S sara0045 تازه وارد 29/2/16 3 0 1 29/2/16 #2 سلام من افزونه ووکامرس رو فعال کردم و برگه ها به صورت خودکار نصب شد ولی دستم خورده و برگه ی سبد خرید پاک شده آیا راهی هست که بتونم اون برگه رو برگردونم؟
سلام من افزونه ووکامرس رو فعال کردم و برگه ها به صورت خودکار نصب شد ولی دستم خورده و برگه ی سبد خرید پاک شده آیا راهی هست که بتونم اون برگه رو برگردونم؟
98cell.ir کاربر عضو 2/12/13 453 0 16 27 29/2/16 #3 سلام کد: wp-admin/admin.php?page=wc-status&tab=tools ووکامرس - وضعیت سیستم -ابزار - نصب برگههای ووکامرس نصب برگههای ووکامرس پیغام این ابزار می تواند تمامی برگه های از دست رفته ووکامرس را دوباره نصب کند. برگه هایی که از پیش بوده اند، جایگزین نمی شوند. کلیک کنید تا باز شود...
سلام کد: wp-admin/admin.php?page=wc-status&tab=tools ووکامرس - وضعیت سیستم -ابزار - نصب برگههای ووکامرس نصب برگههای ووکامرس پیغام این ابزار می تواند تمامی برگه های از دست رفته ووکامرس را دوباره نصب کند. برگه هایی که از پیش بوده اند، جایگزین نمی شوند. کلیک کنید تا باز شود...
S sara0045 تازه وارد 29/2/16 3 0 1 29/2/16 #4 با عرض پوزش از کجا میتونم دوباره برگه ها رو فعال کنم؟ گزینه ی مربوطه رو پیدا نمیکنم
Mehr@ban کاربر عضو 19/8/12 234 0 16 مشهــد مقــدس 29/2/16 #5 سلام این آدرس رو در ادامه آدرس سایتتون بنویسین کد: wp-admin/admin.php?page=wc-status&tab=tools