پاورماژول چیست

Alizade

تازه وارد
ماژول پاور چیست و چه کاربردی دارد یکی از سوالاتی است که در این مقاله به آن پرداخته ایم. یکی از تجهیزاتی است که چندین خروجی متفاوت دارد. آنها از ماژول پاور برای توزیع برق به رک استفاده می کنند. تجهیزاتی که به یک ماژول برق شبکه نیاز دارند شامل سوئیچ ها، روترها و سرورها هستند. ماژول پاور در واقع جریان الکتریکی در مرکز داده را کنترل می کند. اکثر مراکز داده از نظارت PDU برای بهینه سازی و توسعه استفاده می کنند. بر اساس این بررسی، سایر مراکز داده در حفظ منبع تغذیه و یافتن روش های مدیریتی مناسب مشکل چندانی نخواهند داشت.

ماژول پاور چیست و چه کاربردی در رک شبکه دارد
ماژول پاور چیست و چه هدفی دارد سوالی است که احتمالا ذهن شما را به خود مشغول کرده است. برخی از تجهیزات شبکه در رک تغذیه می شوند. اتصال این وسایل برقی به پاورپوینت مجزا برای برق رسانی به تجهیزاتی که گفتیم امکان پذیر نیست و اگر بخواهیم از سوکت های جداگانه استفاده کنیم اصلا جالب به نظر نمی رسد و فرم نامنظمی به شبکه می دهد. این سردرگمی می تواند برای شبکه مشکلاتی ایجاد کند. با پیچ کردن ماژول پاور داخل رک می توانید تمام تجهیزات شبکه فعال نصب شده در داخل رک را تغذیه کنید. در خدمات پشتیبانی سخت افزاری و شبکه، ماژول پاور در واقع قرار است به شما کمک کند تا اطمینان حاصل کنید که تمام تجهیزات به درستی تغذیه می شوند.

ماژول های برق شهری انواع مختلفی دارند و این انواع بر اساس دسته بندی های خاصی دسته بندی می شوند. این عناصر شامل قفسه ماژول برق، رک روی زمین، رک دیواری، رک مخابراتی و رک شبکه است. جریان از طریق تابلوهای برق به منبع برق متصل می شود و ماژول برق شبکه کار برق رسانی به تمام تجهیزاتی که از آن استفاده می کنند مانند سوئیچ ها، مودم ها، سرورها و غیره را انجام می دهد. اکنون این پاور ماژول ها به صورت متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند و برخی از آنها بیشتر از بقیه استفاده می شوند. این پاور ماژول ها شامل موارد زیر است: 1) پاور ماژول با 3 پورت، 2) پاور ماژول با 6 پورت، 3) ماژول پاور با 8 پورت، 4) ماژول پاور با 9 پورت.

رایج ترین استفاده از این پاورها مدل 9 پورت است. پورت ها می توانند یک دستگاه استاندارد را تغذیه کنند. در حال حاضر، هر چه مصرف کنندگان بیشتر باشد، به پورت های بیشتری نیاز داریم. بسیاری از منابع تغذیه نیز برای محافظت از سلامت دستگاه های رک شبکه استفاده می شود. در میان بسیاری از ماژول‌های برق، برخی برای محافظت از سلامت افرادی که با دستگاه‌های رک شبکه کار می‌کنند استفاده می‌شوند و برخی دیگر مواد بدنه کاملاً متفاوتی دارند. در بیشتر موارد، ماژول پاور تقریباً همان ناحیه واحد را در قفسه ها اشغال می کند. پاور ماژول چیست و چه کاربردی دارد؟ معمولاً برای نصب رک از منابع تغذیه افقی استفاده می شود. این نوع ماژول قدرت فضای یک یا دو واحد را اشغال می کند و به طور معمول دارای حداکثر 2 تا 16 پورت است. اکثر مدل هایی که در بازار می بینید بین 2 تا 9 پورت دارند. اما ماژول های قدرت عمودی در بیرون یا پشت رک استفاده می شوند و برای شبکه های بزرگ مناسب هستند. این نوع ماژول پاور زمانی استفاده می شود که فضای کافی در داخل رک برای نصب پاور ماژول وجود نداشته باشد. معمولا این مدل PDU حداکثر ۲۳ تا ۵۴ پورت دارد و اکثر مدل های ۲۳ تا ۳۵ پورت در بازار موجود است.

