کد تخفیف

extera300

تازه وارد
سلام:میخواستم بدونم چشکل با کوپن ووکامرس میشه استفاده کرد، که به مشتریان که در سایت عضو شده اند کد تخفیف بدهد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
باید کد تخفیف در وب سایت تعیین کنید که در مدیریت با نام کوپن هست. تست کنید این بخش رو همه چیزش مشخصه. سوالی بود در خدمتیم

انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ ووکامرس. لطفا دقت کنید

extera300

تازه وارد
سلام:میشه درست راهنمایی کیند کجا کد تخفیف را بگذاریم ،وچشکل کد تخفیف برای مشتری ارسال میشود داخل صفحه کوپن ها هیچی به نام کد نداره

اگر مشه کمی زودتر سوال های ما را جواب بدین.

متشکریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
شما می تونین موقع عضو شدند عضا یک پیام خصوصی براشون بفرستید که حاوی کد تخفیف هست

این موضو رو هم تو یک اطلاعیه می تونین مطرح کنید تا کاربرا مطلع شن

extera300

تازه وارد
مشکل اینجاش که نمیدونم چشکل کد بسازم که به عضا بدم

لطفا کمک کنید

extera300

تازه وارد
[h=2][/h]

مشکل اینجاش که نمیدونم چشکل کد بسازم که به عضا بدم
لطفا کمک کنید

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
مشکل اینجاش که نمیدونم چشکل کد بسازم که به عضا بدملطفا کمک کنید
به بخش کوپین ها مراجعه کنید و طبق میل و ایده ای که مد نظرتونه کد رو بسازید ( خوشبختانه پرشین اسکریپت افزونه رو فارسی کرده !!! اگه حایی مبهم بود مطرح کنید توضیح می دم )

extera300

تازه وارد
به بخش کوپین ها مراجعه کنید و طبق میل و ایده ای که مد نظرتونه کد رو بسازید ( خوشبختانه پرشین اسکریپت افزونه رو فارسی کرده !!! اگه حایی مبهم بود مطرح کنید توضیح می دم )
رفتم ولی چیزی به نام ساخت کد یا همچین چیزی وجود نداره

میشه بگید کجای فرم کوپن کد رو بزنم

و توضیح درباره چشکل وچگونه برای مشتری پیغام بفرستم که کد بشون بدم همه مشکل من اینه

متشکرم که پشتیبانی میکیند

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
رفتم ولی چیزی به نام ساخت کد یا همچین چیزی وجود ندارهمیشه بگید کجای فرم کوپن کد رو بزنم

و توضیح درباره چشکل وچگونه برای مشتری پیغام بفرستم که کد بشون بدم همه مشکل من اینه

متشکرم که پشتیبانی میکیند
وارد بخش کوپین می شید از بالا ایجاد کوپین جدید رو می زنی کد کوپین رو می زنید و تخفیف رو بر حسب درصد یا مقدار یا هزینه پست رایگان یا ... امکانات مختلف داره ( همش رو فارسی نوشته به خدا :71: ) و در نهایت ایجاد کد رو می زنید

برای پیغام خصوصی هم فکر کنم یکی پیش فرض داشته باشه خود ورئپرس برای خوشامد می تونین همونو ادیت کنین یا این که یکی جدید هم بسازید که 2 تا پیام هنگام عضو شدن برای کاربر فرستاده شه

extera300

تازه وارد
مرسی از پشتیبانی خیلی ممنون خیلی خوب بود درست شد

extera300

تازه وارد
سلام:میشه بدونم این سایت چگونه کالارا تحول انی میده

سایت:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا