چند سوال در مورد وردپرس

• نویسنده موضوع arz
  • تاریخ شروع

arz

کاربر عضو
۱ - چرا وقتی چینش یه عکس رو میانه انتخاب می کنم بعد که میرم عکس رو ببینم همچنان در سمت راست هست؟

۲- چطوری میشه کاری کرد که افزونه all in one seo بخش های title و keywords توی ارسال مطلب رو اتوماتیک خودش پر کنه؟

Ehs@n

کاربر عضو
1- بعد از این که پست رو منتشر می کنید هم عکس سمت راست ه؟ (می تونید قبل از انتشار پست ! پست رو از طریق پیش نمایش ببینید)

2- تا جایی که من می دونم باید حتما قسمت title و Description رو بصورت دستی پر کنید ولی می تونید به جای پر کردن قسمت keywords قسمت برچسب ها رو پر کنید ولی تو تنظیمات باید تغییراتی بدین که برچسب های پست رو به عنوان keywords برداره!

اگه اشتباه نکنم باید گزینه Dynamically Generate Keywords for Posts Page: رو فعال کنید

شاد باشید!

arz

کاربر عضو
۱ - نه.موقعی که چینش رو میانه انتخاب کردم همون وسط می مونه اما بعد از ارسال اون عکس تو سایت توی سمت راست نمایش داده میشه.

arz

کاربر عضو
tfun.ir

البته یه روش هست که بشه درست کرد اما اتلاف وقت میکنه.یعنی بعد از قرار دادن عکس باید بری به ویرایش عکس اونجا اول چپ و بعد میانه رو انتخاب کنی.اما من میخوام که همون با انتخاب میانه درست بشه.

arz

کاربر عضو
و در مورد سوال دوم: اگه تیک اون مورد رو بزنم واسه مطالب قبلی هم همونطوری میشه؟

Ehs@n

کاربر عضو
اگه فکر می کنی در آینده برات مشکلی پیش نمیاد کد زیر رو به تابع img در css اضافه کن

کد:
    text-align: center;
این کد باعث میشه همه عکس ها به طور خودکار بیاد وسط!

شما هم وقتی عکس رو میذاری رو پست حتما موقعیت رو می ذاری رو وسط !(باری اطمینان یه بار دیگه بعد از گذاشتن عکس روش کلیک کن بعد موقیعت رو بذار رو وسط)(در این صورت لازم نیست کد بالا رو بزنی - میترسم کد رو بزنی قالب بریزه به هم!)

arz

کاربر عضو
گذاشتم.نشد.

همچنان وقتی اون کاری رو که گفتم نکنم میاد راست

اونطور که من دیدم وقتی کد زیر به عکس اضافه میشه میاد وسط.چطوری میشه اینو با css نوشت؟

کد:
<p style="text-align: center;">

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
واسه P اگه کد بدی قالب به هم میریزه ! کد p برای پاراگراف هاست و اگه واسش css بدی همه متن ها میاد وسط(البته تو پست ها)

بذار بازم بچه ها بیان ! شاید بتونند کمکت کنند! من تا این حد بلد بودم

و در مورد سوال دوم: اگه تیک اون مورد رو بزنم واسه مطالب قبلی هم همونطوری میشه؟
دقیقا نمی دونم فکر کنم بشه :-"

HamedR

کاربر عضو
میتونی از تک <center> هم استفاده کنی .

درضمن داخل استایل ها بگرد شاید مقدار پیشفرض رو روی راست گذاشته باشن.

موفق باشید :53:

arz

کاربر عضو
در کل میخوام بدونم این مشکل از کجاست؟

چون اکثر سایت های وردپرسی این مشکل رو دارن که با همون انتخاب کردن در اول نمیاد وسط.

بالا