چند سوال در رابطه با ترجمه

haleh

کاربر عضو
سلام

من قالب wplms رو از سایت تم فارست تهیه کردم اما بعد از نصب کردن تو سایت فهمیدم که برخی از قسمت هاش نیاز به فارسی سازی داره..

یه پوشه ای داره به اسم language که قالب رو به چند زبون از جمله فارسی ترجمه کرده اما نمیدونم چرا فعال نیست حالت فارسی براش. :(

من باید الان چیکار کنم میشه کمکم کنید؟

MahdiY

راهبر انجمن
زبان سایتتون فارسی هست؟

نام فایل زبان فارسیتون در پوشه language بصورت کامل چیه؟

haleh

کاربر عضو
زبان سایتتون فارسی هست؟

نام فایل زبان فارسیتون در پوشه language بصورت کامل چیه؟
بله فارسی هست.

fa_IR  می باشد زبان های زیاد دیگری هم هست اما نمیدانم که باید چطور همه موارد و قسمت های تم رو فارسی کنم

Mehr@ban

کاربر عضو
سلام گرامی!

اگر آدرس سایتتون رو بذارین زودتر به نتیجه میرسیم

نام فایل زبان فارسی که دادین

نام یکی از زبانها دیگه رو به عنوان نمونه بفرمایید.

ضمنا وردپرستون هم فارسی هست؟

MahdiY

راهبر انجمن
الان کل قالبتون انگلیسی هست یا فقط قسمتی از اون؟

haleh

کاربر عضو
سلام گرامی!

اگر آدرس سایتتون رو بذارین زودتر به نتیجه میرسیم

نام فایل زبان فارسی که دادین

نام یکی از زبانها دیگه رو به عنوان نمونه بفرمایید.

ضمنا وردپرستون هم فارسی هست؟
عکس براتون پیوست کردم از زبان های دیگه.

بله وردپرس فارسی هست.

لطفا راهنمایی کنید

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بررسی کنید زبان به طور کامل فارسی سازی شده باشه

کافیه با poedit  بررسی کنید ضمنا بررسی کنید فایل زبان درست برای فارسی تنظیم شده باشه

موفق باشید

haleh

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بررسی کنید زبان به طور کامل فارسی سازی شده باشه

کافیه با poedit  بررسی کنید ضمنا بررسی کنید فایل زبان درست برای فارسی تنظیم شده باشه

موفق باشید
سلام

بله فایل fa_IR بطور کامل فارسی سازی شده است.

آقا امکان داره بیشتر راهنمایی کنید؟

من نمیدونم چطوری فارسی سازی رو انجام بدم. :(

اصلا این فایل ها که قرار داده شده از کجا دستور گرفته میشه که قالب از چه زبانی استفاده کنه؟

من خودم تو wp-config تنظیم define رو واسه fa_IR قرار دادم.

آیا جایی دیگری هم باید اینکارو انجام بدم؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

وقتی در پو ادیت فرمان فارسی رو تایید می کنید باید زبان فارسی ایران رو قرار بدید بهتره یا از دیفالت استفاده کنید یا کد دستوری که فکر کنم 0.1 بود {دقیق یادم نیست ولی تو لیست کدها برنامه تو سایتش هست. حالتهای مختلفش رو تست کنید}

یه راه دیگه اینه که فایلهای زبان دیگه بجز انگلیسی رو با حذف بک آپ حذف کنید تا فقط فارسی و انگلیسی باقی بمونه .

یه نکته دیگه اینه که گاهی لازمه قالب رو غیر فعال - فعال کنید و پس از این کار اگر افزونه کش فعال سمت سرور یا تحت وردپرس دارید رو هم کاملا خالی کنید . ضمن اینکه یکبار در حین مشاهده با Ctrl + F5 کش مرورگر صفحه فعال رو نیز خالی کنید

موفق باشید

haleh

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

وقتی در پو ادیت فرمان فارسی رو تایید می کنید باید زبان فارسی ایران رو قرار بدید بهتره یا از دیفالت استفاده کنید یا کد دستوری که فکر کنم 0.1 بود {دقیق یادم نیست ولی تو لیست کدها برنامه تو سایتش هست. حالتهای مختلفش رو تست کنید}

ببخشید این قسمت رو متوجه نشدم چی گفتید امکان داره بیشتر توضیح بدید؟

یه راه دیگه اینه که فایلهای زبان دیگه بجز انگلیسی رو با حذف بک آپ حذف کنید تا فقط فارسی و انگلیسی باقی بمونه .

آيا میشه تمامی زبون های دیگه رو حذف کنم و بمونه انگلیسی و فارسی. بعد بیام محتوای فایل ترجمه فارسی رو با انگلیسی جایگزین کنم یعنی محتوای هر دو ترجمه فارسی باشه اما یکی با پسوند fa  دیگری با پسوند us ؟؟؟

از  کجا قالب خودش تشخیص میده که الان باید زبونش بشه انگلیسی یا بشی اسپانیایی یا به زبون های دیگه ترجمه کنه قالب رو واقعا جای سواله برام؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ببیند تو قسمت Catalog نرم افزار poedit وقتی بزنید یه لیست میاد آخرین گزینه properties میاد یه لیست باز میشه

اولش اسم پروژه است مثلا اسم قالب مثل چیزی که در ترجمه انگلیسیش هست . بعد انتخاب زبان که یا فارسی یا فارسی ایران بعد 2 تا دکمه است اولی دیفالت دومی یه کد باید قرار بدید به nplurals=1; plural=0; به این شکل {این رو باید تست کنید } . قسمت بعدی Charset هست یعنی دیکد کردنش که باید بذارید UTF-8 اگر این قسمت ها درست باشه ذخیره می کنید بعد خروجی po و mo رو با هم میگیرید . زبون هر کشوری با این کد ها شناخته میشه fa-IR یا en-EN

2 - بیشتر اوقات ترجمه زبان از روی زبان پیش فرض وردپرس شناخته میشه . گاهی لازمه شما زبان رو به انگلیسی تغییر بدید ذخیره کنید و دوباره به فارسی برگردونید و ذخیره کنید حتی گاهی نیازه قالب رو نیز با یه قالب دیگه جایگزین کنید و دوباره نصبش کنید . شما حتی می تونید تمام زبون های دیگه رو بجز فارسی یا انگلیسی حذف کنید و فقط 1 زبون رو باقی بذارید .

موفق باشید

miladjef

کاربر عضو
به صورت پیش فرض حدود 800 رشته از قالب ترجمه شده است
برای ترجمه بیش تر رشته ها به لینک زیر مراجعه کنید

پس از دانلود فایل قالب از پست اول(نسخه 2.0.6 قالب) به پوشه languages  رفته و در آن فایل های fa_IR را کپی کرده و به پوشه languages  قالب خود منتقل کنید.

این فایل ها 1672 رشته از قالب را ترجمه کرده اند.

بالا