چند سوال درباره فروشگاه ساز ووکامرس

naserpour

تازه وارد
با سلام

من در حال طراحی یک فروشگاه هستم ولی نمی خواهم که خودم محصولات را بفروشم.

من می خواهم مثلا یک فروشنده که مثلا مغازه موبایل فروشی داره یک پنل از من بخره و بعد از خرید بتونه خودش محصولاتش رو بفرسته. و

ایده دومی که در ذهن دارم این هست که مثلا شخص میخواهد یک محصول را بفروشد. در سایت من محصول را ایجاد کند و پس از پرداخت مثلا 2000 تومان محصول او به نمایش در بیاید.

این دو به وسیله ووکامرس امکان پذیر هست؟؟

MahdiY

راهبر انجمن
امکان پذیر هست (افزونه برای چند فروشنده موجود است)

اما اینکه فروش پنل امکان پذیر باشه احتمالا باید افزونه اختصاصی بنویسید

در مورد اون ارسال محصول توسط یه شخص و پرداخت هزینه اینو کلا باید افزونه اختصاصی بنویسید

naserpour

تازه وارد
@MahdiY

ممنون از شما.

اسکریپتی که این خصوصیات را داشته باشد موجود هست؟؟

غیر از ووکامرس البته یا باید افزونه بنویسیم؟؟؟

الان مثلا سایت شیپور که طرف میاد محصولشو ثبت میکنه اما رایگان نباشه مبلغی دریافت کنه.

پنل رو هم خودم جور میکنم. ممنون

98cell.ir

کاربر عضو
@MahdiY

ممنون از شما.

اسکریپتی که این خصوصیات را داشته باشد موجود هست؟؟

غیر از ووکامرس البته یا باید افزونه بنویسیم؟؟؟

الان مثلا سایت شیپور که طرف میاد محصولشو ثبت میکنه اما رایگان نباشه مبلغی دریافت کنه.

پنل رو هم خودم جور میکنم. ممنون
سلام

عزیزم شیپیور اختصاصی نوشته شده

بدی برات افزونه بنویسن ارزونتر در میاد

:-"

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
با کلاسی پرس قابل پیاده سازیه ... درگاهم داره ولی رایگان نیست .

6ehzad

تازه وارد
برای فروش به این صورت که کالاهای مورد نظر به همراه فروشندگان اون کالا (با قیمت های مختلف برای هر فروشنده) توسط ما تعریف بشه و خریدار در صفحه ی محصول بتونه انتخاب کنه که از کدوم فروشنده کالا رو تهیه کنه، راهی وجود داره؟
من از طریق ویژگی های متغیر دارم این کار رو انجام میدم، آیا راه بهتری وجود داره که مشتری هنگام ثبت سفارش انتخاب کنه که از کدوم فروشندهخریدش انجام بشه؟

اگه افزونه ای باشه که فقط همین کار کوچیک رو انجام بده خوبه، چون من قصد ندارم بصورت همکاری در فروش کار کنم و درصد بگیرم. در واقع میخوام این خدمات رو رایگان ارائه کنم

Obka

کاربر عضو
تمامی مورادی که رمودین امکان پذیر هست اما به صورت رایگان و با نصب یک افزونه و اسکریپت قاعدتا امکان پذیر نیست ، برای هر کدوم از موارد مثلا بر پایه ووکامرس ، میشه برای افزونه نوشت که این مورادی که شما میخوایین توش باشه اما با افزونه های مختلفی که بنده تست کردم اسبق نمیشه ، در صورت تمایل به نوشتن افزونه اختصاصی بفرمایین بررسی کنم . 

موفق باشید

6ehzad

تازه وارد
تمامی مورادی که رمودین امکان پذیر هست اما به صورت رایگان و با نصب یک افزونه و اسکریپت قاعدتا امکان پذیر نیست ، برای هر کدوم از موارد مثلا بر پایه ووکامرس ، میشه برای افزونه نوشت که این مورادی که شما میخوایین توش باشه اما با افزونه های مختلفی که بنده تست کردم اسبق نمیشه ، در صورت تمایل به نوشتن افزونه اختصاصی بفرمایین بررسی کنم . 

موفق باشید
ممنون. ببینید من یک چیزی میخوام که بشه باهاش برای محصولاتی که خودم توی سایت تعریف کردم، فروشنده بگیرم. (فروشنده ی عضو نتونه محصول جدید تعریف کنه) یعنی فروشنده بیاد بگه من این 20 تا کالایی که شما توی سایت دارید رو دارم میفروشم، قیمت فروشم اینه، آدرسم فلان جاست و روش های ارسال کالام به این شکله... از اون طرف مشتری هم بتونه توی صفحه محصول فروشنده ها رو بر اساس قیمت، بر اساس آدرس و بر اساس هزینه های ارسال ببینه و بتونه انتخاب کنه که از کی بخرم.

بعدش خرید رو انجام بده و فروشنده مطلع بشه و مراحل ارسال رو انجام بده و بعد از رسیدن کالا به مشتری تسویه حساب انجام بشه.

Obka

کاربر عضو
بله شدنی هست میتونم براتون افزونش رو بنویسم در صورت تمایل در خصوصی هماهنگ کنید .

بالا