چند سوال اسکریپت گالری عکس

salamashk

تازه وارد
با سلام.

دوستای عزیز من اسکریپت InterPhoto_2.3.0_Persians رو نصب کردم حالا چند تا سوال دارم.

1. هر عکسی رو آپلود می کنم اسم سایت پرشین اسکریپت روش میفته چطوری می تونم اینو حذف کنم؟؟

2. آیا راهی هست که فرمتهای عکسهای آپلود شده بیشتر بشه چون فقط فرمت jpg مجاز من میخوام مثلا png و سایر فرمتها هم مجاز باشه

3. تو این اسکریپت حداقل یا حداکثری واسه حجم فایلهای که آپلود میشند وجود داره یاه نه؟؟ اگه نداره چطور میشه اضافه کرد؟؟!!

در آخر هم میخواستم بدونم کدوم اسکریپت رو واسه راه اندازی چنین سایتی یعنی گالری عکس پیشنهاد می کنید

با تشکر

salamashk

تازه وارد
دوستای عزیز کسی از این اسکریپت اطلاعاتی نداره؟؟!! اگه اطلاعاتی ندارید لااقل بفرمایید از چه اسکریپتی البته فارسی استفاده کنم. ممنون میشم اگه به سوالهای من جواب بدید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا قوانین رو مطالعه کنید و منتظر بمونید تا کاربران پاسخ بدن!

1. قبلا توضیح دادیم. یک تصویر به اسم watermark هست. باید تغییرش بدید و یا از مدیریت واترمارک رو غیر فعال کنید

2. در سیستم نمیشه مگر با برنامه نویسی که ما پیشنهاد نمی کنیم. سیستم مشکلات دیگه ای داره و برای کارهای بزرگ اصلا مناسب نیست

salamashk

تازه وارد
لطفا قوانین رو مطالعه کنید و منتظر بمونید تا کاربران پاسخ بدن!1. قبلا توضیح دادیم. یک تصویر به اسم watermark هست. باید تغییرش بدید و یا از مدیریت واترمارک رو غیر فعال کنید

2. در سیستم نمیشه مگر با برنامه نویسی که ما پیشنهاد نمی کنیم. سیستم مشکلات دیگه ای داره و برای کارهای بزرگ اصلا مناسب نیست
ممنونم از پاسخگویتون

خوب الان من از چه اسکریپتی استفاده کنم؟؟!! اگه میشه منو راهنمایی کنید خیلی ازتون ممنون میشم چون واقعا لازمش دارم

salamashk

تازه وارد
با سلام

چطوری می تونیم زبان فارسی رو هم به صفحه ی اصلی اضافه کنیم چون الان فقط زبان انگلیسی و چینی با پرچماشون هست زبان فارسی نیست.البته اینوم هم بگم میدونم میشه از قسمت مدیریت زبان فارسی رو انتخاب کرد ولی وقتی تو صفحه اول رو ی یکی از زبانها کلیک می کنی دیگه به زبان فارسی بر نمی گرده واسه همین میخواستم بدونم چطوری میشه زبان فارسی رو هم به صفحه اصلی اضافه کرد

ممنون میشم جواب سوال منو بدید

با تشکر

بالا