چگونگی قرار دادن نرم افزار در مطلب برای دانلود دیگران

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان

جدای از محصولات دانلودی در ووکامرس در بعضی موارد قصد داریم مطلبی رو بذاریم و یه فایل نرم افزاری رو معرفی  کرده و امکان دانلود اون نرم افزارها رو هم بذاریم که تو سایتها از این دست فراوونه من برا اولین بار میخوام این کار رو توسایت ناتمومم انجام بدم چه کنم؟

فایل رو کجا اپلود کنم و بعد لینکشو برا دانلود بذارم؟

سپاس

saji051

کاربر عضو
سلام دوستان

جدای از محصولات دانلودی در ووکامرس در بعضی موارد قصد داریم مطلبی رو بذاریم و یه فایل نرم افزاری رو معرفی  کرده و امکان دانلود اون نرم افزارها رو هم بذاریم که تو سایتها از این دست فراوونه من برا اولین بار میخوام این کار رو توسایت ناتمومم انجام بدم چه کنم؟

فایل رو کجا اپلود کنم و بعد لینکشو برا دانلود بذارم؟

سپاس
سلام دوست من 

منظورتون رو نمیدونم خوب متوجه شدم یا نه!

اما برای قرار دادن یه فایل برای دانلود رایگان واسه کاربران بهتره اگه هاست دانلود دارید فایلو اونجا آپلود کنید و سپس لینک فایلو بدین واسه دانلود یا می تونید نرم افزار رو بصورت فایل zip  در بیارید و از قسمت رسانه ها روی افزودن رسانه کلیک کنید و فایلو اونجا آپلود کنید و سپس لینکشو بردارید و تو هر جایی که خواستید استفاده کنید(قبل از هر چیزی باید اول وارد بخش مدیریت سایت بشید؛پیشخوان؛)

موفق باشید...

Qalekhani

قلعه‌خانی
در تایید و ادامه صحبت های دوست قبلی، بستگی داره فایل های مدنظر شما چه سایزی داشته باشند. چون آپلود فایل های سنگین به هاست های میزبانی وب درست نیست و در صورتی که میزان دانلود بالا بره، ممکنه با مشکل ترافیک ماهیانه هاست مواجه بشید. بهترین راه برای فایل های حجیم، استفاده از هاست دانلود هست. هاست دانلود رو میتونید مستقیم خریداری کنید یا این که یه سرور مجازی رو به هاست دانلود تبدیل کنید.

مزیت روش دوم این هست که نیازی به دانلود و آپلود نیست. بلکه یک بار روی سرور مجازی دانلود میکنید و همونجا هم نگهداری میشن.

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام و ممنون

و در صورتی که سرور مجازی رو به هاست دانلود تبدیل کردی باید سیستمت همیشه تو پشتت و انلاین باشه درسته؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

سرور مجازی هزینه ماهیانه تقریبا سنگینی داره بهترین حالت استفاده از سایتهای شرینگ فایل خوب و حرفه و البته رایگان هستش

من بهت رو پیشنهاد می دم به چند دلیل

1 فضا 5 ترابایت در حالت رایگان مدت زمان جدید قوانین برای حذف 1 ماه از آخرین دانلود که با خرید سرویس ویژه 1 ساله به قیمت 119 هزار تومان خیالت هم راحتره چون دیگه تا 1 سال حذف نمیشه { اگه فعلا پول نداری  کافیه وقتی یه فایل نزدی 1 ماه شد یه دانلود نصفه نیمه بزنی دوباره میره تو 1 ماه بعد} هر چند ویژه بشی بنظرم بهتره

2 امکان لیچ داری چه رایگان چه خرید حجمی

3 اگر بلد باشی بدون نیاز به پهنای باند لینک مستقیم میدی هر چند نیازی نیست

4 اگر تعداد دانلود کاربر داشته باشی بابت هر دانلود کامل 3 تومن میگیری {درآمد زایی}

5 سرعت خوبی داره هم به زبان انگلیسی هم فارسی هست پاپ آپ هم نداره {اعصاب خورد کن}

6 امکان آپلود در قانون جدید 2 گیگ رایگان 5 گیگ ویژه

7 با یه شرکت ثبت شده داخل کشور طرفی

حالا خودت ببین این راحتره یا سرور مجازی بخری  و همیشه مشکل پهنای باند داشته باشی یا سرور دانلود بخری و تنظیماتش هم پای خود هستش تازه اگر هزینه پهنای باند نداشته باشه

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام و ممنون

و در صورتی که سرور مجازی رو به هاست دانلود تبدیل کردی باید سیستمت همیشه تو پشتت و انلاین باشه درسته؟
اگر از جای مطمئن بگیرید، پایداریش تضمین شده است. من خودم سرور مجازی گرفتم واسه هاست دانلودم. صد گیگابایت حجم داره. ماهیانه 35 هزار تومان

با سلام

دوست عزیز

سرور مجازی هزینه ماهیانه تقریبا سنگینی داره بهترین حالت استفاده از سایتهای شرینگ فایل خوب و حرفه و البته رایگان هستش

من بهت  رو پیشنهاد می دم به چند دلیل

1 فضا 5 ترابایت در حالت رایگان مدت زمان جدید قوانین برای حذف 1 ماه از آخرین دانلود که با خرید سرویس ویژه 1 ساله به قیمت 119 هزار تومان خیالت هم راحتره چون دیگه تا 1 سال حذف نمیشه { اگه فعلا پول نداری  کافیه وقتی یه فایل نزدی 1 ماه شد یه دانلود نصفه نیمه بزنی دوباره میره تو 1 ماه بعد} هر چند ویژه بشی بنظرم بهتره

2 امکان لیچ داری چه رایگان چه خرید حجمی

3 اگر بلد باشی بدون نیاز به پهنای باند لینک مستقیم میدی هر چند نیازی نیست

4 اگر تعداد دانلود کاربر داشته باشی بابت هر دانلود کامل 3 تومن میگیری {درآمد زایی}

5 سرعت خوبی داره هم به زبان انگلیسی هم فارسی هست پاپ آپ هم نداره {اعصاب خورد کن}

6 امکان آپلود در قانون جدید 2 گیگ رایگان 5 گیگ ویژه

7 با یه شرکت ثبت شده داخل کشور طرفی

حالا خودت ببین این راحتره یا سرور مجازی بخری  و همیشه مشکل پهنای باند داشته باشی یا سرور دانلود بخری و تنظیماتش هم پای خود هستش تازه اگر هزینه پهنای باند نداشته باشه

موفق باشید
البته کاش می گفتید سیستم مارکتینگ هم داره که میشه با معرفی لینک، هدیه گرفت :D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
اگر از جای مطمئن بگیرید، پایداریش تضمین شده است. من خودم سرور مجازی گرفتم واسه هاست دانلودم. صد گیگابایت حجم داره. ماهیانه 35 هزار تومان

البته کاش می گفتید سیستم مارکتینگ هم داره که میشه با معرفی لینک، هدیه گرفت :D
با سلام

بله داره انکار :66:   نمیشه کرد ولی دوست عزیز 100 امتیاز هستش و برای استفاده ازش باید حداقل 75000 هزار امتیاز جذب کنی من خواستم ببینم این امتیاز رو برام ثبت می کنه یا نه

ولی مزایای خوبش زیاده بنده خودم همین چند ماه گذشته هر جا گیر بودم این جا بدادم رسید. :67:

موفق باشید

A

Atashe.Entezar

Guest
 سلام 

اقا من حسب پیشنهاد رفتم عضو شدم از اقبال بدم یه فایل اپلود کردم لینکشو گذاشتم سایتم خیلی خوب عمل کرد ولی متاسفانه از اون روز هر کاری کردم با هر سیستم و مرورگری نتونستم دیگه قایلی رو اپلود کنم تیکت هم دو بار زدم میگن مشکل از ما نیست دیگه حیرونم

Qalekhani

قلعه‌خانی
آپلودسنترهای رایگان مشکلات خاص خودشون رو دارند. توصیه من به شما استفاده از سیستم های اختصاصی هست. یه هاست دانلود 10 گیگ الان حدود ماهیانه 7-8 هزارتومان هست که قیمت های بهتر هم میتونید گیر بیارید

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

ممنون

خب برا ارزیابی عملکردشون عضو شدم که اگه خوبه ارتقا بدم و اون چیزی رو که مورد نیازم هست بخرم . اینم که از اولش بد در اومد . جالبه یه جا دیگه هم عضو شدم اون هنوز مشکلی نداره.

به هر حال ممنون از راهنماییتون میرم ایندفعه سراغ اونچه شما فرمودید

A

Atashe.Entezar

Guest
آپلودسنترهای رایگان مشکلات خاص خودشون رو دارند. توصیه من به شما استفاده از سیستم های اختصاصی هست. یه هاست دانلود 10 گیگ الان حدود ماهیانه 7-8 هزارتومان هست که قیمت های بهتر هم میتونید گیر بیارید
سلام ممنون

هاست دانلود رو خریدم و با توجه به راهنمایی سرور تانظمات داخل هاست میزبان رو هم انجام دادم یعنی نیم سرورها رو هم تو پنل خودم در سرور همونجوری گفتن ویرایش کردم . تقریبا 20 ساعت هم میگذره . حالا نمیدونم فایلها رو کجای هاست دانلود اپلود کنم ؟ اخه وقتی تو هاست میزبان لینکشو میذارم سریع سی پنل رو باز میکنه ولی شروع به دانلود نمیکه

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام ممنون

هاست دانلود رو خریدم و با توجه به راهنمایی سرور تانظمات داخل هاست میزبان رو هم انجام دادم یعنی نیم سرورها رو هم تو پنل خودم در سرور همونجوری گفتن ویرایش کردم . تقریبا 20 ساعت هم میگذره . حالا نمیدونم فایلها رو کجای هاست دانلود اپلود کنم ؟ اخه وقتی تو هاست میزبان لینکشو میذارم سریع سی پنل رو باز میکنه ولی شروع به دانلود نمیکه
اگر هاست دانلود خریدید و ساب دامین رو ست کردید، که دیگه مشکل حله

مگه فروشنده هاست دانلود بهتون پنل نداده واسه آپلود فایل؟ معمولا یه پنل دایرکت ادمین روش میدن

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

بعد از پیگیریهای مکرر تازه امروز فهمیدن نیم سرورها رو درست تنظیم نکردن . بعد از تنظیم یه ساعتی گذشت دیگه ست شده و حالا خوبه

ممنونم دوست عزیز از پیگیریتون

جاویدان

کاربر عضو
 سلام 

اقا من حسب پیشنهاد رفتم عضو شدم از اقبال بدم یه فایل اپلود کردم لینکشو گذاشتم سایتم خیلی خوب عمل کرد ولی متاسفانه از اون روز هر کاری کردم با هر سیستم و مرورگری نتونستم دیگه قایلی رو اپلود کنم تیکت هم دو بار زدم میگن مشکل از ما نیست دیگه حیرونم
سلام

طبق صحبتهای بعدی که فرمودید هاست دانلود خریدید و موفق دارید عمل می کنید و خوشحالم براتون که همچی بر وفق مراده

این رو برای دوستانی می گم که شاید بعدا بخوان استفاده کنند و مشکل رو داشته باشند .

در مورد آپلود فقط وقتی این مشکل پیش میاد که شما مسدود کننده پاپ آپ رو فعال داشته باشید یا آنتی ویروس شما از فایروال این دسترس رو مسدود کنه . ضمن اینکه وقتی عضو شدی باید ایمیلش رو فعالش کنی . یعنی بیشتر مراحل تنظیمات کاربریتون رو نهایی کنید بجز شماره تلفن و شماره کارت .

بنده به شخصه همین الان در 5 روز بالغ بر 3 گیگ فایل رو یا لیچ کردم یا آپلود و به راحتی برای همشون دسترس دادم تو سایت

موفق باشید

بالا