کارت به کارت و سهولت کپی لینک

alirezagr7

تازه وارد
سلام

من بعد از خرید افزونه کارت به کارت اونو تنظیم کردم و مشکلی نداره فقط یک مسئله هست: بعد از کلیک روی پرداخت کارت به کارت این نوشته که مشخص کردم نشون داده میشه:

با تشکر، شما به مدت 12 ساعت فرصت دارید تا هزینه سفارش را واریز نمائید. پس از واریز می‌توانید از طریق لینک {link} مجدداً به صفحه پرداخت خود دسترسی داشته باشید (جهت سهولت، آدرس این لینک را ذخیره یا صفحه را Bookmark کنید)
توجه: همچنین می‌توانید از طریق شماره‌گیری کد:     ‎*788*97*2551#  هزینه مشخص شده در صورت حساب را واریز کرده و شماره پیگیری را در این فرم وارد کنید.

مشکل من درباره اون بخش {link} هست. برای کاربر سخته بخواد درگ کنه کل لینک رو که گاها توی 2 خط هم میاد و کپی کنه! 

من میخوام برای راحتیه کار خریدار توی این بخش بنویسم کلیک کنید تا کپی شود و با کلیک روی این کلمه لینک صفحه به طور خودکار کپی یا بوک مارک شود

این موضوع خیلی برام مهمه ممنون میشم یه راه حل بگید

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
سلام ، با این پلاگین جی کوئری: 

موفق باشید.

alirezagr7

تازه وارد
سلام ، با این پلاگین جی کوئری: 

موفق باشید.
ممنون. فقط استفاده از این یک مقدار از سطح توانایی من خارجه. من اومدم و فایل زیپ رو داخل هاستم ریختم و اکسترکت کردم حالا میگه باید اسکریپت فراخونده بشه در html اما جایی که من میخوام کد رو اضافه کنم بخش ویرایش تکست نداره

برای همین اصلا نمیدونم چطور میشه از این اسکریپت استفاده کرد

You must be registered for see images attach

ُSajadfa.ir

کاربر عضو
ممنون. فقط استفاده از این یک مقدار از سطح توانایی من خارجه. من اومدم و فایل زیپ رو داخل هاستم ریختم و اکسترکت کردم حالا میگه باید اسکریپت فراخونده بشه در html اما جایی که من میخوام کد رو اضافه کنم بخش ویرایش تکست نداره

برای همین اصلا نمیدونم چطور میشه از این اسکریپت استفاده کرد

You must be registered for see images attach
گرامی برای {link} یک class یا ID تعریف کنید مثلا

کد:
<span id="selectme">{link}</span>

بالا