سلام دوستان, چت باكس فيسبوك يا سايت ning رو چطوري ميشه پيدا كرد؟ باتشكر
aliyaghobi کاربر عضو 10/12/12 #2 سلام دوستان, چت باكس فيسبوك يا سايت ning رو چطوري ميشه پيدا كرد؟ باتشكر
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 10/12/12 #3 اگر سوالی در رابطه با اسکریپت ها,قالب ها,سیستم های مدیریت و... دارید فقط در انجمن "پرسش و پاسخ" تاپیک ارسال کنید دفعه بعد این پیغام رو نمی بینید چون از سایت اخراج می شید. انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ
اگر سوالی در رابطه با اسکریپت ها,قالب ها,سیستم های مدیریت و... دارید فقط در انجمن "پرسش و پاسخ" تاپیک ارسال کنید دفعه بعد این پیغام رو نمی بینید چون از سایت اخراج می شید. انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ
zegersot کاربر عضو 13/12/12 #7 اینجا من 2 تا پست داده بودم کی پاک کرد :| کلیک کنید تا گسترش یابد... هیچکی ! فک کنم بخاطر تغییر dns باشه !
اینجا من 2 تا پست داده بودم کی پاک کرد :| کلیک کنید تا گسترش یابد... هیچکی ! فک کنم بخاطر تغییر dns باشه !
kasraa کاربر عضو 13/12/12 #8 هیچکی !فک کنم بخاطر تغییر dns باشه ! کلیک کنید تا گسترش یابد... عجب ! این dns های جدید مدل 2015 هستش که پست هارو پاک میکنه )
هیچکی !فک کنم بخاطر تغییر dns باشه ! کلیک کنید تا گسترش یابد... عجب ! این dns های جدید مدل 2015 هستش که پست هارو پاک میکنه )
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 13/12/12 #9 کسرا شما رو دی ان اس قدیم بودی... برای همین اینطوری شده...
A ALIREZAJB تازه وارد 13/12/12 #11 سلام اقا کسرا اگه میشه به من یاد بده چجوری فابل قالبی که دانلود کردم کدشو بزارم تو وبسایت؟