چت روم صوتي و تصويري

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vahid62

تازه وارد
درخواست اسكريپت قوي براي چت با امكانات صوتي و تصويري و اتاقچت ، كلا يه چت روم تمام حرفه اي

لطفا راهنماي كنيد

mahdiali35

کاربر عضو
درخواست اسكريپت قوي براي چت با امكانات صوتي و تصويري و اتاقچت ، كلا يه چت روم تمام حرفه اي لطفا راهنماي كنيد
زیاد بحث شده در این مورد ... سرچ کنید در انجمن ...

123flashchat ... رایگان نیست اما امکانات خیلی زیادی داره البته قیمتش بالاست ...

vahid62

تازه وارد
زیاد بحث شده در این مورد ... سرچ کنید در انجمن ...123flashchat ... رایگان نیست اما امکانات خیلی زیادی داره البته قیمتش بالاست ...
اين اسكريپت رو ديدم قيمتش براي يك سايت شخصي به صرفه نيست به جز اين اسكريپتهاي كه صوتي و تصويري و ... پشتيباني كنه رو هم معرفي ميكنيد

در يك پست اين رو Alitalk معرفي كرده بوديد من حتما نميخواهم رايگان باشه ولي قيمتش هم به صرفه باشه

frdr

تازه وارد
سلام خسته نباشید به همه میگم

ببخشید تازه واردم نمیدونم چکار دقیق باید بکنم

یه پروژه استادی به من برای طراحی سایت داد انجامش دادم خود طراحیو حالا ازم میخاد بهش انجمن . چت روم . اتاق کنفرانس ویدئویی درست کنم .

اسکریپت phpbb واسه انجمن استفاده کردم . و چت روم هم pro chat rooms استفاده کردم واسه هرکدامشون هم یه دیتابیس جداگانه البته وصل کردم .

مشکلی از هیچ نظر ندارم جز یک چیز اونم یوزر ها میباشند مجبورند توی هر 3 جا ( هم سایت اصلی - انجمن - چت روم ) ثبت نام کنند . بهم میگه باید یکی کنم اینارو .. از اون استادای بسیار خوب میباشد :(( خواستم بدونم کسی میدونه باید چکار کنم ؟؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تاپیک قدیمی بالا نیارید

قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا