کد کردن سورس با ioncube

smm1378

تازه وارد
11/7/16
81
0
6
درود .
بنده یک افزونه whmcs نوشتم و وقتی با ioucube کرک شده کدش میکنم و آپلود میکنم خطای زیر رو میده :
The file has expred .

من در تنظیمات کد کردن هیچ محدودیت زمانی ندادم مشخصا مشکل از نرم افزار هست .
ممنون میشم اگر کسی نسخه سالم این نرم افزار برای ویندوز داره بده .
دوستانی که با صرف هزینه هم اینکار رو میکنن لطفا آی دی تلگرام ، اسکایپ یا شمارشون رو بدن .

پیشاپیش تشکر از همه دوستان .
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,126
143
63
31
PersianScript
ioncube نسخه چند کرک شده؟

من هیچ کرک معتبری برای این نرم افزار ندیدم! ورژن های خیلی قدیمی ش رو بله دیدم اما جدیدها خیر...
 

smm1378

تازه وارد
11/7/16
81
0
6
درود .
نسخه 8.1 هست . فرقی نمیکنه هر نسخه ولی سالم باشه ! فقط میخوام یه فرد مبتدی نتونه به سادگی ببینه .
میدونم راحت دیکد مشه نسخه های قبلی .
ممنون میشم یک نسخه سالم بدید با کرک .
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,126
143
63
31
PersianScript
مشکل اینجاست قدیمی هاش با PHP 5.4 و این ها سازگارن! که کلا out شده پشتیبانی ش.
 

smm1378

تازه وارد
11/7/16
81
0
6
خیلی تشکر از پاسخگوییتون .
داخل بخش درخواست کرک ارسلا میکنم .