پیش فرض درخواست تغيير فونت قالب

yasweb

تازه وارد
با سلام

دوستان من يه قالب دارم كه ميخوام عنوانهاي مطالب قالب به BYekan و BRoya تغيير پيدا كنه ، اگه كسي از دوستان كمك كنه ممنون ميشم .

دانلود قالب :

press90.com/wp-content/themes/goodnews.zip

دوستان لطفا كمك كنيد كارم گيره . ممنون

yasweb

تازه وارد
اگه كسي از دوستان محبت كنه به كلي فارسيش كنه ممنون ميشم ، البته همينطوريش هم به فارسي ميخوره .اما در نسخه دمو اسلایدر در سمت چپ قرار داره و ساید بار در سمت راست ، اما در نسخه ای که من الان دارم باهاش کار میکنم که به صورت فارسی هست دقیقا بر عکس هست .

چطور باید مثل نسخه انگلیسی اسلایدر در سمت چپ و ساید بار در سمت راست قرار بدم ؟

دمو اسلايدر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب قشنگیه

خیلی خیلی فایل ترجمه زیاد داره! 450 جمله هست

در مورد اسلایدر باید بگم که قالب به صورت اتوماتیک چون فایل rtl داره خودش راست چین میکنه! اینطوری بهتر هست و استاندارد تر

yasweb

تازه وارد
مشكل من بيشتر با فونت عنوان هاش هست ، ميخوام به BYekan و BRoya تغيير پيدا كنه ، اگه بتونيد اين كمك رو در حقم كنيد ممنون ميشم

yasweb

تازه وارد
دوستان يكي نيست راهنمايي كنه ؟

از آموزشهايي كه تو وب قرار داره هم استفاده كردم اما باز هم نشد .

GraphX

تازه وارد
سلام

شما باید داخل سی اس اس فونت های تحت وب رو فراخونی کنید و بعد داخل کلاس ها و آی دی های مربوطه استفاده کنید

اگه دقیق تر می خوای تا آموزشش رو واست آماده کنم

kasraa

کاربر عضو
سلام

ممنون از دوستان که پاسخ دادن

دوست عزیز yasweb ممنون از اینکه این قالب رو دموشو دادی چون خیلی ساده و قشنگه باید ببینم وقت میکنم فارسیش کنم یا نه

بعد اینکه خیلی خوشال میشم وقتی به یه کاربری کمک میکنم اما وقتی همچین تاپیک هائی میبینم دلسر میشم اونم چه دلسردی یهو میبینی به خودم میگم عمرا دیگه برم انجمن و .....

تو جواب یه تاپیک دیگه هم گفتم این مطلب رو که عزیزان یه کم صبر و حوصله داشته باشین تو تعطیلات که خیلی کم پیش میاد آدم بیاد جواب بده

اگر هممیبینید جواب داده نمیشه برای این هست که تاپیک دیده نشده یا اینکه دوستان میخوان جواب ندن تا کسایی که واردن بیان جواب درست بدن تا گمراه نشه و .....

در هر صورت یه کم مراعات کنید خواهشن

جواب به سوالت :

همین الآن نمیخواستم دیگه جواب بدم وقتی رفتم به مدیریت قالب دیدم که این خودش برای راست و چپ بودن ویدجت ها تنظیمات داره اما شما حتی به خودت زحمت ندادی که یه خورده بری و ببینی چه خبره تو تنظیمات :|

خلاصه توضیح کوچیک :

اگر از تنظیمات نمیخوای این کارو کنی برای اسلایدر که برو تو css و بگرد دنبال کلاس feature_news اونجا میتونی یه float:right بدی تا درست بشه یا اینکه بگرد دنبال slider و تو کلاس هاش ویرایش مورد نظرت رو بده

برای عنوان ها ( سایدبارت ) هم توی css دنبال widget_title بگرد و اینو اظافه کن : font-family:Yekan; و یا هر فونتی که خواستی

برای عنوان داخل سایت و مطالب هم دنبال کلاس news_box_heading بگرد و طبق اون کد بالا که دادم این رو هم فونتشو تغییر بده به چیزی که میخوای

موفق باشی

بالا