کد اضافه کردن دسته محصولات به صفحه اصلی

as_ja882

تازه وارد
سلام و خسته نباشید تو قالبی که من استفاده میکنم تو برگه صفحه اصلیش این کدها قرار داره :

[etheme_featured title="محصولات ویژه" ]

[etheme_new title="آخرین محصولات" ]

حالا من میخوام به جای اینکه تو صفحه اصلیم اخرین محصولات و محصولات ویژه رو قرار بده بیام دسته خاصی از محصولاتم رو بزارم مثلا محصولات ال جی یا چنتا دسته مختلف.کدهای بالارو میشه تغییر داد به اینی که من گفتم؟ممنونم

boy.irani70

تازه وارد
با سلام

میتونی به جای محصولات ویژه دسته های خاصی رو بسازی و در قسمت کدها به جای محصولات ویژه اسم دسته خاس رو وارد کنی

این روش رو امتحان کن

[etheme_featured title="ال جی" ]

[etheme_new title="سامسونگ" ]

as_ja882

تازه وارد
ممنونم دوست من ولی خب این کار فقط اسم بالای باکس رو تغییر میده شما وب سایتی که دارم کار میکنمو ببین متوجه میشی :

من میخوام توی باکس ها هم فقط محصولاتی که توی اون دسته هستن بیان دیگه محصولات دیگه ای از بقیه دسته ها نباشه

alifiresoft

کاربر عضو
دوست عزیز توی گوگل سرج کن : show post from one category in wordpress.

نمونه کدهاشو برات میاره

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
کافیه در ادیتور وردپرس روی شکل سبد خرید کلیک کنید تا میانبر دلخواه بیاد

اما قالب مذکور که فکر کنم Xmarket باشه. این شورت کات های اختصاصی خودشه

as_ja882

تازه وارد
کافیه در ادیتور وردپرس روی شکل سبد خرید کلیک کنید تا میانبر دلخواه بیاداما قالب مذکور که فکر کنم Xmarket باشه. این شورت کات های اختصاصی خودشه
ممنونم واقعا درست شد

hassan1364

تازه وارد
سلام

من هم از قالب xmarket استفاده میکنم ولی متاسفانه توی ادیتور وردپرسم شکل سبد خرید نمایش داده نمیشه .

لطفا راهنمایی کنید .

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
شما یکی از پلاگین های همراه با پوسته رو فعال نکردید. برید تو قسمت افزونه ها و چک کنید. و قسمت افزونه های موردنیاز رو هم چک کنید

hassan1364

تازه وارد
شما یکی از پلاگین های همراه با پوسته رو فعال نکردید. برید تو قسمت افزونه ها و چک کنید. و قسمت افزونه های موردنیاز رو هم چک کنید
منظورتون قسمت افزونه های خود ووکامرسه ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
این شورت کد ها ربطی به پوسته نداره . این شرت کد ها مربوط به هسته ووکامرس است .

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
شورت کد مورد نظر شما اینه

کد:
[etheme_product_categories]
به دلیل نشون ندادن مناسب شورت کدها در ادیتور، تمامی شورت کدهای پوسته های etheme رو توی این فایل گذاشتم.

دانلود شورت کدهای etheme

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
کد:
http://forum.persianscript.ir/f136/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA%DA%A9%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%AD%D8%B3%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D9%88%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%B3-15679/

بالا