چـرا بـه MySQL گیـر داده ؟؟

iPersianScript

کاربر عضو
.

. سـلام :55:

. با توجه به تصویر و نکته پائین تصویر چه راه حلی رو پیشنهاد می فرمائید.. :-/

-----

---------------------------
0sw80g5gcjlqduq5xas.png

-----

. نکته : در هنگام نصب در لوکال، اینطور فرمودند ! /:)

. خـوش باشیـد :54:

.

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

iPersianScript عزیز دیگه ارور از این واضح تر؟؟؟ :D

ورژن mysql باید 5 یا بیشتر باشه.....اگه از نرم افزارهایی مثل xampp یا wampp یا....استفاده می کنید اونو update کنید....

پیروز باشید....

iPersianScript

کاربر عضو
درود....iPersianScript عزیز دیگه ارور از این واضح تر؟؟؟ :D

ورژن mysql باید 5 یا بیشتر باشه.....اگه از نرم افزارهایی مثل xampp یا wampp یا....استفاده می کنید اونو update کنید....

پیروز باشید....
.

. اینکه بله، آخه واسم عجیب بود.. :43:

. الان گنده ترین!! اسکریپت ها تو لوکال براحتی نصب و اجرا میشن اونوقت این کوچولو!! چه توقعاتی داره..!! :45:

. حالا مجبورم واسه این xampp رو آپدیت کنم.. البته خود xampp آخرین ورژن هست، پس چرا MySQLش! بروز نیست ؟؟ :-/

.

mahdiali35

کاربر عضو
. الان گنده ترین!! اسکریپت ها تو لوکال براحتی نصب و اجرا میشن اونوقت این کوچولو!! چه توقعاتی داره..!! :45:

.
درسته..... :D

xampp آخرین ورژنش 1.7.7 هستش و mysql 5.5.16 داره.... :39: .......احتمالا xampp شما خیلی قدیمیه چون من xampp رو 2 سال پیش دانلود کردم وتا الان از اون استفاده میکنم MySQL 5.1.33 (Community Server) رو نوشته که داره....

پیروز و موفق باشید...

iPersianScript

کاربر عضو
درسته..... :D xampp آخرین ورژنش 1.7.7 هستش و mysql 5.5.16 داره.... :39: .......احتمالا xampp شما خیلی قدیمیه چون من xampp رو 2 سال پیش دانلود کردم وتا الان از اون استفاده میکنم MySQL 5.1.33 (Community Server) رو نوشته که داره....

پیروز و موفق باشید...
.

. خط دوم گفتم که xampp آخرین ورژن هست و....

. حالا مجبورم واسه این xampp رو آپدیت کنم.. البته خود xamppآخرین ورژن هست، پس چرا MySQLش! بروز نیست ؟؟ :-/
. پس با توجه به ورژن MySQL که الان 5.5.16 هستش چرا اینجور گیر داده ؟!!؟؟ :(

0sw80g5gcjlqduq5xas.png

.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

EhsaanDev

کاربر عضو
درود.

میشه بگید چه اسکریپتی هست؟

اگه درست نشد از wamp استفاده کنید.

بالا