چرا افزونه صفحه بندی نمایش میده ولی کار نمی کنه؟

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

صفحه author.php رو درست کردم و کدهای مربوطه رو قرار دادم.

البته من کد را برای نمایش نوشته های یک کاربر با یک post-type متفاوت تعریف کردم و افزونه صفحه بندی صفحات رو نمایش میده ولی روی هر صفحه کلیک می کنی همان صفحه رو نشون میده

ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید.

دلیل این مشکل چیه؟!!

MahdiY

راهبر انجمن
با سلام

یکم سوالتون گنگ هست

آدرس صفحه ساخته شده را بذارید

rocki3oy

کاربر عضو
با سلامیکم سوالتون گنگ هست

آدرس صفحه ساخته شده را بذارید
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز.

توضیح کامل.

همان طور که شما می دونید برای نمایش نوشته های یک کاربر در وردپرس باید فایل author.php رو درست کنیم.

خوب حالا اگر فرض کنیم post-type ما otherpostt و افزونه صفحه بندی ما wp pagenavi باشه کدی که مطالب رو باید نمایش بده به صورت زیر میشه.

کد:
<?php     
query_posts( "post_type=otherpostt&author=".$curauth->ID ); 
if(have_posts()) :
while ( have_posts() ) : the_post();
 ?>

<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a><br />

<?php endwhile; ?> 
    <?php wp_pagenavi(); ?> 
<?php 
endif; 
    wp_reset_query();
?>
خوب این کد رو قرار میدم و مطالب نمایش داده میشه صفحه بندی هم درست نشون میده ولی وقتی صفحه بعد رو می زنم یا 404 نشون میده یا اینکه همون صفحه یک رو نشون میشه.

خواهش می کنم چیزی که کار کنه بهم بدید ممنونتون میشم یا راهنمایی کنید خیلی ممنون.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
این رو تست کنید :

کد:
query_posts($query_string.'&posts_per_page=5'.'&paged='.$paged.'&post_type=otherpostt'.'&author='.$curauth->ID);

rocki3oy

کاربر عضو
این رو تست کنید :

کد:
query_posts($query_string.'&posts_per_page=5'.'&paged='.$paged.'&post_type=otherpostt'.'&author='.$curauth->ID);
با سلام و احترام خدمت دوست عزیز و ممنونم پاسخ های مدام به تاپیک ها.

در مورد کدی که دادید من تمامی موارد همانند این رو تست کردم ولی بازم مثل قبل بود.

ولی یه مورد دیگه رو بگم شاید کمکی باشه.

اگر خط زیر رو پاک کنم تمامی مطالب نویسنده رو با post-type=post نشون میشه و صفحه بندی کاملا درست کار می کنه ولی اگر query-post بیاد کار نمی کنه!!!

الان کد زیر برای نمایش مطالب post-type=post درست کار می کنه

کد:
<?php     
if(have_posts()) :
while ( have_posts() ) : the_post();
 ?>

<a href="<?php the_permalink(); ?>" target="_blank"><?php the_title(); ?></a><br />

<?php endwhile; ?> 
    <?php wp_pagenavi(); ?> 
<?php 
endif; 
    wp_reset_query();
?>
یه مورد جالبی که هست همین کد برای یک دسته بندی با post-type:eek:therpostt در یک صفحه دیگه مثلا page2.php درست کار می کنه ولی تو author.php درست کار نمی کنه.

البته با افزونه های دیگه صفحه بندی تست کردم و همین طور با کد صفحه بندی بدون افزونه هم تست کردم ولی بازم نتیجه ای نگرفتم!!!

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
خب در حال حاضر این به ذهن من میرسه که شما اون فایل رو تغییر نام بدید و از author.php تغییر بدید ...

سپس داخل فایل arshive.php ... کد زیر رو بزارید :

کد:
if(is_author()) {
و داخل این if اون فایلی که کوئری مربوط به نوسینده ها هست رو فراخونی کنید و کل محتویات موجود در arshive.php رو داخل else قرار بدید ...

rocki3oy

کاربر عضو
متاسفانه بازم کار نکرد.

البته اول فایل archive.php رو اوکی کردم ولی صفحه اصلی رو نشون میداد.

بعد دیدم این مورد جواب نداد کدی که شما دادید با کدهای که قبلا درست کردم یک فایل درست کردم و با نام index.php ذخیره کردم و index.php اصلی رو به home.php تغییر دادم.

این کار نمایش داد ولی بازم صفحه بندی کار نکرد!!!!

واقعا چرا جواب نمیده کد که درسته فایل درسته چرا وردپرس با این مورد مشکل داره!!!!

MahdiY

راهبر انجمن
برای شماره صفحات اینو ببینید

با wp_query تست کنید

اگه آدرس سایتتون را قرار بدید خیلی بهتره ها!

rocki3oy

کاربر عضو
برای شماره صفحات اینو ببینید

با wp_query تست کنید

اگه آدرس سایتتون را قرار بدید خیلی بهتره ها!
دوست عزیز امکانش هست کد کاملی از wp_query بدید؟

من از کد زیر استفاده کردم نشد.منظورم اینه که post-type در نظر گفتم ولی همون post رو نشون میداد.

کد:
$paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; 
new wp_query('&posts_per_page=5'.'&paged='.$paged.'&post_type=otherpostt'.'&author='.$curauth->ID);
دوست عزیز سایتم خالیه چیزی روش نصب نیست و پوسته مورد نظر همان پوسته persian-forest هست، که قسمت author.php صفحات کار نمی کنه.

لطفا یک کد کامل که خودتون می دونید کار می کنه برای author.php بدید ممنون میشم.

تشکر.

- - - Updated - - -

دوستان گلم خواهش می کنم یک کد از حلقه درست فایل author.php بهم بدید واقعا یک موردی هست که به هر حال هر کسی برخورد خواهد کرد.

خواهش می کنم کمکم کنید.

پیشنهادی ندارید؟!

farsadf

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز فایل author.php و فایل های امثال آن به راحتی از WP_Query پشتیبانی نمیکنند چرا که وردپرس به طور پیشفرض این کوئری را اجرا میکند و پست ها را از طریق آن کوئری باز میگرداند و در صورتی که قصد ارسال کوئری دیگری به سرور در جهت لود پستی باشید با دو کوئری شدن کار خراب میشود ولی به طور کل برای Override کردن کوئری های وردپرس چندین راه وجود دارد که یکی از آن ها استفاده از تابع query_posts است که نیاز به دانش خاصی دارد ولی میتوان با همین WP_Query مشکل را حل کرد

کد:
<?php
$q = new WP_Query( array( 'post_type' => 'connect' ) );
if($q->have_posts()) : while($q->have_posts()) : $q->the_post;
?>
<div class="title"><?php the_title();?></div>
<div class="logos">  
<?php the_content();?>
</div>
<?php
endwhile;
wp_reset_postdata();