infinitya15@yahoo.com
تازه وارد
سلام
خسته نباشید دوستان
چندتا سوال داشتم
عزیزان من این قالب وقتی نصب میکنم ووککامرس بعد نصب شدنش پیغام زیر رو میده
پوسته شما (Zoneshop (shared by webhaa.com)) دارای فایلهای الگوی قدیمی ووکامرس می باشد. این فایلها نیازمند بروزرسانی برای سازگاری با نگارش کنونی ووکامرس هستند. شما می توانید فایلهای تاثیرگذار را در ببینید. چنانچ هنوز مشکل دارید، می توانید با نویسنده پوسته بررسی کنید.
فک کنم یا قالب باید ورژن جدید و هماهنگ با ووکامرس 2.5.5 رو پیدا کنم نصب کنم یا ورژن پایین ووکامرس هماهنگ با این نسخه قالب
ورژن جدید فارسی این قالب تا جایی که فهمیدم نیست فقط همینه که بالا لینکشو گذاشتم
بعد یه مشکل دیگه وقتی با گوشی سایت باز میکنم سایت بالا نمیاد که اونم اگه اشتباه نکنم به خاطر ناهماهنگ بودن قالب ووکامرس
با پی سی هم تا دیروز قالب به اون شکل که تو دمو هست نشون نمیداد خیلی ساده بود الا هم به کلی نشون نمیده
مشکل اخر هم وقتی پست میزارم تو صفحه اصلی نمیاد
نمونش این
در اخر لطف بزرگی میکنید جواب بدید
منتظر جواب کمک اساتید هستم
خسته نباشید دوستان
چندتا سوال داشتم
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
عزیزان من این قالب وقتی نصب میکنم ووککامرس بعد نصب شدنش پیغام زیر رو میده
پوسته شما (Zoneshop (shared by webhaa.com)) دارای فایلهای الگوی قدیمی ووکامرس می باشد. این فایلها نیازمند بروزرسانی برای سازگاری با نگارش کنونی ووکامرس هستند. شما می توانید فایلهای تاثیرگذار را در ببینید. چنانچ هنوز مشکل دارید، می توانید با نویسنده پوسته بررسی کنید.
فک کنم یا قالب باید ورژن جدید و هماهنگ با ووکامرس 2.5.5 رو پیدا کنم نصب کنم یا ورژن پایین ووکامرس هماهنگ با این نسخه قالب
ورژن جدید فارسی این قالب تا جایی که فهمیدم نیست فقط همینه که بالا لینکشو گذاشتم
بعد یه مشکل دیگه وقتی با گوشی سایت باز میکنم سایت بالا نمیاد که اونم اگه اشتباه نکنم به خاطر ناهماهنگ بودن قالب ووکامرس
با پی سی هم تا دیروز قالب به اون شکل که تو دمو هست نشون نمیداد خیلی ساده بود الا هم به کلی نشون نمیده
مشکل اخر هم وقتی پست میزارم تو صفحه اصلی نمیاد
نمونش این
در اخر لطف بزرگی میکنید جواب بدید
منتظر جواب کمک اساتید هستم
آخرین ویرایش توسط مدیر: