چه سایتی بزنم؟

• نویسنده موضوع ali77
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali77

تازه وارد
سلام دوستان گرامی

ببینید من می خوام یه سایت بزنم ،اما نمی دونم چه سایتی بسازم که مشتری زیادی داشته باشه و از طرفی از سایت های مزخرف ( اهنگ و عکس بازیگر و ...) نباشه

تا حالا دوبار جامعه مجازی زدم ، هر دوش هم کار بران زیادی نداشته ،چند بار هم وردپرس نصب کردم اما قالب خوب خبری ندیدم .

شما می تونید راهنماییم کنید؟

mahdiali35

کاربر عضو
هر سایتی که فکر میکنید به موضوع اون علاقه مند هستید و $$$ بیشتری در اون هست... :D

ali77

تازه وارد
من سایت خواصی رو علاقه ندارم ، پول هم برام مهم نیست ، فقط می خوام بازدیدش بره بالا :66:

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
اگه اینجوری فک کنید اصلاً موفق نمی شید متمئن باش .

یکی ار عوامل مهم پیشرفت وبسایت علاقه مدیر اون به سایتشه اگه اینجوری نباشه تو کارش موفق نیست.

mahdiali35

کاربر عضو
من سایت خواصی رو علاقه ندارم ، پول هم برام مهم نیست ، فقط می خوام بازدیدش بره بالا :66:
بازدیدش بره بالا که بعدش چه اتفاقی بیفته ؟؟؟؟؟ پول هم که میگید براتون مهم نیست.... :43:

ali77

تازه وارد
بازدیدش بره بالا که بتونم رو جامعه تاثیر فرهنگی بذارم ، من سایت مثل رجا نیوز رو خیلی دوست دارم ولی قالب خبری گیرم نیومد :((

mahdiali35

کاربر عضو
بازدیدش بره بالا که بتونم رو جامعه تاثیر فرهنگی بذارم ، من سایت مثل رجا نیوز رو خیلی دوست دارم ولی قالب خبری گیرم نیومد :((
یعنی فقط مشکل شما قالب هست اون هم از نوع قالب خبری ؟؟؟؟؟

قالب خبری خیلی زیاده برای وردپرس...بر فرض اینکه قالب داشته باشید...فکر بعدش رو کردید؟؟؟

سایت رجا نیوز یه سایت معمولی نیست...یه سایت خبری - تحلیلی با کادر زیاد و...!!!!

ali77

تازه وارد
من اگه قالب گیرم بیاد ، خودم خبر ها و تحلیل های زیادی توش می ذارم ،بعدا نویسنده هم واسش می گیرم ولی تا حالا هرچی قالب نصب کردم خراب بوده

mahdiali35

کاربر عضو
من اگه قالب گیرم بیاد ، خودم خبر ها و تحلیل های زیادی توش می ذارم ،بعدا نویسنده هم واسش می گیرم ولی تا حالا هرچی قالب نصب کردم خراب بوده
شما تو صفحه ی اصلی سایت پرشین اسکریپت دنبال قالب بگرد چند تا قالب خبری خوب که درست هم کار میکنند معرفی شده...!!!

یا میتونید بدید براتون بهترین قالب خبری "طبق سلیقه ی شما " طراحی کنند به صورت اختصاصی با هزینه ی $$$ بالا...!!!

شاد باشید....

HamedR

کاربر عضو
اصلا برو یکی از این سایت های زرد تفریحی رو بخر که بازدیدش بالا باش.

پول که براتون مهم نیست ، علاقه ای هم که به سایت ندارین !!!! اون وقت میخواین فرهنگ رو ببرین بالا ؟ !!

با کپی از سایت های دیگه ؟!!!

شما مشکلتون قالبه سایته ؟؟؟

نه عزیز

این سایتهای تحلیلی خبری که دارین میبینین کلی کارمند دارن. از سردبیر رو نویسنده بگیر ... تا ... تیم سایبری که وظیفه تامین امنیت و.. رو دارن. فکر کردین سایت بازکردن همینطوری که بری یه هاست+ دامین بخری و یه قالب پیدا کنی و ... .

آخرش میشه مثل همون سایتهایی که بازکردین و بستین.

اولین قدم برای داشتن سایت خبری قوی ، اسپانسر هست(اگه خودتون پول دار باشین که چه بهتر) . بعد از اون میرین یه قالب اختصاصی حرفه ای یا سیستم مدیریت محتوای اختصاصی سفارش میدین. بعدش میرین چندتا نویسنده تمام وقت میگیرین(اونایی که دانشجوی خبرنگاری هستن خوبه . تازه کارن و با پول کم هم راضی میشن). حالا اگه خواستین آمار بازدید تون زود بالا بره ، توی چند تا سایت پربازدید هم تبلیغ کنین.

