کار نکردن افزونه ورد پرس

somaye-s

تازه وارد
سلام دوستان
از پلاگین   وردپرس داخل قالبم استفاده کردم ولی کار نمیکنه علت اون چی میتونه باشه؟؟

هم آدرس سایتم که پلاگین داخلش هست.

انواع راه های تداخل جی کویری و غیره رو هم استفاده کردم ولی نشد :(

این قسمت

// conflict jqueryif (!is_admin()) {function site_init(){wp_deregister_script('jquery');}add_action('init', 'site_init');}رو که از فایل function پاک میکنم افزونه درست کار میکنه ولی جی کویری های دیگه سایت از کار مییوفته.

متشکرم

somaye-s

تازه وارد
دوستان کسی نمیتونه در مورد مشکل من راهنمایی کنه؟؟ :(

Goback

کاربر عضو
آدرس سایت رو بذار(بصورت مشکل دار)

به احتمال زیاد مورد از قالب هست.

somaye-s

تازه وارد
این آدرس صفحه ای که پلاگین نصب شده و کار نمیکنه 

Goback

کاربر عضو
به چه دلیلی ولی کد جاوا پلاگین لود نمیشه.

راه سریعش :این رو بذار توی فایل جاوااسکریپت قالبت باید درست شه:

کد:
(function( $ ) {	'use strict';    /**     * FAQs Toggles     */    $(function() {        $('.qe-toggle-title').click(function () {            var parent_toggle = $(this).closest('.qe-faq-toggle');            if ( parent_toggle.hasClass( 'active' ) ) {                $(this).find('i.fa').removeClass( 'fa-minus-circle' ).addClass( 'fa-plus-circle' );                parent_toggle.removeClass( 'active' ).find( '.qe-toggle-content' ).slideUp( 'fast' );            } else {                $(this).find('i.fa').removeClass( 'fa-plus-circle' ).addClass( 'fa-minus-circle' );                parent_toggle.addClass( 'active' ).find( '.qe-toggle-content' ).slideDown( 'fast' );            }        });    });    /**     * FAQs Filter     */    $(function() {        $('.qe-faqs-filter').click( function ( event ) {            event.preventDefault();            $(this).parents('li').addClass('active').siblings().removeClass('active');            var filterSelector = $(this).attr( 'data-filter' );            var allFAQs = $( '.qe-faq-toggle' );            if ( filterSelector == '*' ) {                allFAQs.show();            } else {                allFAQs.not( filterSelector ).hide().end().filter( filterSelector ).show();            }        });    });})( jQuery );

somaye-s

تازه وارد
واقعا ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد .

اما یه سوال ایراد قالب از چیه؟؟

اخه طراح وردپرس میگه توی بیشتر قالب هایی که طراحی کردم  فقط ( HTML & CSS & JQuery )  با تبدیل به ورد پرس و نصب افزونه ها این مشکل رو دارن و بعضی از افزونه از کار میوفتن .

از جی کویری خاصی هم استفاده نمیکنم نمیدونم مشکل از کجاست؟؟

چجوری باید برای قالب های بعدی این مشکلو برطرف کنم؟؟

این قطعه کد رو از کجا برداشتین شما که مشکل حل شد؟؟

بازم خیلی ممنونم از لطفتون

Goback

کاربر عضو
احتمالا مشکلشون عدم استفاده از جی کوئری خود وردپرسه،میان از خود تم لود می کنن،وردپرس برای همین توابع ساماندهی استایل و جاوااسکریپت رو معرفی کرد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا