پیدا کردن ادرس کد های مختلف از Web Developer

mili1374

کاربر عضو
سلام به دوستان عزیز من با web developer یه چیزی از تو سایتم ویرایش دادم حالا که میخوا تغییرات و اعمال کنم آدرس اوئن کد رو نمی تونم پیدا کنم .

بطور مثال این رو باز کنید بعد می خوام این محصول تو قسمت تعداد کالا 50 تا 50 تا بره این کارو انجام دادم با web developer ولی آدرس اون کدی که ویرایش کردم رو نمی تونم پیدا کنیم کسی کمک کنه ممنون میشم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیشه هر محصول رو اینکار رو کرد

بهتره شما عنوان رو بزنی خرید بسته 50 تایی dvd

یا صفت انتخاب کنی. توی فروم توضیح داده شده برای این مبحث

mili1374

کاربر عضو
نمیشه هر محصول رو اینکار رو کردبهتره شما عنوان رو بزنی خرید بسته 50 تایی dvd

یا صفت انتخاب کنی. توی فروم توضیح داده شده برای این مبحث
سلام آقا محمد بحث اصلی من این بود که آدرس اصلی کد هارو پیدا کنه

mahdiali35

کاربر عضو
دوست عزیز همان طور که قبلا بهتون گفتم چنین امکانی وجود نداره که با یه سیستم بتونید مشخص کنید اطلاعات از چه فایل php خونده میشه ... شما این قصد رو دارید که مثلا یک پوسته ی وردپرس رو با web developer بررسی کنید و این افزونه به شما بگه اطلاعات صفحه ی مورد نظر مثلا از فایل single.php فراخوانی میشه که این کار شدنی نیست ( یا حداقل من ندیدم ! ) چون اطلاعات php سایت توسط سرور تفسیر میشه و در نهایت html اون برار کاربر نمایش داده میشه !

شاد باشید ...

alifiresoft

کاربر عضو
یک نرم افزار وجود داره به نام text crawler شما میتونید ازاستفاده کنید. این نرم افزار قابلیت سرج در بین فایل های php, html , css , js , text , ... رو دارا می باشد. شما ابتدا باید مسیرفولدر قالبتون یا هر جایی که فکر میکنید فایل تغییر یافته اونجا هست رو بهش بدید. بعد عبارتی که تغییر دادید رو سرج کنید. براتون مثل اب خوردن پیدا میکنه.

موفق باشید

mili1374

کاربر عضو
متاسفانه فایده ای نداشت من از قالب woostore استفاده میکنیم اینم کد کسی تونست آدرس این کد رو پیدا کنه ممنون میشم

کد:
<input class="input-text qty text" type="number" title="تعداد" value="1" name="quantity" min="1" step="1"></input>

alifiresoft

کاربر عضو
آدرسش ابنه به نظرم : wp-content\plugins\woocommerce\templates\cart\cart.php

یا این : wp-content\plugins\woocommerce\templates\single-product\add-to-cart\quantity.php

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mili1374

کاربر عضو
آدرسش ابنه به نظرم : wp-content\plugins\woocommerce\templates\cart\cart.phpیا این : wp-content\plugins\woocommerce\templates\single-product\add-to-cart\quantity.php
سلام با تشکر از شما که پیگیری کردین ولی هر دو آدرس رو بررسی کردم این آدرس ها مخصوصا آدرس دوم کد اصلی است یعنی اون کدی که من داده بودن در اونجا نیست اون آدرس محل کد اصلیه اگر اشتباه نکنم هر محصولی که اضافه میشه باید یه کد مجزا برای اون محصول ساخته بشه و من اون کد رو پیدا کردم ولی آدرس رو هوز نه متاسفانه. :-/

بالا