پخش کننده وردپرس

حسـام

کاربر عضو
سلام

افزونه ای هست که پخش کننده فیلم و صوت در ورد پرس باشه که بازید کننده بتونه با هر کیفیتی که میخواد فیلم و دانلود کنه یه جورایی مثل یوتیوب؟!

بهترین افزونه که دوستان کار کردن بشه باهاش فیلم و صوت پخش کرد و ترجیحا قابلیت اشتراک گذاری مثل اپارات داشته باشه چیه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینجا رو ببین

musicbaz

تازه وارد
اینجا رو ببین
نه ایشون یه چیزی مثل سایت دیجی کالا میخواد بخش tv دیجی کالا پلیری داره با همین امکانات که ایشون میگن

ادرس سایت :

ببینید

حسـام

کاربر عضو
نه ایشون یه چیزی مثل سایت دیجی کالا میخواد بخش tv دیجی کالا پلیری داره با همین امکانات که ایشون میگنادرس سایت :

ببینید
یه جورایی نه دوست عزیز

من میخوام فیلمی که میزارم زیرش کد باشه که با کپی کردن اون کد بتونه در سایت یا بلاگ خودش اونو نمایش بده

و ترجیحا قابلیت چند کیفیت دانلود هم داشته باشه مثل یوتوب 240p , 360p, 480p و ....

musicbaz

تازه وارد
یه جورایی نه دوست عزیزمن میخوام فیلمی که میزارم زیرش کد باشه که با کپی کردن اون کد بتونه در سایت یا بلاگ خودش اونو نمایش بده

و ترجیحا قابلیت چند کیفیت دانلود هم داشته باشه مثل یوتوب 240p , 360p, 480p و ....
خب دیجی کالا دقیقا همین طوریه دیگه کد embed میده و جاهایه دیگه هم میشه اشتراک گذاشت و دانلود با کیفیت مختلف هم میشه کرد شما دیدید ؟؟؟؟

حسـام

کاربر عضو
خب دیجی کالا دقیقا همین طوریه دیگه کد embed میده و جاهایه دیگه هم میشه اشتراک گذاشت و دانلود با کیفیت مختلف هم میشه کرد شما دیدید ؟؟؟؟
احسنت دقت نکرده بودم

درسته مثل همین

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اقا. اخرش میخوای مثل یوتیوب کیفیت برای "اجرا" انتخاب بکنه؟ یا میخوای مثل دیجی کالا فقط دانلود کنه؟

داستان این دو مورد کاملا مجزا هست. مشخص کنید چی میخواید

حسـام

کاربر عضو
اقا. اخرش میخوای مثل یوتیوب کیفیت برای "اجرا" انتخاب بکنه؟ یا میخوای مثل دیجی کالا فقط دانلود کنه؟داستان این دو مورد کاملا مجزا هست. مشخص کنید چی میخواید
هم کیفیت مختلف هم کد امباد

پخش کننده ای نیست که هر 2 رو داشته باشه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ببینید. بحث یوتیوب جداست... شما با یک کیفیت اپلود می کنید و خودش کیفیت های مختلف رو ارائه میده (سمت سرور هست)

ساده ترین کاربرای شما اینه که برای هر کیفیت باید جداگانه تبدیل کنید

و با زمینه دلخواه درون مطلبتون قرار بدید

مورد اول رو که مثال زدم (پخش چند کیفیت)

مورد دوم ، درباره ی دانلود که با زمینه دلخواه حله

حسـام

کاربر عضو
ببینید. بحث یوتیوب جداست... شما با یک کیفیت اپلود می کنید و خودش کیفیت های مختلف رو ارائه میده (سمت سرور هست)ساده ترین کاربرای شما اینه که برای هر کیفیت باید جداگانه تبدیل کنید

و با زمینه دلخواه درون مطلبتون قرار بدید

مورد اول رو که مثال زدم (پخش چند کیفیت)

مورد دوم ، درباره ی دانلود که با زمینه دلخواه حله
منم منظورم سروری هست ،کی حوصله داره فیلم و با کیفیت مختلف بزاره!

یه سایت دیدم حتی برای پخش هم شما میتونی انتخاب کنی با چه کیفیتی پخش بشه!

به نظر من برا ما ایرانیا که اینترنت داغونی داریم حجم فایل خیلی مهمه

پس اگر پلیر با امکان دانلود نسخه های مختلف و احیانا اگر هست پخش با کیفیت مختلف خیلی خوب میشه

musicbaz

تازه وارد
منم منظورم سروری هست ،کی حوصله داره فیلم و با کیفیت مختلف بزاره!یه سایت دیدم حتی برای پخش هم شما میتونی انتخاب کنی با چه کیفیتی پخش بشه!

به نظر من برا ما ایرانیا که اینترنت داغونی داریم حجم فایل خیلی مهمه

پس اگر پلیر با امکان دانلود نسخه های مختلف و احیانا اگر هست پخش با کیفیت مختلف خیلی خوب میشه
فکر کنم باید بدی برات بنویسن

دیجی کالا فکر کنم براش نوشتن کد پلیرشو افزونه ای چیزی نیست

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
درباره ffmpeg جستجو کن. به نتایج خوبی میرسی...

بالا