سلام خدمت دوستان و هم انجمنی های عزیز پرشین اسکریپت
تقریبا یک هفته ای بود که قصد داشتم اسکریپت تم فارست رو نصب کنم ولی خب مشکلات زیادی سر راهش بود. اما بالاخره با سماجت موفق شدم.
یه سری ریزه کاری ها داشت که بر خودم واجب دونستم به دوستان بگم که اونا هم بعدا دوباره دچار همین مشکلات نشن.
چون توی
توی این آموزش من از
خب در ادامه یکی یکی به هر کدام از این مباحث خواهیم پرداخت.
- - - Updated - - -
رفع مشکل خطای hesab_saheb در به روز رسانی پروفایل
وقتی که یک کاربر میخواد در قسمت تنظیمات پروفایلش، اطلاعات شخصی خودش مثه نام و نام خانوادگی، شماره حساب و یا توضیحاتی در خصوص خودش وارد کنه، هنگام ذخیره کردن با خطایی مشابه زیر روبرو میشه:
علت این خطا به این خاطر هست که در جدول users دیتابیس، فیلدهای اطلاعات حساب بانکی تعریف نشده اند و وقتی اسکریپت میخواد دیتابیس رو آپدیت کنه، نمیدونه مقادیر این متغیرها رو در چه ستونی قرار بده.
راه حل اینه که شما به صورت دستی، این 5 تا ستون رو به جدول users دیتابیس اضافه کنید.
ستون هایی که باید به جدول users دیتابیس اسکریپت اضافه بشن:
این ستون ها رو با مشخصات زیر اضافه کنید:
- - - Updated - - -
رفع مشکل به روز رسانی زبان فارسی
یکی دیگه از مشکلاتی که استفاده کنندگان این اسکریپت ممکنه باهاش مواجه بشن، اینه که فایل زبان رو آپدیت می کنند اما تغییری در زبان سیستم ایجاد نمیشه.
برای حل این مشکل کافیه فایل lang.php که توی پوشه LANG وجود داره رو متناسب با نیاز خودتون ویرایش کنید و فایل نهایی رو در مسیر زیر آپلود کنید:
- - - Updated - - -
رفع مشکل درگاه پرداخت پی لاین
اگر تمایل داشته باشید که درگاه پی لاین یکی از درگاه های بانکی شما برای پرداخت هزینه ها توسط کاربران باشه، نیاز به اندکی تغییرات دارید که با خطای درگاه روبرو نشید.
ابتدا به مسیر زیر برید:
عبارت زیر رو جستجو کنید:
تمامی موارد یافته شده رو با مقدار زیر جایگزین کنید:
حالا به مسیر زیر برید:
عبارت زیر رو جستجو کنید:
تمامی موارد یافته شده رو با مقدار زیر جایگزین کنید:
- - - Updated - - -
تغییر مبالغ پیشفرض در قسمت شارژ حساب
وقتی که کاربر میخواد از پنل کاربری خودش، حسابش رو شارژ کنه، یه سری مبالغ به عنوان پیشفرض بهش نمایش داده میشن که از 10000 تومان با فاصله 10000 تومان از هم زیاد میشن و تا 100000 تومان متوقف خواهند شد. اگر دوست دارید که این مبالغ به دلخواه شما تغییر کنند، کافیه به مسیر زیر برید:
در این فایل ابتدا عبارت زیر رو پیدا کنید:
با تغییر عدد روبروی start می تونید مقدار اولیه رو تغییر بدید. عدد روبروی loop برای شما مقدار نهایی رو معین میکنه و نهایتا عدد روبروی step مقدار افزایش در هر گام رو به ما نشون میده. مثلا اگر میخواید از مبلغ 2000 تومان تا 20000 تومان رو با فاصله 2000 تومانی افراز کنید، کد موردنظر به صورت زیر خواهد بود.
تقریبا یک هفته ای بود که قصد داشتم اسکریپت تم فارست رو نصب کنم ولی خب مشکلات زیادی سر راهش بود. اما بالاخره با سماجت موفق شدم.
