نه ایشون یه چیزی مثل سایت دیجی کالا میخواد بخش tv دیجی کالا پلیری داره با همین امکانات که ایشون میگناینجا رو ببینلینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
یه جورایی نه دوست عزیزنه ایشون یه چیزی مثل سایت دیجی کالا میخواد بخش tv دیجی کالا پلیری داره با همین امکانات که ایشون میگنادرس سایت :لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
ببینید
خب دیجی کالا دقیقا همین طوریه دیگه کد embed میده و جاهایه دیگه هم میشه اشتراک گذاشت و دانلود با کیفیت مختلف هم میشه کرد شما دیدید ؟؟؟؟یه جورایی نه دوست عزیزمن میخوام فیلمی که میزارم زیرش کد باشه که با کپی کردن اون کد بتونه در سایت یا بلاگ خودش اونو نمایش بده
و ترجیحا قابلیت چند کیفیت دانلود هم داشته باشه مثل یوتوب 240p , 360p, 480p و ....
احسنت دقت نکرده بودمخب دیجی کالا دقیقا همین طوریه دیگه کد embed میده و جاهایه دیگه هم میشه اشتراک گذاشت و دانلود با کیفیت مختلف هم میشه کرد شما دیدید ؟؟؟؟
دوست عزیز اینو ببینید فکر کنم خودشهاحسنت دقت نکرده بودمدرسته مثل همین
هم کیفیت مختلف هم کد امباداقا. اخرش میخوای مثل یوتیوب کیفیت برای "اجرا" انتخاب بکنه؟ یا میخوای مثل دیجی کالا فقط دانلود کنه؟داستان این دو مورد کاملا مجزا هست. مشخص کنید چی میخواید
منم منظورم سروری هست ،کی حوصله داره فیلم و با کیفیت مختلف بزاره!ببینید. بحث یوتیوب جداست... شما با یک کیفیت اپلود می کنید و خودش کیفیت های مختلف رو ارائه میده (سمت سرور هست)ساده ترین کاربرای شما اینه که برای هر کیفیت باید جداگانه تبدیل کنید
و با زمینه دلخواه درون مطلبتون قرار بدید
مورد اول رو که مثال زدم (پخش چند کیفیت)
مورد دوم ، درباره ی دانلود که با زمینه دلخواه حله
فکر کنم باید بدی برات بنویسنمنم منظورم سروری هست ،کی حوصله داره فیلم و با کیفیت مختلف بزاره!یه سایت دیدم حتی برای پخش هم شما میتونی انتخاب کنی با چه کیفیتی پخش بشه!
به نظر من برا ما ایرانیا که اینترنت داغونی داریم حجم فایل خیلی مهمه
پس اگر پلیر با امکان دانلود نسخه های مختلف و احیانا اگر هست پخش با کیفیت مختلف خیلی خوب میشه