ما متوجه شدیم که انواع پاور ماژول ها از نظر پورت چیست، اما گفتیم که به غیر از پورت، یونیت ها نیز نوع دیگری از پاور ماژول ها هستند، در اینجا می خواهیم انواع پاور ماژول ها d را با توجه به واحدشان بدانیم. در این لیست از کوچکترین پورت شروع می کنیم، به بزرگترین پورت می رویم و جنس بدنه هر کدام را به شما می گوییم.

ماژول برق 3 پورت با یونیت 1 طبقه با بدنه آلومینیومی
ماژول برق 5 پورت با 1 واحد ارت شده با بدنه آلومینیومی
ماژول برق 6 پورت با 1 واحد ارت شده با بدنه آلومینیومی
ماژول برق 8 پورت با یونیت 1 طبقه با بدنه آلومینیومی
ماژول برق 8 پورت با 1 واحد پشت به پشت با بدنه آلومینیومی
ماژول برق 9 پورت با 1 واحد با بدنه آلومینیومی
ماژول پاور با 19 پورت در زیر و واحد عمودی با فیوز مینی
در بدنه آلومینیومی
ماژول پاور با 23 پورت در پایین با واحد عمودی با فیوز مینیاتوری با بدنه آلومینیومی
ماژول پاور با 31 پورت در قسمت پایین با واحد عمودی با فیوز مینیاتوری در بدنه آلومینیومی
ماژول پاور با 33 پورت در قسمت پایین با واحد عمودی با فیوز مینیاتوری با بدنه آلومینیومی
پاور ماژول چیست و مروری بر بهترین ماژول های پاور
ماژول پاور چیست و چه کاربردی دارد، ماژول پاور 8 پورت Knet مدل K-NPM00008 دارای 8 اسلات برای نصب دو شاخه برق می باشد و این دوشاخه ها از نوع معمولی می باشند. اکثر مراکز داده از نظارت PDU برای بهینه سازی و توسعه استفاده می کنند. ماژول های Rack Power بسیاری از PDU های منفرد را به PDU های رک بزرگتر تبدیل می کنند که برای فعالیت هایی مانند: فیلتر قدرت برای بهبود کیفیت، متعادل سازی هوشمند بار و کنترل شبکه محلی استفاده می شوند. این ماژول های قدرت در اصل یک واحد هستند. آنها قفسه های ایستاده را اشغال می کنند. مروری بر برخی از ویژگی های ماژول پاور 8 پورت Knet مدل K-NPM00008: وزن: 500 گرم، تعداد پورت: 8 پورت، استاندارد: 19 اینچ (مطابق با استانداردهای IT، مخابرات و صدا)، نوع سوئیچ پاور: نئون، طول: 482.6 میلی متر، تعداد سوکت: 8، جنس بدنه: PVC، با دکمه روشن/خاموش.

پاور ماژول KDT مدل PM-08P یکی از تجهیزات برند KDT می باشد. این یک برند ایرانی است که تجهیزات خود را با چهار خط تولید به صورت همزمان تولید می کند و سعی کرده است تا حد امکان نیاز داخلی مصرف کنندگان را برطرف کند. در سال 2013، KDT تولید تجهیزات شبکه، از جمله ساخت دوربین های نظارت شبکه را تاسیس کرد.
و این NVR است که اکنون این تجهیزات و سایر تجهیزات شبکه غیرفعال مانند ماژول‌های برق، سیم‌های پچ شبکه، کابل‌های شبکه و کیستون‌ها را تولید می‌کند. از دیگر ویژگی های این ماژول پاور می توان به: 8 پورت، ابعاد 45x45x435 میلی متر، رنگ مشکی، وزن 610 گرم، ارتفاع واحد رک 1، ولتاژ 220 ولت اشاره کرد.

