کد گذاری روی فایل پی اچ پی

ahmadx

تازه وارد
سلام به همگی دوستان من یک فایل پی اچ پیionCube PHP Encoder 6.5 Evaluation رمز گذاری کردم فایل کد شده هستش الان ولی هاست من توانایی خوندنشو نداره چرا اگر کد گذاری بشه ولی سرور هاست نتونه فایل رو بخونه اون وقت کد گذاری چه بدرد می خورد لطفا منو راهنمایی کنم که چی کار کنم فایل اجرا بشه ممنون از همگی

kasraa

کاربر عضو
سلام

اکثر هاستینگ های الآن نزدیک به 99% zend و ioncube رو روی سرور نصب دارن

دوست عزیز مشکل شما از لودر نیستش مشکل شما با کد کننده هستش که مطمعنن شما این نرم افزار رو نخریدین و کرک هستش و این نسخه از کرکش وقتی میخوای استفاده کنی میگه لایسنس تموم شده

موفق باشید

ahmadx

تازه وارد
سلاماکثر هاستینگ های الآن نزدیک به 99% zend و ioncube رو روی سرور نصب دارن

دوست عزیز مشکل شما از لودر نیستش مشکل شما با کد کننده هستش که مطمعنن شما این نرم افزار رو نخریدین و کرک هستش و این نسخه از کرکش وقتی میخوای استفاده کنی میگه لایسنس تموم شده

موفق باشید
پس یعنی داداش هیچ نرم افزاری وجود نداره که انقدر سر سخت نباشه پس من به نظر شما چی کار باید بکنم

kasraa

کاربر عضو
سلام

نرم افزارهایی که نیاز به لودر داررو نمیشه کاری کردش هرچند که کرکش موجود باشه اما روی هاست جواب نمیده

میتونید از راه های دیگه استفاده کنید مثل base64 یا انکودرهای رایگانی که هستش

ahmadx

تازه وارد
سلامنرم افزارهایی که نیاز به لودر داررو نمیشه کاری کردش هرچند که کرکش موجود باشه اما روی هاست جواب نمیده

میتونید از راه های دیگه استفاده کنید مثل base64 یا انکودرهای رایگانی که هستش
داداش چند تا از این رایگاناشو میشه بگی؟

kasraa

کاربر عضو
یکیش که همون base64 هست که گفتم

نرم افزارشو فعلا لینک ندارم اما این سایت انجام میده :

نرم افزارهای دیگه ای هم مثل :

TrueBug PHP Obfuscator & Encoder

PHP LockIt

هستن که تو نت بگرد و کرک شدشونو پیدا کن

mnc

تازه وارد
سلام و خسته نباشید به دوستان

خواستم ببینم کسی از بچه ها کرک برنامه PHP LockIt رو داره!؟

آخه ورژن 2.1.4 توی سایت های مشابه هست که یه فایل به اسم Owaran's Patch داره ولی جواب نمیده!

جالب اینکه هم این ورژن و جدیدترین ورژن توی سایتش یعنی 2.2.0 رو که نصب میکنم خطای اکسپایر شدن برنامه رو میده

فکر کنم به خاطر اینه که ورژن قبلی روی سیستم نصب بوده و مدتش تمام شده ، برنامه جالب و سبکی هست در نوع خودش با آپشن های مختلف که میتونه روی دومین هایی که شما میدید اسکریپت رو قفل کنه و یا تاریخ انقضاء و... بدون نیاز به Loader .

من که کل نت رو زیرو رو کردم فایل کرکی نتونستم پیدا کنم یه چندتایی هم که هست ویروس بودن ، دوستان عزیز اگر کسی کرک این برنامه رو جایی سراغ داره به ما هم بگه و یا برنامه مشابه که نیاز به Loader هم نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم لازم به ذکره که TrueBug PHP Obfuscator رو تست کردم ولی جواب نداده اما ورژن قدیمی ترش یعنی TrueBug PHP Encoder v1.0.4+patch هست که جواب میده البته بدون آپشن و فقط کد کردن فایل. مرسی ♥

بالا