کسی میتونه برام یه وب سایت با امکانات مشابه به این سایت راه اندازی کنه 724download

iman98

تازه وارد
سلام قصد راه اندازی وب سایتی مشابه به این وب سایت دارم با یک سری امکانات بیشتر اگر کسی بش آشنایی کامل داره برای طراحی یاهو آی دی و شماره تماس قرار بدید سپاس

pendar09

تازه وارد
ببین عزیزم پولت رو صرف قالب سفارشی کن نه صرف نوشتن یک وبسایت ! کامل بخون لطفا :)

اول از همه که من می رم سراغ امنیتش ؛ ببین شما بده به یه طراح نسبتا متوسط کمتر از 500 هزار ازت نمی گیره و وقتی برات نوشت تحویلت می ده و دیگه تو می ری سراغ کارت و اونم همین طور ... پس با توجه با افزایش روز افزون خراب کاران عزیز(جوجه هکر ها) مثل خودم که اول راه ام ، طی چند وقت اینده امنیت سایتت به خطر می افته (از نظر من )!

پس همون طور که گفتی که یه سایت می خوای مثل اون برو به سایت ورد پرس این سیستم رو دانلود کن :) چون اونی که گفتی ورد پرس هست و اگر خیلی دوست داری خرج کنی بده به یه طراح خوب برات یه قالب خوب طراحی کنن یا اینکه برو به سایت های خارجی و قالب اماده رو بخر اینجا هم منتشر کن ما مجانی استفاده کنیم :)
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

علی الحساب هم اگر دوست داشتی من همین وردپرس رو با پلاگین های لازم برات Free نصب می کنم :54:

Ehs@n

کاربر عضو
پندار عزیز راست می گه! هیچ وقت پول واسه اسکریپت نویسی ندین! شما اگه خیلی دوست داری اختصاصی باشه پول رو بده به یه نفر که برات یه افزونه اختصاصی بنویسه(در واقع باید آپدیتش هم بکنه که مشکلی بعدا پیش نیاد) + یه قالب اختصاصی.

کدنویس هم یکی خودم دارم! خواستی بگو(خیلی گپ بزرگی بود. خودم دارم :redfadce: یعنی یه نفر هست که داره واسه گروه کار میکنه! خواستی می تونیم کمک ت کنیم!)

soosmar

کاربر عضو
سلام!

هاست امن و پر سرعت و قوي

ثبت بيش از 20 دامين به صورت آنلاين

پهناي باند و سار امكانات نامحدود.......

اين سايت توسط وردپرس اداره ميشه و يا جوملا

( اگر شما مي خواهيد چنين سايتي بزند يعني خبري يا به همين سبك پشنهاد ميشه از جوملا و يا وردپرس استفاده كنين* )

اما اگر مي خواهيد سايت موزيك يا تفريحي و يا دانلود بزنين فقط بايد از نيوك 8.3 استفاده كنين! ( اگه موفقيت مهمه )

خوب تيم هاستينگ ما پس از خريد دامنه و هاست به صورت رايگان سيستم مديريت محتوا رو براي شما نصب مي كنه!

علاوه بر انتخاب دامنه و مديريت محتوا شما به قالب اختصاصي هم نياز داريد.

( اگر تجربه اولتان است بگيد براتون قالب اديت بكنند چون خرج طراحي قالب اختصاصي كهكشاني هست...... )

علاوه بر همه اينها اين سايت انجمنش Vb هست كه خيلي پر از امكانات هست........

و نكته اي كه خيلي خيلي خيلي مهمه اينه كه شما بايد تو اداره سايت توانا باشيد

( مطلب بگذاريد تبليغ بكنيد و........ )

اگر اطلاعات بيشتر مي خواستيد.......

فروشگاه

ما مي توانيم سايتي مشابه به پرشين اسكريپت تحويلتان دهيم........

:41: :41:

icofogh

تازه وارد
قصد جسارت ندارم ولی دوست عزیز soosmar شما که دامنه ثبت میکنین، اقلا خودتون از دامنه رایگان tk. استفاده نمیکرین.

دوستان همگی گفتن طراحی قالب اختصاصی بدین به صرفه تره، اون موقع شما میگین کهکشانی !!؟؟ مگه چقد هزینه برداره که اینطوری میگین !!؟؟

منظور بدی نداشتم، ولی راهنمایی اینطوری ندیده بودم تا حالا !!!!

kasraa

کاربر عضو
سلام

در تایید حرف دوستان باید بگم شما میتونی دقیقا همین سایت رو با وردپرس بالا بیاری بدون هیچ خرجی

الآن با موبایل هستم خودت بگرد توی نت همچین قالبی هستش دانلود کن و بشین استفاده کن !!!

بعد اینکه آقا یا خانوم soosmar نمیدونم چه مریضی ای داری یا کلا مثل اینکه حاتلت خوب نیست

بار دوم در انجمن های غیر از بازارچه پست تبلیغاتی یا ... بدی برای همیشه دسترسی به انجمن برات مسدود میشه :45:

این کاربر soosmar به هیچ وجح تایید نمیشه و پیشنهاد اینه که هیچوخت ازش چیزی نگیرین حتی به رایگان :)

pendar09

تازه وارد
هاست خوب خواستید به فروم ها و تبلیغات بنری توجه نکنید ! بودجه خوبی دارید برید از Godady ,Site ground ,kimsufi بخرید .

اگر هم ندارید برید از شرکت های بخرید که پلن های اینها رو گرفتن :) که ارزون تر تموم می شه . :67: دیگه به نمی دونم فلانی میاد تبلیغ می کنه و tk و In کاری نداشته باشیم بهتره :) البته میهن هاست هم خوبه خودم قبلا تست کردم :-"

بالا