پیدا کردن ارورهای سایت و رفع آن

enterpc.ir

کاربر عضو
سلام. چه جوری باید ارورهای سایت رو پیدا کرد و آن ها را رفع کرد. من داخل صفحه اول سایتم inspect element کروم که میزنم 12 تا ارور میاد ولی نمیدونم اینا چین و چه جوری باید برطرف بشن :

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
inspect elemnt که مربوط به css , html و ... حرفهاست ... اگه منظورتون این جور ارور هاست ... از ولیداتور استفاده کنید :

hamed12

کاربر عضو
از این سایت کمک بگیر

روش رفع مشکل رو بهت میگه

موفق باشی

ALi.Reza

کاربر عضو
و همچنین که خوب نیست البته تا حد مناسبی راحت ok میشه

و که اصلا خوب نیست ولی بازم راحت میشه به مرز قابل قبول رسوندش

موارد رو یک به یک یا در حد توان بر طرف کن،

enterpc.ir

کاربر عضو
ممنون سایت های مفیدی معرفی کردین. دارم چک میکنم. چند تا از ارورها مربوط به meta name و تگ های H2 هستند که میگه باید حذفشون کنی! راست میگه آیا ؟ /:)

- - - Updated - - -

و همچنین که خوب نیست البته تا حد مناسبی راحت ok میشه و که اصلا خوب نیست ولی بازم راحت میشه به مرز قابل قبول رسوندش

موارد رو یک به یک یا در حد توان بر طرف کن،
سایتی که معرفی کردین خوبه مخصوصا اون دومی. داره میگه خیلی از عکسها سئو نیست که درست هم نوشته. تمام توضیحاتش رو فهمیدم به غیر از تگ H1 ، منظورش اینه که باید تو هد از تگ H1 استفاده کنم ؟

attachment.php

You must be registered for see images attach

ALi.Reza

کاربر عضو
سایتی که معرفی کردین خوبه مخصوصا اون دومی. داره میگه خیلی از عکسها سئو نیست که درست هم نوشته. تمام توضیحاتش رو فهمیدم به غیر از تگ h1 ، منظورش اینه که باید تو هد از تگ h1 استفاده کنم ؟
شما یه تگ h1 بزار راضی میشه! خیلی به جاش کار نداره! :|:| :|:|

MohammadQ

کاربر عضو
سلام. چه جوری باید ارورهای سایت رو پیدا کرد و آن ها را رفع کرد. من داخل صفحه اول سایتم inspect element کروم که میزنم 12 تا ارور میاد ولی نمیدونم اینا چین و چه جوری باید برطرف بشن : ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید ، هم رو فروشتون تاثیر داره و هم اینکه پارس وی پی کد های قالب رو کد میکنه و اصولی نیستش

در ضمن برای افزایش بهره وری تصاویرتون رو بهینه کنید و سایتتون رو سئو ، البته میخوام یه آموزش بزارم رو سایت

enterpc.ir

کاربر عضو
پیشنهاد میکنم قالبتون رو عوض کنید ، هم رو فروشتون تاثیر داره و هم اینکه پارس وی پی کد های قالب رو کد میکنه و اصولی نیستشدر ضمن برای افزایش بهره وری تصاویرتون رو بهینه کنید و سایتتون رو سئو ، البته میخوام یه آموزش بزارم رو سایت
کسان دیگری هم بهم اینو گفتن. تعویض قالب هم برامون مقدور نیست چون هزینه بره. فعلا باید با همین قالب سر کنیم. به اندازه کافی پول خرجش کردیم. متاسفانه پارس وی پی قالب خوبی به ما نداد مشکلات کد نویسی داره . اگه کسی میتونه کدهای سایت رو بهینه کنه پ خ بده.

قالب برای ووکامرس ساخته شده و تمام محصولات بر پایه ووکامرس است. اگه قالب خوبی میشناسید معرفی کنید.

آموزشی که گفتید رو حتما بذارید و لینک بدین تا ما هم استفاده کنیم. با تشکر

MohammadQ

کاربر عضو
کسان دیگری هم بهم اینو گفتن. تعویض قالب هم برامون مقدور نیست چون هزینه بره. فعلا باید با همین قالب سر کنیم. به اندازه کافی پول خرجش کردیم. متاسفانه پارس وی پی قالب خوبی به ما نداد مشکلات کد نویسی داره . اگه کسی میتونه کدهای سایت رو بهینه کنه پ خ بده.قالب برای ووکامرس ساخته شده و تمام محصولات بر پایه ووکامرس است. اگه قالب خوبی میشناسید معرفی کنید.

آموزشی که گفتید رو حتما بذارید و لینک بدین تا ما هم استفاده کنیم. با تشکر
پیشنهاد میکنم در خرید پوسته های عمومی از نسخه های خارجی استفاده کنید که فارسی شدن ، چون امکانات بیشتر + سازگار تر هستن

اگر بخوای من قالب رو دارم برات نصب و سئو و بهینه سازی میکنم سرجمع 20 تومن

اگ هم دنبال قالب بهتری هستی قالب زیر رو معرفی میکنم که واقعا عالیه

- - - Updated - - -

enterpc.ir

کاربر عضو
پیشنهاد میکنم در خرید پوسته های عمومی از نسخه های خارجی استفاده کنید که فارسی شدن ، چون امکانات بیشتر + سازگار تر هستناگر بخوای من قالب رو دارم برات نصب و سئو و بهینه سازی میکنم سرجمع 20 تومن

اگ هم دنبال قالب بهتری هستی قالب زیر رو معرفی میکنم که واقعا عالیه

- - - Updated - - -
قالب دومی خوبه ، با نصب و بهینه سازی کدهاش چند ؟

درضمن من با شرکت آسمان وب کار میکنم یعنی فقط لینک خارجی میذارم تو ووکامرس مشکلی که هم نمیزنه ؟

MohammadQ

کاربر عضو
قالب دومی خوبه ، با نصب و بهینه سازی کدهاش چند ؟درضمن من با شرکت آسمان وب کار میکنم یعنی فقط لینک خارجی میذارم تو ووکامرس مشکلی که هم نمیزنه ؟
قیمت خود قالب 30 تومن + بهینه سازی و سئو 15 تومن = 45 تومن سر جمع

فک نکنم مشکلی ایجاد بشه ، اگر هم مشکلی باشه حلش میکنیم

در ضمن شاید دوستان بگن که با این قیمت ها سئو و اینا نمیکنن و حق هم دارن من نکات اولیه سئو + بهینه سازی سایت رو براتون انجام میدم + آپدیت های قالب تقدیم خواهد شد .

- - - Updated - - -

قالب دومی خوبه ، با نصب و بهینه سازی کدهاش چند ؟درضمن من با شرکت آسمان وب کار میکنم یعنی فقط لینک خارجی میذارم تو ووکامرس مشکلی که هم نمیزنه ؟

در ضمن شاید دوستان بگن که با این قیمت ها سئو و اینا نمیکنن و حق هم دارن من نکات اولیه سئو + بهینه سازی سایت رو براتون انجام میدم + آپدیت های قالب تقدیم خواهد شد .

- - - Updated - - -

enterpc.ir

کاربر عضو
ممنون که جواب دادین. بررسی میشه خبرشو بهتون میدم

بالا