چند سوال در مورد قابلیت مقایسه

• نویسنده موضوع rasam
  • تاریخ شروع

rasam

تازه وارد
سلام
من از افزونه compare yith استفاده میکنم ولی چند تا مشکل داشتم که اگه میشه راهنمایی کنید.
1_بعضی موقع ها عدد 1 ظاهر میشه در صفحه مقایسه , 
2_چیجوری میتونم مشخص کنم که اگر 2 تا جنس فلان قابلیت ندارن , توی صفحه مقایسه هم نیاد مثل عکس زیر

You must be registered for see images attach

rasam

تازه وارد
دوستان خیلی مهم هست اگه میشه راهنمایی کنید ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نسخه رایگانش فکر نمیکنم چنین امکانی داشته باشه

در گذشته نسخه Pro چنین امکانی رو نداشت. الان رو نمیدونم

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر از نسخه رایگان استفاده می کنی احتمالا قادر به تغییر نیستی ولی در نسخه پرو که همیشه هم سازنده بروزش میکنه این مشکلات نیست نسخه آخر و هماهنگش رو نصب کنید .

ضمنا مقایسه رو خودتون تعیین می کنید تو محصول که چجوری نمایش داده بشه

موفق باشید

rasam

تازه وارد
سلام
من از افزونه compare yith استفاده میکنم ولی چند تا مشکل داشتم که اگه میشه راهنمایی کنید.
2_چیجوری میتونم مشخص کنم که اگر 2 تا جنس فلان قابلیت ندارن , توی صفحه مقایسه هم نیاد مثل عکس زیر

دوستان متوجه منظور بنده نشدید

1_ شما فرض کنید یک فروشگاه مثل دیجی کالا دارید , و شاید بالای 500 ویژگی اضافه کردید , در این ورژن رایگان compare وقتی میخوای مقایسه کنید , حتی اگر 2 جنسی که برای مقایسه انتخاب کردید یکسری از ویژگی هارو نداشته باشند , باز هم 500 تارو تو صفحه نشون میده , یعنی یک ویژگی نه جنس a داره نه جنس b ولی همرو تو صفحه مقایسه نشون میده
2_این عدد 1 که بعضی موقع ها بجای ویژگی ها نشون میده یعنی اسم ویژگی مثلا رنگ هست , وقتی میری توی مقایسه میبینی بجای ویژگی رنگ 1 زده و چیزی هم نشون نمیده
این 2 تا مشکل اساسی من با این افزونه هست که میخوام بدونم با خرید نسخه اصلیس این مشکل حل میشه یا خیر؟

rasam

تازه وارد
سلام
من تماسی که داشتم قرار شد نسخه اصلی از پشتیبانی بگیرم و تست کنم ببنیم مشکلم حل میشه یا نه؟ 

msayber

تازه وارد
سلام

این مشکل رو من هم دارم . اما هرچه سعی کردم که بتونم راهی برای برطرف کردنش پیدا کنم ولی نشد 

بالا