چطور سایت تجریبات استارت بزنم

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و مدیران گل.

من در گذشته به این فکر بودم سایتی رو استارت بزنم به نام تجربیات و فعالیت سایت به این صورت هست که تو زندگی خودم و دوستان و تمامی کسانی که کارهایی انجام دادم و تجربه ای کسب کردم در این سایت ارسال کنم تا دیگر افراد از اون تجربه استفاده کنند یا عبرت بگیرند که دیگه چنین اشتباهی تکرار نشه.

ضمنا در این سایت یک قسمت فعال شده به نام ارسال تجربه.که کاربران بتونم تجربه ی خودشون رو ارسال کنند و دیگران به اون تجربه امتیاز بدن یا اینکه قبول کنند که تجربه ی خوبی هست و ...

در حال طراحی پوسته ی سایت هستم.می خوام در این زمینه کمکم کنید که در این پوسته چه مواردی رو در نظر بگیرم.چه امکاناتی قرار داده بشه.

در هدر سایت می خوام از عکس یک پیرمرد بسیار پیر که لیاس پاره ای داره استفاده کنم.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
هدف سرگرمی/اشتراک گذاری هست یا چیز دیگه.

اولین موردی که ادم باید از خودش سوال بپرسه. اینه که هدفم از راه اندازی این سایت چیه

البته اگر موضوع "دوست داشتن" و "علاقه شخصی" هست میتونه خوب باشه

و ایده ی خوبی هست

rocki3oy

کاربر عضو
هدف سرگرمی/اشتراک گذاری هست یا چیز دیگه.اولین موردی که ادم باید از خودش سوال بپرسه. اینه که هدفم از راه اندازی این سایت چیه

البته اگر موضوع "دوست داشتن" و "علاقه شخصی" هست میتونه خوب باشه

و ایده ی خوبی هست
سلام محمد عزیز.

من دوست دارم یک بانک تجربه درست کنم.طوری که همه تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارند از کلاهبرداریها و خرید های محصولات چینی و از همسریابی های غییابی و ...

البته اینها یه سری موارد هست.

می خوام یک بانک کامل باشه و کاربران هم تجربیات خودشون رو قرار بدن.که دوستان عبرت بگیرند.

هدف سایت اینه که اشتباهاتی که یه نفر دیگه کرده دوباره توسط یه یکی دیگه تکرار نشه.چون گاهی اوقات اشتباهاتی عاقبت فاجعه آوری به بار میاره.

پوسته تقریبا آمادهست ولی امکانات سایت می خوام بدونم چی باشه.

به هر حال هر چیزی که باعث پیشرفت کار بشه.سایت نمی خوام اصلا جنبه مالی داشته باشه.سایت بدون تبلیغات و فقط جنبه آموزشی و بالابردن تجربیات.

البته دامین هم خریداری شده: Tajrobiyat.**

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alihesari

کاربر عضو
سلام محمد عزیز.من دوست دارم یک بانک تجربه درست کنم.طوری که همه تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارند از کلاهبرداریها و خرید های محصولات چینی و از همسریابی های غییابی و ...

البته اینها یه سری موارد هست.

می خوام یک بانک کامل باشه و کاربران هم تجربیات خودشون رو قرار بدن.که دوستان عبرت بگیرند.

هدف سایت اینه که اشتباهاتی که یه نفر دیگه کرده دوباره توسط یه یکی دیگه تکرار نشه.چون گاهی اوقات اشتباهاتی عاقبت فاجعه آوری به بار میاره.

پوسته تقریبا آمادهست ولی امکانات سایت می خوام بدونم چی باشه.

به هر حال هر چیزی که باعث پیشرفت کار بشه.سایت نمی خوام اصلا جنبه مالی داشته باشه.سایت بدون تبلیغات و فقط جنبه آموزشی و بالابردن تجربیات.

