پاپ آپ مخفی در قالب وردپرس

alirezashariati

تازه وارد
آقا من یه قالبی نصب کردم که این قالب موقعی که صفحه رو باز می کنی پاپ میده واس خودش، این پاپ اپ فقط تو مرورگر ie قابل دیدن هست و جای دیگه قابل دیدن نیست، کی می تونه به من کمک کنه؟ اسم قالب کلمات هست که تو همین سایت هم برای دانلود گذاشته شده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alirezashariati

تازه وارد

اینم آدرس سایتمه

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
لطفا چند جا یک سوال رو مطرح نکنید قولنین رو رعایت کنید

Black_Sky

کاربر عضو
من سایت شما زدم اما چیزی باز نشد

لطفا آدرس سایت که باز میشود هم بدید

alirezashariati

تازه وارد
من سایت شما زدم اما چیزی باز نشدلطفا آدرس سایت که باز میشود هم بدید
بدبختانه ف-ی-ل-ت-ر-ه، مشکل هم همینه که اصلا معلوم نیست چیه و فقط به صورت پاپ اپ چند صفحه ف-ی-ل-ت-ر-ه باز میشه

حتما وقتی می خواید تست کنید با ie تست کنید برا من فقط با ie و فایرفاکس ورژن 22 این مشکلو داره و با کروم این مشکلو ندارم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز من یه سوال مطرح کردم، لطفا شما یه جواب بدید اگه می تونید اگه نمی تونید هم بگید نمی تونید
اقای محترم! اینجا جنگل نیست. قانون داره! لطفا قوانین رو رعایت کنید و از توهین به دیگران پرهیز کنید...

با اکسپلورر هم تست کردم مشکلی نبود!

alirezashariati

تازه وارد
اقای محترم! اینجا جنگل نیست. قانون داره! لطفا قوانین رو رعایت کنید و از توهین به دیگران پرهیز کنید...با اکسپلورر هم تست کردم مشکلی نبود!
اولا می دونم جنگل نیست، ولی جنگلم قانون داره قانونتون رو به رخ ما نکشید، دوما نمی دونم چه توهینی کردم، شما والا از امریکا هم تحملتون کمتره،

سوما اگر درست تست کنید، یعنی سایت رو باز کنید با ie و بعد از اینکه کاملا لود شد چند ثانیه صبر کنید پاپ آپ رو خواهید دید، در آخر هم ممنون از اینکه وقت می ذارید

alirezashariati

تازه وارد
آقا من دروغ که نمی گم دوستان

اینم مدرکش همین الان پرینت اسکرین گرفتم از دسکتاپم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا حرفای بی ربط به مبحث نزنید و قوانین رو رعایت کنید...

ببینید چه پلاگینی فعال کردید! چون من تست کردم مجدد... مشکلی نبود

بگید چه لینکی در ابتدا باز میشه...

alirezashariati

تازه وارد
لطفا حرفای بی ربط به مبحث نزنید و قوانین رو رعایت کنید... ببینید چه پلاگینی فعال کردید! چون من تست کردم مجدد... مشکلی نبود

بگید چه لینکی در ابتدا باز میشه...
... باشه چرا می زنی ... خیلی خشنید...

هیچ پلاگین خاصی فعال نشده غیر از تقویم جلالی، این قالب اول مشکلی نداشت، 2 شب پیش من کد وبگذر رو وارد پاورقی قالب کردم، بعد از اون که خواستم تست کنم با این مشکل مواجه شدم، (البته ممکنه قبلا هم این مشکلو داشته من اولا اصلا با ie تست نمی کردم) و شاید در قالب کدی وجود داره که به محض وارد کردن کانتر این پاپ آپ فعال میشه، بعد هم این ادرسشو نشون نمیده که فقط یه سری صفحه ف/ی/ل/ت*ر برای من باز میشه من چطوری وقتی آدرس صفحه نمی یاد بفهممم چه سایتیه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alifiresoft

کاربر عضو
مشکل شما هر چیزی میتونه باشه. چیزی که به نظر من میرسه اینه که فایل قالبتون مشکل پیدا کرده. قالب رو تعویض کنید و ببنید آیا باز هم مشکل وجود داره یا نه؟ اگه مشکل از قالب بود یکبار قالب رو پاک کنید و دوباره نصب کنید

alirezashariati

تازه وارد
مشکل شما هر چیزی میتونه باشه. چیزی که به نظر من میرسه اینه که فایل قالبتون مشکل پیدا کرده. قالب رو تعویض کنید و ببنید آیا باز هم مشکل وجود داره یا نه؟ اگه مشکل از قالب بود یکبار قالب رو پاک کنید و دوباره نصب کنید
اینطوری که همه چیز میره رو هوا، تمام مطالبی رو که گذاشتم از اول باید بذارم، بعدشم از کجا معلوم که حل بشه؟

100 هزار تومن هم دادم واسه نصب این قالب به یه آدم مثلا با انصاف اینطوری باید بازم کلی سبک بشم که

alifiresoft

کاربر عضو
خب شما وقتی مشکلی واستون پیش میاد باید درستش کنید. اگه میدونید چطور درستش کنید که هیچ و الا باید امتحان کنید و ببینید مشکل از چی هست. اون پاپ آپ هم مستقیم میره به سایت peyvandha.ir و هیچ سایت مشکل داری رو باز نمیکنه که ریدایرکت بشه رو صفحه peyvandha.ir .

بالا