 'content', 'page' );[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]                    // If comments are open or we have at least one comment, load up the comment template.                    if ( comments_open() || get_comments_number() ) {                        comments_template();                    }                endwhile;            ?>[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]        </div><!-- #content -->    </div><!-- #primary -->    <?php get_sidebar( 'content' ); ?></div><!-- #main-content -->[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?phpget_sidebar();get_footer();[/COLOR][/SIZE]
ویرایش به woocommerce

کد:
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?php/** * The template for displaying all pages * * This is the template that displays all pages by default. * Please note that this is the WordPress construct of pages and that * other 'pages' on your WordPress site will use a different template. * * @package WordPress * @subpackage Twenty_Fourteen * @since Twenty Fourteen 1.0 */[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]get_header(); ?>[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<div id="main-content" class="main-content">[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?php    if ( is_front_page() && twentyfourteen_has_featured_posts() ) {        // Include the featured content template.        get_template_part( 'featured-content' );    }?>    <div id="primary" class="content-area">        <div id="content" class="site-content" role="main">[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]            <?php woocommerce_content(); ?>[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]        </div><!-- #content -->    </div><!-- #primary -->    <?php get_sidebar( 'content' ); ?></div><!-- #main-content -->[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#0000cd][SIZE=14px]<?phpget_sidebar();get_footer();[/COLOR][/SIZE]
و اینکه آیا به این نسخه آپدیت شده؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

box

تازه وارد
من حتی اینو فارسی سازی کردم اما حتی فعال هم نشد اینجا کسی پاسخ گو نیست ؟

MahdiY

راهبر انجمن
پاسخگو هستند

اما عدم دریافت پاسخ شما دو تا علت داره :

1 - فکر میکنم کد شما نیاز به تست داره

2 - مسئول ووکامرس انجمن نیست

و اینکه منم جواب نمیدنم نه اینکه از سر بی حوصلگی باشه (ووکامرس بلد نیستم :|:| )

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
الان من نفهمیدم سوال چیه!...

قالب 2014 با ووکامرس سازگاره... و ووکامرس جدید با وردپرس جدید هم همچنین

box

تازه وارد
الان من نفهمیدم سوال چیه!...قالب 2014 با ووکامرس سازگاره... و ووکامرس جدید با وردپرس جدید هم همچنین
اینکه میگم فارسی سازیش کردم فعال نشد منظورم فارسی سازش بود.

اگر دقت کنید آموزشی که شما دادید با اسکریپتی که من گذاشتم فرق داره.

من وردپرس رو نصب کردم و بعد از انتخاب قالب مورد نظر و رفتن به داخل فولدر قالب در هاست از page.php کپی گرفتم و فایل woocommerce.php رو ساختم فارسی سازشو نصب کردم

البته این رو هم بگم که woocommerce سایت شما در هاستی که وردپرس 3.9.1 نصب بود از حالت فشرده خارج نمیشد حالا نمیدونم فکر نکنم مشکل از دیتابس باشه چراکه من woocommerce رو اتوماتیک از داخل قالب وردپرس نصب کردم چون از سایتای خارجیم که دانلود میکردم داخل هاست از حالت فشرده خارج نمیشد هاستهایی هم که تو ایرانن 99% ماله یوهاستینگه.

حالا وقتی اتوماتیک از داخل قالب وردپرس 3.9.1 نصب کردم پوشه ها بود و من اقدام به نصب کردم همه چیز درسته منتها فارسی نیست حالا من الان نمیدونم چیکار کنم کلافم لطفاً راهنماییم کنید.

آیا باید برای قالب وردپرس 3.9.1 آموزش و فارسی ساز جدید بنویسید یا من از وردپرسهای قبلی استفاده کنم؟

بازم میگم اسکریپتش فرق کرده و من با دانش خودم اینو ویرایش کردم شاید باید طور دیگه ای ویرایش میکردم شاید شما باید اقدام به آموزش جدید کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بسته فارسی ساز رو نصب کردید؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
امکان نداره. اگر بسته فارسی ساز نصب کرده باشید و وردپرس شما فارسی باشه اتوماتیک باید فارسی بشه

box

تازه وارد
سلام

باید از امیرجون که راهنمایی کرده بود تو مستر دامین برای نصب ووکامرس چیکار کرد تشکر کنم

اگر ممکنه در این باره توضیح کامل بدید.

چرا فقط رو دیتابیسی که دامین اصلی وجود داره ووکامرس از حالت فشرده خارج میشه ؟

xam.com

مثلاً اگر بخوایم به دامین خودمون پیشوند اظافه کنیم همونطور که اون دوستمون گفتن مثلاً بزار shop چرا در دیتابیس این مستر دامین ووکامرس از حالت فشرده خارج نمیشه؟

shop.xam.com

به این دوتا سوال من پاسخ بدید اگر مقدوره براتون دوستان چون برام سواله

یه سوالم هست که به این بنده خدا جواب ندادید سوال منم هست

که پرسیده روی هاست ایران نصب کنم آخه بیشتر هاستها تو ایران نماینده ای از هاستهای خارجی هستند.

باتشکر;

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا