چنتا سوال برای قالب wcolor

AGHAMALI

تازه وارد
سلام

چنتا سوال در مورد قالب بسیار زیبا و شکیل wcolor دارم که هر کدوم یادم اومد میپرسم

اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه ، ممنونش میشم

1 . چطوری میشه اون کپی رایت پایین صفحه رو ادیت کرد ؟

2 . چطوری میشه ارسال پاسخ رو در برگه ها غیر فعال کرد و اجازه ارسال کامنت رو به هیچکس نداد ؟

بازم یادم اومد میپرسم

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

سوال 1 : از طریق فایل footer.php می تونی تغییر بدی (معمولا قالب های وردپرس همشون این فایل رو دارن)

سوال 2 : برای اینکه ددیگاه بسته باشه به پنل ادمیبن وردپرس رفته => گفت و گوها ==> اجازه‌ی گذاشتن دیدگاه برای نوشته‌های جدید (تیکش رو بردار)

و اگه با این کار دیدگاه ها برای برگه ها هنوز فعال بود از افزونه One Click Close Comments استفاده کن

:53:

AGHAMALI

تازه وارد
1 . در این قسمت نمیشه ویرایش کرد احتمالا در فایل css یا js پنهان شده ( در قسمت فوتر نمیشه با پرداخت هزینه میشه این قسمت رو پاک کرد )

2 . قبلا غیر فعال کردم باز نشد اما باید این افزونه رو تست کنم

در کل ممنونم دوست عزیز

3 . با چه افزونه ای میشه یا اسلاید به قالب اضافه کرد ؟ یا راه حل بهتری داره ؟

4 . من در فهرست بالای صفحه یه گزینه دارم که زیر مجموعه داره چطور میتونم گزینه مادر رو بدون لینک کرد و فقز دسترسی به زیر منو و لینکاش داشت ؟

AGHAMALI

تازه وارد
آقا کسی نیست ؟

این کد تو فوتر هست و نمیشه فوتر یا کپی رایت رو تغییر داد

کد:
<?php// Exit if accessed directlyif ( !defined('ABSPATH')) exit;?> </div>    <?php Wcolor_wrapper_end(); // after wrapper hook ?></div><?php Wcolor_container_end(); // after container hook ?><div id="container-call" class="clearfix"><div id="call-wrapper"><?php get_sidebar('colophon'); ?></div></div><?php wp_copy_right();/*با پرداخت کردن هزینه ی آماده سازی پوسته، میتوانید لینک های پاورقی را حذف نماییدhttp://site.com/contact*/?><?php wp_footer(); ?>

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
................................

حذف کردنش کاری نداره اما طرف هم فقط هزینه فارسی سازی رو خواسته نه چیز دیگه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
wp_copy_right باید توی فانکشن باشه

soltaneghalbha

کاربر عضو
اگر زیاد با فایلها و نحوه ی پاک کردنش آشنایی نداره بهتره

بهتره همونجوری که @ گفتند فایل function.php رو باز کنی و متن کپی رایت رو داخلش جست و جو کنی و وقتی پیداش کردی (یا تغییرش بدی یا حذفش کنی) و اگه تو function.php نبود تک تک فایل های پوسته رو باز کن و متن کپی رایت رو داخلش جست و جو کن !!

;)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دوستان عزیز متن کپی رایت داخل includes/action.php هستش و کد شده هست .

شما از توی فایل گفته شده دنبال عبرت function wp_copy_right(){  باش و قسمت زیر رو از توش حذف کن :

echo "\n<d\x69\x76 i\x64=\"\x66\x6fo\x74er-\x74op\">\n\x3c\x64\x69v \x69d\x3d\"f\x6fo\x74e\x72\x22 cla\x73s\x3d\"c\x6ce\x61\x72\x66\x69\x78\"\x3e\n\x20 \x20\x3cdi\x76 \x69d\x3d\"f\x6fo\x74\x65r-\x77ra\x70pe\x72\">\n \x20\x20 \x20\x20\x20\x20\x3cdi\x76\x20\x63\x6c\x61\x73\x73=\x22\x67\x72\x69d\x20c\x6fl-\x34\x360\x20\x63o\x70y\x72ight\x22>\n\n\t\t\t";ولی پیشنهاد میکنم از خود ماندگار وب با پرداخت هزینه نسخه کد نشده رو بگیری .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AGHAMALI

تازه وارد
دوستان عزیز متن کپی رایت داخل includes/action.php هستش و کد شده هست .

شما از توی فایل گفته شده دنبال عبرت function wp_copy_right(){  باش و قسمت زیر رو از توش حذف کن :

echo "\n<d\x69\x76 i\x64=\"\x66\x6fo\x74er-\x74op\">\n\x3c\x64\x69v \x69d\x3d\"f\x6fo\x74e\x72\x22 cla\x73s\x3d\"c\x6ce\x61\x72\x66\x69\x78\"\x3e\n\x20 \x20\x3cdi\x76 \x69d\x3d\"f\x6fo\x74\x65r-\x77ra\x70pe\x72\">\n \x20\x20 \x20\x20\x20\x20\x3cdi\x76\x20\x63\x6c\x61\x73\x73=\x22\x67\x72\x69d\x20c\x6fl-\x34\x360\x20\x63o\x70y\x72ight\x22>\n\n\t\t\t";ولی پیشنهاد میکنم از خود ماندگار وب با پرداخت هزینه نسخه کد نشده رو بگیری .

این قسمت رو پاک میکنم کلا دیگه بالا نمیاد سایت

GraphX

تازه وارد
می تونم براتون این کارو انجام بدم در صورت تمایل اما پیشنهاد می کنم جایی که تهیه کردین هزینه کنید بهتره

AGHAMALI

تازه وارد
سلام دوباره

دوستان گلم من تو یه سایت انگلیسی این فایل رو دیکود کردم

اما وقتی کوچکترین تغییر تو این فایل میدم سایت دیگه بالا نمیاد

آدرس ساید دیکد کننده و فایل دیکد شده رو خواستین بگین بدم

در ضمن بیشتر از اینکه من دنبال قالب باشم کرم یاد گرفتن دارم و میخوام فقط یاد بگیرم حالا شاید یروزی استفاده کردم اما الان فقط قصد یاد گیری دارم

soltaneghalbha

کاربر عضو
شما این خط رو از footer.php حذف کنید ببینید بالا میاد یا خیر

کد:
<?php wp_copy_right();/*با پرداخت کردن هزینه ی آماده سازی پوسته، میتوانید لینک های پاورقی را حذف نماییدhttp://site.com/contact*/?>

AGHAMALI

تازه وارد
اون کارو قبلا انجام دادم

بالا میاد اما پائین صفحه دیگه فوتر نداره

Black_Sky

کاربر عضو
هر چند با این کار موافق نیستم اما کد زیر باید Decode کرد و درون فایل action.php جایگزین کنید و سپس تغییرات اعمال کنید 

خط های 300 تا 315 درون فایل جدید تغییر دهید :

<div class=\"grid col-220 fit powered" > ";get_sidebar("footer - right");echo " < / div > < / div > < / div > < divid = "footer_2" > < divid = "footer"class = "clearfix" > < divclass = \"grid col-300 copyright\"> "; esc_attr_e("©", "Wcolor"); echo " "; _e(date("Y")); echo "<a href=\""; echo home_url("/"); echo "\" title=\""; echo esc_attr(get_bloginfo("name", "display")); echo "" > ";bloginfo("name");echo " < / a > < / div > < divclass = \"grid col-300 scroll-top\"><a href=" #scroll-top" title="";esc_attr_e("scroll to top","Wcolor");echo "\">.</a></div> < divclass = \"grid col-300 fit powered\"> <a href="http: //themes.mandegarweb.com/" title=\"";esc_attr_e("WordPress","Wcolor");echo "\">قالب وردپرس</a> < / div > < / div > < / div > < divclass = \"shadow-header-footer" > < / div > < divclass = \"tt-overlay-footer\"></div></div>"; }

پیوست‌ها

• action.rar
    3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

AGHAMALI

تازه وارد
ممنونم داداش

1 والا من قصد یادگیری دارم

2 دست کم 2 تا سایت میشناسم که ادعا میکنن این قالب برای اوناس و اونا فارسی کردن که یعنی معلوم نیست کار کی باشه

3 فایل ضمیمه ایراد داره و اکسترکت نمیشه

4 با جایگزینی کدهایی که نوشتی در فایل اکشن بازم سایت لود نمیشه

شاید من اشتباه عمل کردم

GraphX

تازه وارد
میشه راهنمایی کنید ؟
ببینید شیوه عملکرد این جور کد ها به این صورت هست که یه تابع تو فایل فانکشن هست که چک میی کنه تو فوتر اگه فلان رشته بود قالب کار کنه اگه فلان رشته نبود از کار بیافته و عمدتا تابعی که برای این منظور تو فانکشن نوشته شده رو کد می کنن که کاربر نتونه ویرایش کنه

تو قدم اول شما باید فایل فانکشن رو دیکد کنی

AGHAMALI

تازه وارد
دسته همه درد  نکنه

رفتم سایت سازنده - خودش قالب فارسی رو گزاشته فقط باید راست چین کنم و فونت رو ویرایش کنم

حل شد

اما بازم سوال پیش میاد

AGHAMALI

تازه وارد
یه سوال دیگه

من یه تعدادی برگه ساختم و در فهرست گذاشتم

برای یکی از برگها زیر مجموعه گذاشتم

حالا میخوام نشه روی برگه مادر کلیک کرد و فقط روی زیر مجموعه ها کلیک کرد

بالا