البته دامین هم خریداری شده: Tajrobiyat.**

با تشکر
ایده خوبیه ولی باید حواست باشه همیشه افراد بیکار زیادن که بیان تو سایت اسپم و چرندیات ارسال کنند پس بهترین راه راه اندازی سایت به صورت قدرمند و در درجه اول امکانات کامل برای مدیریت هست

در درجه اول زیبایی و جزابیت

عضویت در سایت بهتره اجباری باشه

تجربیات بهتره بعد از مدیریت و تایید نمایان شوند و یا حداقل یه سیستم ***** بذاری که از استفاده کلمات نابجا در تجربیات جلوگیری بشه

اینطور سایتی بهتره در سایت فرهنگ ارشاد ثبت بشه

تجربیات رو دسته بندی بشن و با توجه به موضوع در دسته خودش قرار بگیره

امکان جستجو هم در میان دسته ها و... موجود باشه

میتونی از امکانات یه میکرو وبلاگ و یا شبکه اجتماعی برای اینکار استفاده کنی

rocki3oy

کاربر عضو
ایده خوبیه ولی باید حواست باشه همیشه افراد بیکار زیادن که بیان تو سایت اسپم و چرندیات ارسال کنند پس بهترین راه راه اندازی سایت به صورت قدرمند و در درجه اول امکانات کامل برای مدیریت هستدر درجه اول زیبایی و جزابیت

عضویت در سایت بهتره اجباری باشه

تجربیات بهتره بعد از مدیریت و تایید نمایان شوند و یا حداقل یه سیستم ***** بذاری که از استفاده کلمات نابجا در تجربیات جلوگیری بشه

اینطور سایتی بهتره در سایت فرهنگ ارشاد ثبت بشه

تجربیات رو دسته بندی بشن و با توجه به موضوع در دسته خودش قرار بگیره

امکان جستجو هم در میان دسته ها و... موجود باشه

میتونی از امکانات یه میکرو وبلاگ و یا شبکه اجتماعی برای اینکار استفاده کنی
سلام دوست عزیز.

ممنونم بابت راهنمایی هاتون.

ممنون میشم تو دسته بندی کمکم کنید.یه سری از دسته ها و زیر دسته هایی که میشه در چنین سایت هایی استفاده کرد بگید.من تو ذهنم دسته بندی های زیادی هست ولی بی نظم هست.شما یه سری دسته بگید.

با تشکر.

سیستم وردپرس هست.

alihesari

کاربر عضو
به نظر من چون سایت مربوط به تجربیات افراد میشه بهتره دسته بندی رو به صورت تجربیات از کودکی،نوجوانی،جوانی و... و دسته بندی هایی همچون تجربیات دانشجویی،سربازی و... تجربیات یک نظامی، یک کارمند فلان شغل و سایر شغل هایی که در ارائه تجربیات شرکت میکنند و سایر دسته هایی که به ذهنت میرسه...

anet311

کاربر عضو
در مورد طراحی باید بگم که ، پیر مرد نه .اصلا از ادم استفاده نکن .

از نماد ها استفاده کن مثلا درخت سکویا . یا یه درخت کهن سال . یا حتی یک نهال . کوه ....

زیبایی رو در نظر بگیر ....!

cniran

کاربر عضو
سلام.اینجا یه سر بزنید. متونه الهام بخش باشه.

راستی باید صبر ایوب هم داشته باشید...

rocki3oy

کاربر عضو
سایت جالبیه.الان دارم دسته هارو جدا می کنم.بعد از کامل شدن اینجا قرار میدم اگه چیزی قراره اصلاح بشه یا کم یا زیاد بشه بگید.

روی هدر هم با نظرات شما دوستان داره کار میشه.ببینیم چی نتیجه کار میشه.

خیلی ممنونم بابت راهنمای هاتون.

همه روزه پیگیر تاپیک هستم ممنونم به من در این زمینه کمک کنید که استارت کار عالی باشه.

منتظر نظرات بعدی هستم.

با تشکر..

بالا