پاک کردن فروشگاه ساز قبلی و نصب ووکامرسی

Enjineer

تازه وارد
با سلام

من تا حالا از سیستم مدیریت "اپن کارت" در کنار ورد پرس استفاده میکردم

به عبارتی مدیریت محتوای سایت من به آدرس فرضی وردپرس بود و روی ساب دامین اپن کارت رو نصب کرده بودم .

الان میخوام اپن کارت رو حذف کنم و ووکامرسی رو نصب کنم .

مثه همین سایت که با آدرس اصلیش که بالا میای یه دکمه داره به نام فروشگاه که با کلیک روی اون به ساب دامین shop میری من هم میخوام همنطوری باشم و قالبم دکمه فروشگاه داشته باشه که با کلیک روی اون به ساب دامینم برم .

سوال اول اینکه چگونه این کار رو انجام بدم ؟

سوال دوم چطوری به طور کامل اپن کارت رو حذف کنم ؟

چون فضای هاستم هم پایینه میخوام کامل پاکسازی شده باشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
برای پاک کردن کامل اپن کارت

اول هرچی داخل سابدومین shop هست پاک کن . بعد برو داخل دیتابیس هات .. همون دیتابیسی که اپن کارت روش هست رو پاک کن .

بعد تو همون سابدومین shop یه وردپرس نصب کن ... بعد افزونه woocoomerce رو نصب کن .. . بعدشم افزونه فارسی ساز ووکامرسو ...

ولی حتما از اپن کارتت بکاپ بگیر شاید یه روزی پشیمون شدی و خواستی برگردی به همون اپن کارتت .

البته از حرف من این نتیجه رو نگیر که پیشیمون میشی . گفتم شاید بعدا خواستی برگردی حالا بهر دلیلی ..

Enjineer

تازه وارد
ممنونم بابت پاسخ

یکی از بهترین موارد مثبتی که من در اینجا دیدم پشتیبانی و پاسخگویی است .

مثلا به همین سوال من ، شما بعد 15 دقیقه پاسخ دادی ولی در اپن کارت یک سوال رو بعد از چند روز خواهش و پست های پیگیری به جواب میرسی و شاید اصلا به جواب نرسی .

فقط یک ابهام :

وقتی روی دامین وردپرس نصبه باز هم روی ساب دامین ( ) هم ورد پرس نصب شه ؟

hannanstd.ir

اگخ میخواین که فروشگاه جدا از سایت اصلی با آدرس سابدومین داشته باشین بله لازم است . اما اگر میخواهید که فقط آدرس جدا داشته باشید میتوانید روی همان دیتابیس وردپرس در سابدومین وردپرس دیگری نصب کنین اما قالب ها و ... یکی میشوند ..

پس بهتره داخل سابدومین وردپرس دیگری نصب کنید

Enjineer

تازه وارد
من ورد پرس رو در این پوشه shop درون public_html ریختم ولی وقتی www.example.ir/shop رو میزنم خب با پوسته پیش فرض وردپرس بالا میاد نه پوسته !!!

نمیشه طوری باشه که همان پوسته برای همین باشه ؟ و وقتی دکمه shop رو میزنیم به این بخش با اون ظاهر بیایم ؟

hannanstd.ir

متوجه نشدم . بهتر منظورتونو بیان کنین

بالا