پخش ویدئو در صورت انتخاب لینک

حسـام

کاربر عضو
سلام میخوام چند تا فیلم در یک پست بزارم چون خیلی طولانی و خسته کننده میشه امکان داره وقتی بازدید کننده روی موضوع کلیک میکنه مثل spoilet در ویبولتین که متن باز میشه فیلم هم باز بشه؟

باید از صفحات دیگه استفاده کنم یا افزونه ای هست؟

harbiline

Edris
افزونه های وردپرس هستش که میتونید توصفحه های دیگه ای لینک مطلب وئیدو بذارید و کاربران ببینم.

روش مناسبی هم هستش واس اینی کی میخوایم.

حسـام

کاربر عضو
افزونه های وردپرس هستش که میتونید توصفحه های دیگه ای لینک مطلب وئیدو بذارید و کاربران ببینم.روش مناسبی هم هستش واس اینی کی میخوایم.
نه نمیخوام بره صفحه دیگه در همون صفحه یا مثلا یک کادر فیلم روی همین باز بشه و صفحه پشتی مات بشه ،دیدید تا حالا این جوری؟

caduspro

کاربر عضو
شما می تونید از قابلیت according استفاده کنید. حالا می تونید از افزونه استفاده کنید یا روی پوسته نصب کنید. افزونه شو ندیدم ولی گمان کنم افزونه هایی که المنت هایی به ادیتور اضافه می کنند این قابلیت رو داشته باشند

حسـام

کاربر عضو
شما می تونید از قابلیت according استفاده کنید. حالا می تونید از افزونه استفاده کنید یا روی پوسته نصب کنید. افزونه شو ندیدم ولی گمان کنم افزونه هایی که المنت هایی به ادیتور اضافه می کنند این قابلیت رو داشته باشند
ۀطف میکنید کامل بگید چه باید کرد

caduspro

کاربر عضو
توضیح خاصی نداره. اگر با قابلیت accordion آشنا باشد متوجه میشد. کاربر روی گزینه کلیک می کنه و باکس محتوا نمایش داده میشه. اگر دوباره کلیک کنه باکس بسته میشه. چیزی که شما می خواستید. برای نمونه:

استایل های مورد نظر رو فایل استایل قالب اضافه کنید. زمانی که می خواهید نوشته ای ارسال کنید در ادیتور باید بگونه دستی موارد html رو اعمال کنید. با شورت کد هم میشه که خارج از توضیح دادن است

بالا