سلام
ممنون از دوستان که پاسخ دادن
دوست عزیز yasweb ممنون از اینکه این قالب رو دموشو دادی چون خیلی ساده و قشنگه باید ببینم وقت میکنم فارسیش کنم یا نه
بعد اینکه خیلی خوشال میشم وقتی به یه کاربری کمک میکنم اما وقتی همچین تاپیک هائی میبینم دلسر میشم اونم چه دلسردی یهو میبینی به خودم میگم عمرا دیگه برم انجمن و .....
تو جواب یه تاپیک دیگه هم گفتم این مطلب رو که عزیزان یه کم صبر و حوصله داشته باشین تو تعطیلات که خیلی کم پیش میاد آدم بیاد جواب بده
اگر هممیبینید جواب داده نمیشه برای این هست که تاپیک دیده نشده یا اینکه دوستان میخوان جواب ندن تا کسایی که واردن بیان جواب درست بدن تا گمراه نشه و .....
در هر صورت یه کم مراعات کنید خواهشن
جواب به سوالت :
همین الآن نمیخواستم دیگه جواب بدم وقتی رفتم به مدیریت قالب دیدم که این خودش برای راست و چپ بودن ویدجت ها تنظیمات داره اما شما حتی به خودت زحمت ندادی که یه خورده بری و ببینی چه خبره تو تنظیمات :|
خلاصه توضیح کوچیک :
اگر از تنظیمات نمیخوای این کارو کنی برای اسلایدر که برو تو css و بگرد دنبال کلاس feature_news اونجا میتونی یه float:right بدی تا درست بشه یا اینکه بگرد دنبال slider و تو کلاس هاش ویرایش مورد نظرت رو بده
برای عنوان ها ( سایدبارت ) هم توی css دنبال widget_title بگرد و اینو اظافه کن : font-family:Yekan; و یا هر فونتی که خواستی
برای عنوان داخل سایت و مطالب هم دنبال کلاس news_box_heading بگرد و طبق اون کد بالا که دادم این رو هم فونتشو تغییر بده به چیزی که میخوای
موفق باشی