ماژول برق فیوزدار 7 پورت Rekmount Paya System دارای 7 پورت و یک فیوز مینیاتوری است. یکی از ویژگی های جالب و کاربردی این ماژول پاور داشتن کابل 2 متری با دو شاخه اتصال به زمین می باشد. در مورد مشخصات فنی این مدل باید گفت 16 آمپر و 220 ولت بوده و فیوزهای آن AC می باشد. این مدل به صورت افقی در جلو و عقب قفسه نصب می شود. این محصول در انواع قفسه های ایستاده و دیواری قابل استفاده است. بسته بندی این ماژول پاور از نایلون می باشد. ماژول برق در قفسه با پیچ محکم می شود. همانطور که می دانید تجهیزات زیادی در قفسه ها وجود دارد و ماژول پاور منبع تغذیه بسیار خوبی به حساب می آید.

ماژول منبع تغذیه HP Asia 8-Port گزینه خوبی برای رک های بزرگ با تجهیزات زیاد است. این ماژول برق دارای خروجی 16 آمپر 220 ولت می باشد. جنس بدنه آلومینیومی است به طوری که از استحکام بالایی برخوردار است و دارای کلید نئونی است تا بتوان ولتاژ را به خوبی کنترل کرد و ایمنی کاربر را مستقیما در دسترس قرار داد. در ساخت این ماژول پاور یک کابل 2 متری برای دسترسی راحت تر تعبیه شده است. دارای فن و اتصال زمین مناسب برای قفسه های دیواری و مستقل. عرض آن 19 اینچ و ارتفاع آن 1 واحد است. دارای فن و خروجی زمینی نیز می باشد. ماژول پاور برای چه مواردی استفاده می شود؟

پاور ماژول چیست و چه کاربردی دارد و حرف آخر
ماژول پاور چیست و چه کاربردی دارد، ماژول پاور یکی از لوازم جانبی رک شبکه است که برق تولید نمی کند. اما قدرت منابع را به شیوه ای مدیریت شده بین دستگاه های شبکه توزیع می کند. معمولا شبکه های بزرگ منابع انرژی دیگری در مواقع اضطراری دارند و با استفاده از این تجهیزات می توان توزیع انرژی را مدیریت کرد. به خصوص انواع هوشمند ماژول های قدرت. یک ماژول برق مناسب به شما امکان نظارت، مدیریت و کنترل منبع تغذیه دستگاه های مختلف را می دهد. ماژول پاور رک یکی از قابلیت های پسیو شبکه است و قابل نصب در رک می باشد. در بیشتر موارد، ماژول برق اصلی دارای مسیری برای برق ورودی است.

ماژول های برق معمولا از آلومینیوم ساخته می شوند. کلیدهای نئون در اکثر ماژول ها استفاده از آنها را آسان تر می کند. برخی از ماژول های برق مجهز به فیوزهای محافظ برای اطمینان از ایمنی افرادی هستند که با تجهیزات شبکه کار می کنند. دلیل تنوع پاور ماژول ها و تفاوت قیمت آنها به دلایلی از جمله شرکت سازنده، تعداد پورت، نوع پورت، مجهز بودن به کلید قطع و وصل جریان برق، داشتن سیم زمین، فیوز دار و ارتفاع آن بستگی دارد. . ماژول پاور یکی از تجهیزات اصلی در رک است.

در رک ها از دو نوع برق می توان استفاده کرد یکی برای برق شهری و دیگری برای برق UPS. دستگاه های رک به PDU های مختلف متصل هستند و قادر به انجام بسیاری از عملکردها هستند. حتی برخی از مدل های وارداتی امکان کنترل از راه دور را نیز ارائه می دهند. برای انتخاب پاور ماژول مناسب ابتدا باید به اندازه و شکل شبکه توجه کرد و بر این اساس یکی از پاور ماژول های افقی یا عمودی را با تعداد پورت مناسب خریداری کرد. در این مقاله برای شما توضیح دادیم که پاور ماژول چیست و چه انواعی دارد. همچنین در مورد کاربردهای پاور ماژول ها صحبت کردیم تا بتوانید بهتر انتخاب کنید. شما عزیزان می توانید به آدرس اینترنتی مطمئن پاور ماژول ها و محصولات رک مراجعه نمایید.
 

Alizade

تازه وارد
برای اطلاعات بیشتر به مراجعه فرمایید
 
بالا