در ضمن هیچ وقت انتظار آمار بازدید بالا ظرف مدت یکماه رو نداشته باشین.(اون سایت هایی که پربازدیدن حداقل یکسال وقتن گذاشتن)

** دوستان خواهشا یه کم به این مسئله حرفه ای تر نگاه کنن.(راه اندازی سایت)**

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
کلا سایت نزن... چون یا ظالم میشی یا مظلوم. :45:

تو ایران هیچ بستر حرفه ای وجود نداره. :-"

هیچ کسی هم توی ایران به این مبحث حرفه ای نگاه نمیکنه. /:)

دقت کنید لایسنس تولید محتوی تو ایران حکم علف گوسپند رو داره. پس از لحاظ محتوی کاملا ایران وله! :78:

(مبحث کپی و پیست)

خواهشا نگید به خاطر علاقه سایت میزنید، چون خودتون هم میدونید که اینجوری نیست. :)

راهت یه جور سایت خدماتی و سرویسی هست، که فرهنگ اون ها هم داره ریشکن میشه. :66:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
حامد همه سایت های تفریحی که بازدید زیاد دارند زرد نیستند که! :((

رضا باهات موافق نیستم! قبلا ها خیلی کپی پیست می کردند ولی الان خیلی کم شده!

دوست من اینجوری که من سلیقه ت رو فهمیدم همون بهتر که سایت باز نکنی!

همون بلاگ خوبه!

سایت باید محتوا درست حسابی داشته باشه

باید توانایی مدیریت کاملش رو داشته باشی!

همینطور باید بتونی اگه مشکلی پیش اومد خودت حلش کنی و کاراش رو نظیر طراحی و ... رو خودت بکنی در غیر این صورت سایت باز نکن!

HamedR

کاربر عضو
حامد همه سایت های تفریحی که بازدید زیاد دارند زرد نیستند که! :(( رضا باهات موافق نیستم! قبلا ها خیلی کپی پیست می کردند ولی الان خیلی کم شده!

دوست من اینجوری که من سلیقه ت رو فهمیدم همون بهتر که سایت باز نکنی!

همون بلاگ خوبه!

سایت باید محتوا درست حسابی داشته باشه

باید توانایی مدیریت کاملش رو داشته باشی!

همینطور باید بتونی اگه مشکلی پیش اومد خودت حلش کنی و کاراش رو نظیر طراحی و ... رو خودت بکنی در غیر این صورت سایت باز نکن!
احسان جان شرمنده ، یادم نبود شما هم سایت تفریحی دارین.

اما در کل منظورم همه ی سایت های تفریحی نبودن.

منظورم اونایی بودن که کل مطالبشون کپی هست . در راه خدا یه دونه مطلب اختصاصی هم ندارن.!!!!

وگرنه قصد توهین به سایت هایی مثل ایران ویج و سایت شما و... نداشتم.

ali77

تازه وارد
من مهم میدونم ، ولی گفتم که فعلا خودم خبر می زارم توش و بعدا .... هم می گیرم

ولی تاحالا قالب خوب نیافتم ،شما تونستید امتحان کنید اگه درست درست بود بهم بدید

gilar

کاربر عضو
دوست عزیز من با وردپرس کم کار کردم ولی با جوملا تا دلت بخواد اگه نظر داری که سایتی با جوملا راه بیندازی به هم پ . خ بده تا قالب های که می شناسم برات بفرستم

ali77

تازه وارد
من جامولا و وردپرس و ... رو زیاد کار نکردم برا همین برام مهم نیست ولی شما اگه قالب خبری جامولا دارید به بدید لطفا

ltf

کاربر عضو
اگه شما از ترس اینکه کسی مطالب شما رو کپی میکنه سایت نمیزنید خوب میتونید این امکان رو یعنی حق کلیک راست کردن رو از بازدید کننده بگیرید :53:

haftsepehr

تازه وارد
این که میگید کپی نشه مطمئن باشید راه اینقدر زیاد هست که بشه کپی کرد

دوما بهتره به فکر محتوا باشید سایت بدون محتوا بهتره که نباشه ولی اگه شما سایتی با هر موضوعی داشته باشید و محتوا داشته باشید و تولید محتوا کنید تمام مشگلات حل خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا