چند سوال در مورد اسکریپت موتور جستجو(لطفا کمکم کنید)

gamentech

تازه وارد
سلام

من از این ادرس تو سایت پرشین اسکریپت , اسکریپت موتور جستجو رو دانلود کردم.

خیلی خوشم اومد.

حالا چند تا سوال دارم.

این اسکریپت باعث نمیشه که سایت توسط گوگل جریمه بشه؟

یا از محبوبیت سایت توسط گوگل کم بشه؟

چگونه می تونم قسمت powered رو حذف کنم؟

ywomqjls87tov9ywh.jpg

چه طور می تونم این کادر رو که از گوشه باز می شه تغییر بدم ؟

p2jsfmarz8etqx6el8.jpg

یک دنیا ممنون دوستان

masoomi

کاربر عضو
درود!

همواره برای حذف قسمتی از یک سیستم مدیریت محتوا، قالب، اسکریپت و... میشه از سریعترین و بهترین روش استفاده کرد. یعنی استفاده از کد زیر در فایل css:

کد:
[COLOR=#C80000][FONT=Consolas]display[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]: [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]none[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas];[/FONT][/COLOR]
من شخصا همیشه از این کد استفاده میکنم. چون اینجوری وجدان کاریم در عذاب نیست. چرا که کپی رایت، پاورد بای، کریتد بای و... رو حذف نکردم. .. فقط مخفیش کردم :D

من این اسکریپت رو نصب نکردم. اما با یه حساب سر انگشتی و مشاهده فایل Styles.css ، فهمیدم که میشه این کد رو توو خط 246 به بعد، یعنی تو شاخه p.credit وارد کنید. پس میشه این:

کد:
[COLOR=#000000][FONT=Consolas]p.credit {
[/FONT][/COLOR]
[LIST]
[*][COLOR=#C80000]margin[/COLOR]: 20px 0;
[*][COLOR=#C80000]text-align[/COLOR]: center;
[*][COLOR=#C80000]display[/COLOR]: none;
[/LIST][COLOR=#000000][FONT=Consolas]}[/FONT][/COLOR]
درمورد اون منوی کشویی که با "جاوا اسکریپت" ایجاد شده، و وقتی ماوس میره روش، ظاهر میشه....

چون دقیقا نگفتین میخواین چه تغییری بدین، من فقط راهنمایی می کنم که میتونید منابعش رو از کجا پیدا کنید....

این Go back to Tzine ، یه تصویره که می تونید اینجا ببینیدش:

حالا شما باید دقیقا در همین اندازه و فرمت، عکس مورد نظرتونو طراحی کنید.

برای اعمال تغییرات، باید فایل script.js رو دستکاری کنید.

میتونید این فایل رو که مربوط به همین دمویی که دادین هستش رو اینجا مشاهده کنید:

درضمن، اگه میخواین عکس رو دستکاری کنید، بگردین ببینید تو این اسکریپت این خط رو پیدا میکنید؟:

کد:
[COLOR=#000000][FONT=Consolas]style[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]="[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; position: fixed; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; border-image: initial; text-decoration: none; height: 74px; right: 0px; top: 55px; width: 30px; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; display: block; background-position: 0% 0%; background-repeat: no-repeat no-repeat; [/FONT][/COLOR]
اگه سوالی بود، پیغام خصوصی بذارید. میام تو همین تاپیک جواب میدم.

پس پیغام خصوصی یادتون نره.

موفق باشید.

gamentech

تازه وارد
من اون کد رو برای منویی که به صورت کشویی باز می شه پیدا نکردم.

اصلا نیست.

چه طور می تونم خودم بزارم.؟

gamentech

تازه وارد
سلام کجای کد رو تغییر بدم تا وقتی در ویدیو جستجو می کنم در یوتوب جستجو نشه بلکه در سایتی که خودم می خوام جستجو بشه؟

بالا