درود!
همواره برای حذف قسمتی از یک سیستم مدیریت محتوا، قالب، اسکریپت و... میشه از سریعترین و بهترین روش استفاده کرد. یعنی استفاده از کد زیر در فایل css:
[COLOR=#C80000][FONT=Consolas]display[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]: [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]none[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas];[/FONT][/COLOR]
من شخصا همیشه از این کد استفاده میکنم. چون اینجوری وجدان کاریم در عذاب نیست. چرا که کپی رایت، پاورد بای، کریتد بای و... رو حذف نکردم. .. فقط مخفیش کردم
من این اسکریپت رو نصب نکردم. اما با یه حساب سر انگشتی و مشاهده فایل Styles.css ، فهمیدم که میشه این کد رو توو خط 246 به بعد، یعنی تو شاخه
p.credit وارد کنید. پس میشه این:
[COLOR=#000000][FONT=Consolas]p.credit {
[/FONT][/COLOR]
[LIST]
[*][COLOR=#C80000]margin[/COLOR]: 20px 0;
[*][COLOR=#C80000]text-align[/COLOR]: center;
[*][COLOR=#C80000]display[/COLOR]: none;
[/LIST][COLOR=#000000][FONT=Consolas]}[/FONT][/COLOR]
درمورد اون منوی کشویی که با "جاوا اسکریپت" ایجاد شده، و وقتی ماوس میره روش، ظاهر میشه....
چون دقیقا نگفتین میخواین چه تغییری بدین، من فقط راهنمایی می کنم که میتونید منابعش رو از کجا پیدا کنید....
این Go back to Tzine ، یه تصویره که می تونید اینجا ببینیدش:
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
حالا شما باید دقیقا در همین اندازه و فرمت، عکس مورد نظرتونو طراحی کنید.
برای اعمال تغییرات، باید فایل script.js رو دستکاری کنید.
میتونید این فایل رو که مربوط به همین دمویی که دادین هستش رو اینجا مشاهده کنید:
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
درضمن، اگه میخواین عکس رو دستکاری کنید، بگردین ببینید تو این اسکریپت این خط رو پیدا میکنید؟:
[COLOR=#000000][FONT=Consolas]style[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]="[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Consolas]background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-color: initial; position: fixed; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; border-image: initial; text-decoration: none; height: 74px; right: 0px; top: 55px; width: 30px; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; display: block; background-position: 0% 0%; background-repeat: no-repeat no-repeat; [/FONT][/COLOR]
اگه سوالی بود، پیغام خصوصی بذارید. میام تو همین تاپیک جواب میدم.
پس پیغام خصوصی یادتون نره.
موفق باشید.