یه سری ریزه کاری ها داشت که بر خودم واجب دونستم به دوستان بگم که اونا هم بعدا دوباره دچار همین مشکلات نشن.
چون توی
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
که با همین موضوع زده شده بود و هنگام نگارش این تاپیک تا صفحه 31 هم جلو رفته بود، واقعا بسیاری از سوالات بی پاسخ مونده بودند.توی این آموزش من از
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
که توسط تیم قدرتمند پرشین اسکریپت معرفی شده استفاده کردم. بی مقدمه میرم سراغ بقیه مطلب. هر سوالی داشتید تا اونجا که بتونم کمک می کنم. مطالب این تاپیک به صورت زیر هستند که من دسته بندیش میکنم:- رفع مشکل خطای hesab_saheb در به روز رسانی پروفایل
- رفع مشکل به روز رسانی زبان فارسی
- رفع مشکل درگاه پرداخت پی لاین
- تغییر مبالغ پیشفرض در قسمت شارژ حساب
- اصلاح نمایش امتیاز محصول و کاربر
- افزودن کادر خوشامد گویی به کاربر در صفحه اول
- مدیریت صفحه اسکرین شات های محصول
خب در ادامه یکی یکی به هر کدام از این مباحث خواهیم پرداخت.
- - - Updated - - -
رفع مشکل خطای hesab_saheb در به روز رسانی پروفایل
وقتی که یک کاربر میخواد در قسمت تنظیمات پروفایلش، اطلاعات شخصی خودش مثه نام و نام خانوادگی، شماره حساب و یا توضیحاتی در خصوص خودش وارد کنه، هنگام ذخیره کردن با خطایی مشابه زیر روبرو میشه:
کد:
Unknown column 'hesab_saheb' in 'field list'
راه حل اینه که شما به صورت دستی، این 5 تا ستون رو به جدول users دیتابیس اضافه کنید.
ستون هایی که باید به جدول users دیتابیس اسکریپت اضافه بشن:
کد:
hesab_saheb
hesab_bank
hesab_shomre
hesab_cart
hesab_shaba
کد:
Type: varchat
Length: 50
Collation: utf8_unicode_ci
Null: No
Default: None
رفع مشکل به روز رسانی زبان فارسی
یکی دیگه از مشکلاتی که استفاده کنندگان این اسکریپت ممکنه باهاش مواجه بشن، اینه که فایل زبان رو آپدیت می کنند اما تغییری در زبان سیستم ایجاد نمیشه.
برای حل این مشکل کافیه فایل lang.php که توی پوشه LANG وجود داره رو متناسب با نیاز خودتون ویرایش کنید و فایل نهایی رو در مسیر زیر آپلود کنید:
کد:
zipmarket/config
رفع مشکل درگاه پرداخت پی لاین
اگر تمایل داشته باشید که درگاه پی لاین یکی از درگاه های بانکی شما برای پرداخت هزینه ها توسط کاربران باشه، نیاز به اندکی تغییرات دارید که با خطای درگاه روبرو نشید.
ابتدا به مسیر زیر برید:
کد:
zipmarket/apps/payments/models/payline.class.php
کد:
http://payline.ir/payment-test/gateway-
کد:
http://payline.ir/payment/gateway-
کد:
zipmarket/apps/payments/controllers/payline.php
کد:
http://payline.ir/payment-test/gateway-result-second
کد:
http://payline.ir/payment/gateway-result-second
تغییر مبالغ پیشفرض در قسمت شارژ حساب
وقتی که کاربر میخواد از پنل کاربری خودش، حسابش رو شارژ کنه، یه سری مبالغ به عنوان پیشفرض بهش نمایش داده میشن که از 10000 تومان با فاصله 10000 تومان از هم زیاد میشن و تا 100000 تومان متوقف خواهند شد. اگر دوست دارید که این مبالغ به دلخواه شما تغییر کنند، کافیه به مسیر زیر برید:
کد:
zipmarket/apps/users/views/deposite.html
کد:
{section name=foo start=10000 loop=100001 step=10000}
کد:
{section name=foo start=2000 loop=20001 step=2000}
آخرین ویرایش توسط مدیر: