چطور فیلد پسورد رو در فرم ثبت نام اضافه کنیم (وردپرس)

anet311

کاربر عضو
سلام دوستان

در فرم ثبت نام چطور یک فیلد پسورد اضافه کنم تا کاربران خودشون پسورد رو انتخاب کنند ؟ ( مولتی سایت ،وردپرس)

از بسیاری پلاگین های مختلف استفاده کردم اما همه اونها به نحوی ارور دادند

از جمله

cimy user extra fields

که موقع ثبت نام کاربران ارور زیر رو میده

کد:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fizilyco/public_html/wp-content/themes/suffusion/header.php:26) in /home/fizilyco/public_html/wp-content/mu-plugins/cimy-user-extra-fields/securimage/securimage.php on line 513
همچنین از این پلاگین ها استفاده کردم

Theme my login

Profile builder

wp-user-registration

و همه اونها به نحوی اشکال داشتند :((

میدونید که چطور باید به صورت دستی این کار را انجام بدم؟

یا پلاگین خاصی سراغ دارین؟

rocki3oy

کاربر عضو
سلام دوستاندر فرم ثبت نام چطور یک فیلد پسورد اضافه کنم تا کاربران خودشون پسورد رو انتخاب کنند ؟ ( مولتی سایت ،وردپرس)

از جمله

cimy user extra fields

کد:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fizilyco/public_html/wp-content/themes/suffusion/header.php:26) in /home/fizilyco/public_html/wp-content/mu-plugins/cimy-user-extra-fields/securimage/securimage.php on line 513

Theme my login

Profile builder

wp-user-registration

سلام دوست عزیز

از پلاگین زیر استفاده کنید مشکلتون حل میشه بعد از نصب و فعال سازی از قسمت تنظیمات افزونه پسورد رو فعال کنید تا کاربران خودشون پسورد را انتخاب کنند.

لینک افزونه :

rocki3oy

کاربر عضو
سلام دوستاندر فرم ثبت نام چطور یک فیلد پسورد اضافه کنم تا کاربران خودشون پسورد رو انتخاب کنند ؟ ( مولتی سایت ،وردپرس)

از جمله

cimy user extra fields

کد:

Theme my login

Profile builder

wp-user-registration

سلام دوست عزیز

از پلاگین زیر استفاده کنید مشکلتون حل میشه بعد از نصب و فعال سازی از قسمت تنظیمات افزونه پسورد رو فعال کنید تا کاربران خودشون پسورد را انتخاب کنند.

لینک افزونه :

anet311

کاربر عضو
سلام دوست عزیز از پلاگین زیر استفاده کنید مشکلتون حل میشه بعد از نصب و فعال سازی از قسمت تنظیمات افزونه پسورد رو فعال کنید تا کاربران خودشون پسورد را انتخاب کنند.

لینک افزونه :
مرسی عزیزم

اما این افزونه تنظیماتی نداره ...

فقط یک جا داره که میشه لیست اعضارو دانلود کرد

فکر کنم ورژن جدید نرم فزار Register Plus تغییر کرده و اسمش شده Register Plus Redux export users و نمیتونه فیلد اضافه کنه

صفحه پلاگین هم گفته

This plug-in can:

export all users’ profiles into a CSV file. It can as well export WordPress and Register Plus Redux Extra Fields.

تنظیمات نداره یا من پیدا نکردم ؟ :((

همه جارو گشتم

TIRNA

کاربر عضو
آقا یک افزونه درست و تست شده معرفی کنید خواهشا.

anet311

کاربر عضو
آقا یک افزونه درست و تست شده معرفی کنید خواهشا.
مرسی دوست عزیز

من همه پلاگین ها رو نصب کردم هیچ کدوم کار نمیکنه :((

باید راهی پیدا کنیم که به صورت دستی و با کد نویسی فیلد دلخواه رو اضافه کنیم ....

البته :41:

تو این دنیا به این بزرگی فقط یک افزونه کار میکنه اون هم پولیه متاسفانه. اسمش هم هست:

Set Password

با گرون شدن دلار ،برای خرید این جنس ده هزار تومنی باید صد هزار تومن خرج کنی.... :redfadce:

نال شده هم پیدا نشد :((

کسی میتونه کمک کنه یک افزونه مثل این افزونه درست کنیم؟

TIRNA

کاربر عضو
ببین این افزونه درسته.

فقط تست کردی به منم خبر بدی.

اگه افزونه ی دیگه برای شبکه خواستی بگو شاید داشته باشم.

kasraa

کاربر عضو
تست کردم درسته. فقط فارسیش کن.
سلام

اینو خودتم میتونستی فارسی کنی فک کنم 1 دقیقه ازت وقت میگرفت

ولی خب بیا فارسی شد اینم لینک دانلود :

خط 73 تا 76 هم که استایلش هستش خودت چپ و راستش کن البته متنو راست چین کردم :D

اون افزونه register plus هم که من تست کردم کار کرد و فارسی هم هست و تنظیمات هم داره :)

موفق باشی

anet311

کاربر عضو
دوستان عزیزم کسری جان و TIRNA جان یه دنیا ممنونم ازتون ... :53:

نصب کردم و کار هم کرد امیدوارم به هیچ مشکلی نخوره :41:

TIRNA جان در یک مولتی سایت ،چطور یک منو اضافه کنم به اسم " کاربران وِیژه"

بعدش داخل اون امکانی رو اضافه کنم که کاربران بتونن چیزی رو خرید کنند

مثلا " افزایش هاست" و "حذف تبلیغات " که کاربر بیاد و پکیج مورد نظر رو انتخاب کنه و بعد پول رو بپردازه

و سرویس براش توسط ادمین(یا اتومات) فعال بشه

خودم این رو پیدا کردم

Plugin Premium Package Manager for WP Networks

اما زیاد خوب نیست

چیزی سراغ داری؟ (فارسی و انگلیسی فرقی نداره)

مرسی عزیزم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

TIRNA

کاربر عضو
قابلی نداره. دارم روش کار می کنم موقع امتحاناتم که هست دیگه بدتر. اگه خدا بخواد تا یک هفته دیگه فکر کنم تموم بشه. قوله صد در صد نمیدم. اما تموم بشه برات می فرستم با آموزش.

در مورد افزونه Register من قبلا فعال کردم درست بود اما الان هر کاری می کنم اصلا انگار نه انگار که تغییر دادی. برای درست کار کردنش باید کار خاصی بکنی یا نه؟

kasraa

کاربر عضو
دوستان عزیزم کسری جان و TIRNA جان یه دنیا ممنونم ازتون ... :53: نصب کردم و کار هم کرد امیدوارم به هیچ مشکلی نخوره :41:

TIRNA جان در یک مولتی سایت ،چطور یک منو اضافه کنم به اسم " کاربران وِیژه"

بعدش داخل اون امکانی رو اضافه کنم که کاربران بتونن چیزی رو خرید کنند

مثلا " افزایش هاست" و "حذف تبلیغات " که کاربر بیاد و پکیج مورد نظر رو انتخاب کنه و بعد پول رو بپردازه

و سرویس براش توسط ادمین(یا اتومات) فعال بشه

خودم این رو پیدا کردم

Plugin Premium Package Manager for WP Networks

اما زیاد خوب نیست

چیزی سراغ داری؟ (فارسی و انگلیسی فرقی نداره)

مرسی عزیزم
خواهش میشه وظیفه بود

ببین به نظر من برای تو که رفتی تو این کار بهتره بدی یه برنامه نویس حرفه ای واست پلاگینی رو که میخوای رو بنویسه که هم اختصاصی باشه هم اینکه همون چیزی باشه که مد نظرته

چون اگه تو اینجور سایتا میخوای موفق باشی باید بتونی خدماتتو متمایز با دیگرون بدی تا به یه جایی برسی

در مورد افزونه Register من قبلا فعال کردم درست بود اما الان هر کاری می کنم اصلا انگار نه انگار که تغییر دادی. برای درست کار کردنش باید کار خاصی بکنی یا نه؟
افزونرو با تنظیماتش از رو هاستت پاک کن ( اول غیر فعال کن بعد پاک کن ) بعدش افزونرو دوباره با یه اسم جدید آپلود کن و دوباره فعال کن درست میشه ;)

anet311

کاربر عضو
خواهش میشه وظیفه بودببین به نظر من برای تو که رفتی تو این کار بهتره بدی یه برنامه نویس حرفه ای واست پلاگینی رو که میخوای رو بنویسه که هم اختصاصی باشه هم اینکه همون چیزی باشه که مد نظرته

چون اگه تو اینجور سایتا میخوای موفق باشی باید بتونی خدماتتو متمایز با دیگرون بدی تا به یه جایی برسی
باز هم ازت ممنونم کسری جان :53:

ایده و نظر خوبت خیلی بهم کمک میکنه

رو همین وجه تمایزها باید خیلی کار کنم

اما مهمترین وجه تمایز من میتونه هاست وارز باشه. اینکه سایت وردپرسی edublogs.org و.... ، هاست با قانون کپی رایت ارائه میدن

اما من هاست رو به صورت وارز به کاربران عرضه خواهم کرد.

حالا باید پیش برم تا ببینم چی میشه، ببینم چه مشکلاتی وجود داره

میخوام تمام کمبودهای وبلاگ دهی های شبکه رو جبران کنم و چیزهایی بسیار فراتر از رقبای خارجی داشته باشم

ممنونم بابت همه چیز دوست عزیزم :53:

kasraa

کاربر عضو
باز هم ازت ممنونم کسری جان :53: ایده و نظر خوبت خیلی بهم کمک میکنه

رو همین وجه تمایزها باید خیلی کار کنم

اما مهمترین وجه تمایز من میتونه هاست وارز باشه. اینکه سایت وردپرسی edublogs.org و.... ، هاست با قانون کپی رایت ارائه میدن

اما من هاست رو به صورت وارز به کاربران عرضه خواهم کرد.

حالا باید پیش برم تا ببینم چی میشه، ببینم چه مشکلاتی وجود داره

میخوام تمام کمبودهای وبلاگ دهی های شبکه رو جبران کنم و چیزهایی بسیار فراتر از رقبای خارجی داشته باشم

ممنونم بابت همه چیز دوست عزیزم :53:
تشکر لازم نی وظیفمه ;)

اگه کمک میکنه امیدوارم بتونم بیشتر کمکت کنم

ببین هاست وارز نباشی بهتره ها یهو دیدی همه چی پرید ( من تجربشو داشتم میگفتن هلند خوبه و چه میدونم مالزی و ... اما پریدن و تو جواب گفتن ما وارزیم هیچ قانونی نداریم)

کاش خودت هم برنامه نویسی بلد بودی و میتونستی خودت کاراشو کنی اونموقع میتونستی به جائی که میخوای برسی

خواهش میکنم امیدوارم و آرزو میکنم به اونجائی که میخوای برسی و مطمعنم میرسی ( انرژی مثبت دادم ) :x

بالا